Kde vzít peníze na mateřské na auto?

miacek
18.8.15 16:42

kde vzit penize na materske

Ahoj holky nemáte nějaký nápad? Jsem na rodicaku s ročním dítětem, nutně potřebuji koupit auto, neexistuje nějaký leasing pro maminky? :-) Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
18.8.15 16:52

Mám nápad, našetřit si, a pak si koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
18.8.15 16:54

No obcas neni z ceho setrit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30408
18.8.15 16:58

Nutnost mít auto se dá chápat snad v souvislosti se zdravotním postižením dítěte. To pak lze obrátit se na nadace. Jinak nutnost mít auto nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
18.8.15 17:02
@Bebuu píše:
No obcas neni z ceho setrit :nevim:

Občas? :think: Jakože 2× za rok neodložím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
18.8.15 17:14
@Blekota píše:
Občas? :think: Jakože 2× za rok neodložím?

Spíš že jsou lidi, kteří si nemůžou dovolit nic našetřit. Protože jsou rádi, když mají aspoň na jídlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.8.15 17:19

Tak zase když má zakladatelka na spátky leasingu, tak si má určitě z čeho odkládat ne? :think: Jinak myslím, že na mateřské ti opravdu žádnou vyšší částku nikdo nepůjčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.15 17:20

Když není z čeho šetřit, pak nechápu, z čeho ti lidi chcou splácet půjčku???

@Pink Lady píše:
Spíš že jsou lidi, kteří si nemůžou dovolit nic našetřit. Protože jsou rádi, když mají aspoň na jídlo :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
18.8.15 17:28
@s-l-u-n-í-č-k-o píše:
Když není z čeho šetřit, pak nechápu, z čeho ti lidi chcou splácet půjčku???

To nevím a je to jejich věc. :think: Ty, ani nikdo z eMimina to za ně platit snad nebudete. Zakladatelka se ptala na půjčku a místo toho dostane fakt geniální radu, aby si našetřila. :zed: Kdyby si si měla z čeho našetřit, aby si se neptala na půjčku, ne? Ale jasně, pro někoho je nepředstavitelný, že si někdo nezvládne našetřit za půl roku na nový auto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.8.15 17:44
@miacek píše:
Ahoj holky nemáte nějaký nápad? Jsem na rodicaku s ročním dítětem, nutně potřebuji koupit auto, neexistuje nějaký leasing pro maminky? :-) Předem děkuji.

počkat, až budeš vydělávat.. z čeho to chceš splácet, když ani nenašetříš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.8.15 17:45
@Pink Lady píše:
Spíš že jsou lidi, kteří si nemůžou dovolit nic našetřit. Protože jsou rádi, když mají aspoň na jídlo :roll:

a z čeho to pak chce splácet? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
18.8.15 17:45

@hanka.br. Já bych nutnost mít auto taky chápala z pohledu, kde člověk bydlí. Zda-li v centru města, nebo někde na samotě u lesa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
18.8.15 17:47

@miacek jak nutně auto potřebuješ? No z čeho by jsi splácela, to nebude že zaplatíš 1000 měsíčně :roll:. Já bych taky auto potřebovala, dokonce by mě úp přidal slušný příspěvek ale nenašla jsem zatim odvahu jít do řidičáku tak budu vozit syna městskou, no snad si zvykne nebo mě situace donutí jít do autoškoly. Ale jinak bez auta žijeme dobře. Pochybuju že tě někdo na RD dá tolik peněz, nebo kolik si tak představuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
18.8.15 18:26

Sehnat hlídání a jít vydělávat. Jinak není šance. Partnera nemáš? @miacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27897
18.8.15 19:08

Ak máš dosť vysoký rodičák na splátku leasingu :think: skús sa napr. poobzerať po staršom aute aby si to finančne zvládla a nové auto kúp až na to budeš mať, svoj účel splní aj staršie lacnejšie auto, odvezie ťa z bodu A do bodu B :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí