Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nutnost mít auto se dá chápat snad v souvislosti se zdravotním postižením dítěte. To pak lze obrátit se na nadace. Jinak nutnost mít auto nechápu.
@Bebuu píše:
No obcas neni z ceho setrit
Občas?
Jakože 2× za rok neodložím?
@Blekota píše:
Občas?Jakože 2× za rok neodložím?
Spíš že jsou lidi, kteří si nemůžou dovolit nic našetřit. Protože jsou rádi, když mají aspoň na jídlo ![]()
Tak zase když má zakladatelka na spátky leasingu, tak si má určitě z čeho odkládat ne?
Jinak myslím, že na mateřské ti opravdu žádnou vyšší částku nikdo nepůjčí.
Když není z čeho šetřit, pak nechápu, z čeho ti lidi chcou splácet půjčku???
@Pink Lady píše:
Spíš že jsou lidi, kteří si nemůžou dovolit nic našetřit. Protože jsou rádi, když mají aspoň na jídlo
@s-l-u-n-í-č-k-o píše:
Když není z čeho šetřit, pak nechápu, z čeho ti lidi chcou splácet půjčku???
To nevím a je to jejich věc.
Ty, ani nikdo z eMimina to za ně platit snad nebudete. Zakladatelka se ptala na půjčku a místo toho dostane fakt geniální radu, aby si našetřila.
Kdyby si si měla z čeho našetřit, aby si se neptala na půjčku, ne? Ale jasně, pro někoho je nepředstavitelný, že si někdo nezvládne našetřit za půl roku na nový auto ![]()
@miacek píše:
Ahoj holky nemáte nějaký nápad? Jsem na rodicaku s ročním dítětem, nutně potřebuji koupit auto, neexistuje nějaký leasing pro maminky?Předem děkuji.
počkat, až budeš vydělávat.. z čeho to chceš splácet, když ani nenašetříš? ![]()
@Pink Lady píše:
Spíš že jsou lidi, kteří si nemůžou dovolit nic našetřit. Protože jsou rádi, když mají aspoň na jídlo
a z čeho to pak chce splácet? ![]()
@hanka.br. Já bych nutnost mít auto taky chápala z pohledu, kde člověk bydlí. Zda-li v centru města, nebo někde na samotě u lesa…
@miacek jak nutně auto potřebuješ? No z čeho by jsi splácela, to nebude že zaplatíš 1000 měsíčně
. Já bych taky auto potřebovala, dokonce by mě úp přidal slušný příspěvek ale nenašla jsem zatim odvahu jít do řidičáku tak budu vozit syna městskou, no snad si zvykne nebo mě situace donutí jít do autoškoly. Ale jinak bez auta žijeme dobře. Pochybuju že tě někdo na RD dá tolik peněz, nebo kolik si tak představuješ?
Sehnat hlídání a jít vydělávat. Jinak není šance. Partnera nemáš? @miacek
Ak máš dosť vysoký rodičák na splátku leasingu
skús sa napr. poobzerať po staršom aute aby si to finančne zvládla a nové auto kúp až na to budeš mať, svoj účel splní aj staršie lacnejšie auto, odvezie ťa z bodu A do bodu B ![]()
Ahoj holky nemáte nějaký nápad? Jsem na rodicaku s ročním dítětem, nutně potřebuji koupit auto, neexistuje nějaký leasing pro maminky?
Předem děkuji.