Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte…Mám dotaz poprvé se mi stalo že mi menstruace trvala 2 dny nebyla ani moc bolestivá a měla jsem je celkem slabé než mívám, mám i trošku výtok. Vždycky mi trvala 5-6 dní..Bojím se že jsem nějak nemocná nebo nevím.. První se chci s vámi poradít abych nešla zbytečně k doktorovy (kvůli práci si to nemůžu dovolit).Ale třeba to jen hrotím ![]()
Taky můžeš být těhotná…Hele, třeba jsi nastydla nebo holt to jednou nefunguje. Pokud se výtok zhorší, objednej se k lékaři. Jinak bych vyčkala tu příští. Jestli jsi měla nechráněný sex, zkus test.
@Kikiiiiii Menstruace mi prisla vcas 6.11.2017 sice byla velmi slaba v barve ruzovo cervene este nikdy semi to nestalo predtym sem je mnela v poradku 5 dny mi trvalo nez mi skoncily jako porad!… A ted to byla vijimka 2 dny slabe krvaceni.. slaba Barva oproti menstruaci a ktomu navic 2 dny spineni menstruace mi skoncila 10.11.2017. A pred menstruaci slabe pichani takove tlaky v podbrisku A ted co sem uz po menstruaci stejne pichani v podbrisku.. skousela sem tehotensky test ukazalo mi Negative.. byla sem i u doktora stym problemem dal mi 2 testy na moc jeden byl na infekci a druhy tehotensky.. takze tehotensky mi visel negative z laboratore a na infekci mi rikal ze mozna mam infekci v moci pri curani atd anebo kamen na ledvinach ani jedno stoho semy nezda protoze pri curani mne nepaly a necuram po trosku a ledviny mne taky neboly a vubec co stym maji co spolecniho menstruace??nechapu prominte mi za takovej blbej dotaz ale ja sem v Anglii a tady sou obcas doktory na prd sem totiz mlada a takovym vecem se nevyznam.. ja totiz dala moc vtedy jak sem slabe menstruovala nevedela sem ze to nesmim
no a ze doktor nemoch nic rict co mije nebo v moci byla I ma krev?
??mozna bylo brzo na ten tehotensky test nemislite? A muze mi nekdo visvetlit prosim co s menstruacy maj spolecniho ledviny nebo infekce??? Pristy tyden chce pomne oba testy znova nebo sem to udelala spatne ale tak teda kdyz este nevy co toje jiste proc mluvy o ledvinach a infekcich?
?sem stoho uz blba???
mam strach sex sem mnela s pritelem 3.11.2017 toje jen 3 dny pred menstruacy nechci byt tehotna ale ani nejak nemocna jenom chci vedet jestly to uz taky nekdo mnel a co to muze byt dopredu dekuju ![]()
To je děs ten tvůj pravopis. Občas se mi také stalo, že jsem měla MS 2 dny. Nemusí to znamenat vůbec nic.
Ahoj, mívala jsem takéms pět dní, po zamlklém těhu se mi zkrátila na 1-3 dny a teď po porodu jí mám opět kratší 1-2 dny, když sem se ptala lékaře, tak říkal, že to může být, pokud nemá žádné komplikace, které se neprokázali ani z uz ani ze stěrů. Ale kdyby jsi cítila něco nepříjemného, výtok, bolesti apod. asi bych raději zašla na kontrolu. Ms mám jeden den a ten poslední už skoro ne…
Dvoudenní menstruaci bych brala. Četla jsem, že u určitých domorodých národů je to norma (zkusím dohledat kde).
PS: promiň, nečetla jsem celý příspěvek - zaujal mě nadpis