Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
no i kdyby se prokázalo, je to kauza stará 10 roků, situace se změnila. Proč nikdo neukáže na to, že AB jediný ukázal daňové přiznání za několik roků zpět. Nikdo jiný to neudělal. Proč to ostatní také neudělali? To by asi Topol těžko vysvětloval ty svoje elektrárny, Palas lázně, Hřebíček fotbalový klub atd, atd..
Já bych samozřejmě rád vyšetřil každého.
@opozice píše:
no i kdyby se prokázalo, je to kauza stará 10 roků, situace se změnila. Proč nikdo neukáže na to, že AB jediný ukázal daňové přiznání za několik roků zpět. Nikdo jiný to neudělal. Proč to ostatní také neudělali? To by asi Topol těžko vysvětloval ty svoje elektrárny, Palas lázně, Hřebíček fotbalový klub atd, atd..
To by mě taky zajímalo. Já bych to dokonce uzákonila.
@Pedro 00 píše:
@opozice V tom případě nerozumím nadavkam a steskum na minulé vlády a politiky. Seděl jen Svoboda a jeho kolegyně, brucet bude asi i Rath, ale vše ostatní je křišťálově čisté, cokoli by Babiš o Kalouskovi, Topolánkovi a jiných nevykladal. Odkud tedy ta skepse, když lidé nepodavali trestní oznámení?
Mimochodem, o AB se toho napsalo dost už během jeho různých podnikatelských aktivit.
napsat a realita je sto a jedna. Uvědom si, že tu vládli socani a odésáci-střídavě. No a ti sice byli každý na jiném písečku, ale co se týče krádeží, byli v tom zajedno. Nechodme daleko. Prognosicý ústav věd. Klaus seděl v kanclu vedle Zemana. Pokud někdo podá trestní oznámení, ještě není nikde psáno, že se to vyšetří do konce. Po revoluci nebyla snaha a zájem něco vyšetřovat, jak řekl Klaus - zhasneme a za hodinu rozsvítíme. Musela být vybudovaná střední vrstva, aby stát trochu šlapal. Braly se uvěry z banky a dotyčný už dopředu věděl, že to nesplatí, napsal, že podnikatelský záměr nevyšel a bylo to zameteno. ![]()
@nostress píše:
To by mě taky zajímalo. Já bych to dokonce uzákonila.
Komunisté to chtěli uzákonit, ale jiná snaha od jiných stran tomu nebyla nakloněna a oni věděli proč. Dokonce chtěli, aby byl prokázán původ nabytého majetku. Před volbami na to každý kýval, ale po volbách už ne!!!
Pokud legálně nabudeš majetek, proč ho nepřiznat. Kalous je vlastně bezdomovec. Vše vlastní jeho manželka. Takže těžko se mu něco může dokazovat a proto pořád tak vyskakuje. Kdyby to bylo jako v Německu, tam to sahá i na rodinné příslušníky, to by bylo jiné kafe. ![]()
@opozice podobně hlubokými argumenty mohu oponovat. Například tím, že tvůj guru byl u těch zlodějen, o kterých víš, celou dobu přítomen. Ale je čistý, plný ideálů a touhy nás spasit ![]()
@Pedro 00 píše:
@opozice podobně hlubokými argumenty mohu oponovat. Například tím, že tvůj guru byl u těch zlodějen, o kterých víš, celou dobu přítomen. Ale je čistý, plný ideálů a touhy nás spasit
Kolik jsi podal na něj trestních oznámení? Když jsi to věděl? ![]()
@opozice píše:
Pokud legálně nabudeš majetek, proč ho nepřiznat. Kalous je vlastně bezdomovec. Vše vlastní jeho manželka. Takže těžko se mu něco může dokazovat a proto pořád tak vyskakuje. Kdyby to bylo jako v Německu, tam to sahá i na rodinné příslušníky, to by bylo jiné kafe.
Stejně nechápu, proč to tady už dávno nemáme taky.
@Pedro 00 píše:
@opozice podobně hlubokými argumenty mohu oponovat. Například tím, že tvůj guru byl u těch zlodějen, o kterých víš, celou dobu přítomen. Ale je čistý, plný ideálů a touhy nás spasit
AB jsem dříve neznal, takže o ničem co dělal a nedělal nevím. Pokud se přesvědčím za 4 roky, že blafoval, změním na něj názor, proč bych měl na něj kydat hnůj teď, když ještě nezačal úřadovat. Tak jako všichni po revoluci věřili Klausovi, že do 10 roků bude průměrný plat 20 tácků a že do 20 roků doženeme Německo, tak já teď věřím AB, že tu nějaký ten pořádek udělá. Je na tom něco špatného?
@nostress píše:
Stejně nechápu, proč to tady už dávno nemáme taky.
Nebuď naivní, proč? Copak si zloději budou na sebe šít předpisy? ![]()
@Emimin7 píše:
Jojo, znám, internet mu dává pěkně.
Ještě znám: „Bohatým kradl a chudým mával.“
Vždyť čerpá pro chudé a ještě od zlého Bruselu! To je záslužný čin přeci!
@opozice píše:
Kolik jsi podal na něj trestních oznámení? Když jsi to věděl?
O tom mluvím, že moje a tvoje argumenty mají stejnou váhu. Ty víš, jak Klaus nechal všechno rozkrást a Zeman mu u toho svítil, já vím, že kradl Babiš. A jsme zase na začátku. Každý vybírá informace, které mu zapadají do jeho obrazu světa.
Ale já tam vidím logický rozpor. Pokud je tady opravdu zlodějský systém nastavený společně ODS a socdem, proč si myslíš, že s ním skoncuje druhý nejbohatší občan ČR a nejbohatší SLovák u nás, který z toho sysstému musel profitovat, jinak by k tomu majetku těžko přišel? A neříkej, že je to proto, že už má fakt dost, to by opravdu nedělal čachry s padesáti mega dotací.
@opozice píše:
AB jsem dříve neznal, takže o ničem co dělal a nedělal nevím. Pokud se přesvědčím za 4 roky, že blafoval, změním na něj názor, proč bych měl na něj kydat hnůj teď, když ještě nezačal úřadovat. Tak jako všichni po revoluci věřili Klausovi, že do 10 roků bude průměrný plat 20 tácků a že do 20 roků doženeme Německo, tak já teď věřím AB, že tu nějaký ten pořádek udělá. Je na tom něco špatného?
Asi ne, je třeba být optimistou. Já jenom tvrdím, že Babiš není spasitel, ale srovnatelný nebo spíše horší než ti před ním.
@Pedro 00 píše:
Asi ne, je třeba být optimistou. Já jenom tvrdím, že Babiš není spasitel, ale srovnatelný nebo spíše horší než ti před ním.
spasitel není to je pravda, jenže určil nějaký směr, který žádný z jeho předchůdců neurčil. Navíc po revoluci nebyla snaha brzdit rozkrádání a nikdo neměl zájem aby se to šetřilo. V současné době to už reálné je. ![]()