Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
20.11.17 19:43
@Pam12 píše:
Mě se to libi. Některé strany jasne deklarovaly ze s nim do vlády nepůjdou a stojí si za tím. Podívej jak vláda v koalici s nim zlomila vaz ČSSD.
Tu vládu možná postaví, ale co to bude za vládu, ze?

Vláda bude taková, jak má být. Dnes NKÚ vydal šetření 3 nemocnic, ve kterém bylo zjištění, mimo jiné, že jeden a tentýž lék se nakupoval s až 10 násobkem rozdílu ceny mezi těmi nemocnicemi. No a Babiš chce docílit toho, aby se vše nakupovalo dle výsledků výběrového řízení za cenu nejnižší a ta by byla pro všechny špitály stejná. Tohle snad chce každý rozumný člověk, ne? No a tímto odtrhne pupeční šňůru těm stranám, které z tohoto profitovaly. Proto tolik řevu proti němu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.11.17 19:51
@opozice píše:
Vláda bude taková, jak má být. Dnes NKÚ vydal šetření 3 nemocnic, ve kterém bylo zjištění, mimo jiné, že jeden a tentýž lék se nakupoval s až 10 násobkem rozdílu ceny mezi těmi nemocnicemi. No a Babiš chce docílit toho, aby se vše nakupovalo dle výsledků výběrového řízení za cenu nejnižší a ta by byla pro všechny špitály stejná. Tohle snad chce každý rozumný člověk, ne? No a tímto odtrhne pupeční šňůru těm stranám, které z tohoto profitovaly. Proto tolik řevu proti němu. :mrgreen:

Kdesi jsem četl, že mnohem větší tunel je v ČEZu, odkud kradou ve velkém figury napojené na ČSSD a snad i ODS (viz Topolánek a jeho angažná v energetice). A až to praskne, tak bude mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.11.17 20:01
@Gnaar píše:
Kdesi jsem četl, že mnohem větší tunel je v ČEZu, odkud kradou ve velkém figury napojené na ČSSD a snad i ODS (viz Topolánek a jeho angažná v energetice). A až to praskne, tak bude mazec.

to bude asi ve všech odvětvích. Pokud tu nebudeme řešit minulost Babiše, ať je to pravda, nebo ne, zatím to berme, že není, tak se dívejme dopředu a pravda je ta, že v tomto chce udělat pořádek. Holt kdo si zvykne na rabovat peníze za nic, tak má problém v tom, aby s tím skoncoval. Proto ty tradiční strany, co byly u koryt 30 roků jsou na tom tak napojeny, že se jeden diví. Takto to viděli i voliči, proto tak ty strany dopadly. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.11.17 20:19

@opozice Já tvrdím od začátku té kampaně proti Babišovi, že si myslím, že pravý důvod je v tom, že někomu skřípnul „penězovody“. Asi na něco přišel a hrozí že ty peníze utne nebo dokonce, že někdo půjde do tepláků. Další věc je, že může rozpoutat personální čistky ve státní správě, policii a státních podnicích typu ČEZ, Lesy, Dráhy atp., kde mají ostatní strany své pijavice a ty odstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.11.17 20:24
@Gnaar píše:
@opozice Já tvrdím od začátku té kampaně proti Babišovi, že si myslím, že pravý důvod je v tom, že někomu skřípnul „penězovody“. Asi na něco přišel a hrozí že ty peníze utne nebo dokonce, že někdo půjde do tepláků. Další věc je, že může rozpoutat personální čistky ve státní správě, policii a státních podnicích typu ČEZ, Lesy, Dráhy atp., kde mají ostatní strany své pijavice a ty odstavit.

přesně tak a z toho mají ti Kalouskové a jemu podobní strach, proto tolik kvikotu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.11.17 20:32
@Gnaar píše:
:think:

Příspěvek upraven 28.03.19 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.11.17 20:34
@nostress píše: Čistky hrozí, to každopádně. Jen aby jsme tady neměli za chvíli padesátá léta. 8)

ty už tady byly za Langra z ODS - noc dlouhých nožů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.11.17 20:37
@opozice píše:
ty už tady byly za Langra z ODS - noc dlouhých nožů. :mrgreen:

Taky bych ráda vtipkovala na toto téma, ale jaksi mě humor přechází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.11.17 20:38
@nostress píše: Čistky hrozí, to každopádně. Jen aby jsme tady neměli za chvíli padesátá léta. 8)

No nevím, zatím to vypadá, že z boje o koryta se stala vleklá zákopová válka? Možná se nakonec nějak dohodnou a o to korýtko se rozdělí společně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.11.17 20:39
@nostress píše:
Taky bych ráda vtipkovala na toto téma, ale jaksi mě humor přechází.

to není vtipkování, to je tvrdá realita. Za Langra jako ministra vnitra se vyměnilo na vedoucích pozicích 2/3 vedoucích, ředitelů, dozorčí rady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.11.17 20:42
@Gnaar píše:
No nevím, zatím to vypadá, že z boje o koryta se stala vleklá zákopová válka? Možná se nakonec nějak dohodnou a o to korýtko se rozdělí společně? :mrgreen:

Doba jde dopředu, stejně jsou minulá léta neopakovatelná, proč se k nim vracet? To je strašák, je třeba hledět do časů budoucích. Nechoďme daleko, V Německu to taky padá a Merkel půjde k šípku, slušně napsáno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
20.11.17 22:21
@opozice píše:
Vláda bude taková, jak má být. Dnes NKÚ vydal šetření 3 nemocnic, ve kterém bylo zjištění, mimo jiné, že jeden a tentýž lék se nakupoval s až 10 násobkem rozdílu ceny mezi těmi nemocnicemi. No a Babiš chce docílit toho, aby se vše nakupovalo dle výsledků výběrového řízení za cenu nejnižší a ta by byla pro všechny špitály stejná. Tohle snad chce každý rozumný člověk, ne? No a tímto odtrhne pupeční šňůru těm stranám, které z tohoto profitovaly. Proto tolik řevu proti němu. :mrgreen:

a není to třeba tím, že brali třeba jiné množství? ony množstevní slevy prostě fungujou všude, tak nevím, proč by to nemohlo fungovat i ve zdravotnictví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.11.17 23:11

Teď v ČT24 docela (_|_) :mrgreen:. Otázka na Babiše: „Co můžete garantovat?“. AB: „Garantovat můžeme pouze smrt..“
Za chvíli: něco ve smyslu (hovoří Mareček Benda), že chtějí aby AB nemohl jmenovat a odvolávat funkcionáře ve státních podnicích atp. :mrgreen: Jako bych to před chvílí nepsal? Chro chro chro kví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
21.11.17 08:56

@Pam12 nečetla jsi mě pozorně. Píši, že rozdíly mezi jednotlivými nákupy byl až 10ti násobek ceny. Pokud by to bylo tak jak uvádíš, cena by spíše šla dolů, než nahoru. Nevím, ale jo, vím, proč jsou mezi nemocnicemi a dodavateli čehokoliv /a nejen u nemocnic/ ještě takové ty mezičlánky, kteří koupí výrobek od výrobce, navýší si cenu a teprve ten výrobek dodají do nemocnice. A tohle chce AB odbourat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
21.11.17 08:58
@Gnaar píše:
Teď v ČT24 docela (_|_) :mrgreen:. Otázka na Babiše: „Co můžete garantovat?“. AB: „Garantovat můžeme pouze smrt..“
Za chvíli: něco ve smyslu (hovoří Mareček Benda), že chtějí aby AB nemohl jmenovat a odvolávat funkcionáře ve státních podnicích atp. :mrgreen: Jako bych to před chvílí nepsal? Chro chro chro kví

Pokud to má fungovat bez nějakých nasazených trafikantů a zisky byly ještě větší než jsou je fakt, že vyhazovy musí být, já bych to neřešil jinak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová