Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
15.11.17 11:15

Dnes Fiala - ODS konečně pochopil a já se jen divím i ušiskama, že se tak stalo po dlouhé době že je bez šance a odstoupil z kandidatury na předsedy poslanecké sněmovny. Na fotce se Stanjurem už ten jejich úsměv se někam vytratil. To jim muselo být jasné už od počátku, že to nemůže dopadnout jinak.No ale před voliči se musí dělat nějaké to hogo fogo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 11:38
@jaguar píše:
Noo. Ods a aTopku nebrat :mrgreen: To je škodná ČR. :palec:

ten Fiala byl možná dobrý na předvolební kampaň jako teoretik. V praxi je to člověk na dvě věci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 11:49
@opozice píše:
kdepááák, sháním oblečky, kočárky, koloběžky, lega, autíčka, štěkací pejsky, perské kočičky, vánoční balíčky a tak nějak jsem se sem namotal. :mrgreen:

No evidentně se ti tu nějak zalíbilo :mrgreen: zeby nějaká diagnóza? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.11.17 11:51
@Pam12 píše:
No evidentně se ti tu nějak zalíbilo :mrgreen: zeby nějaká diagnóza? :think: :mrgreen:

A myslíš, že půjde o šovinistického egoistu s odporem k sexu? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 12:01
@Pam12 píše:
No evidentně se ti tu nějak zalíbilo :mrgreen: zeby nějaká diagnóza? :think: :mrgreen:

ano, na doporučení lékaře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 12:03

Ženský, co by jste si počaly, kdybych s váli neutrousil sem tam nějakou tu větu. Vždyť by vám ani ten oběd nechutnal. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.11.17 12:04
@opozice píše: Ženský, co by jste si počaly, kdybych s váli neutrousil sem tam nějakou tu větu. Vždyť by vám ani ten oběd nechutnal. :palec:

je fakt, že poté, co tu zdejší ženy označíš za „šovinistické egoistky říznuté strukturálním odporem k sexu“, mi ten oběd chutná hned o tolik víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 12:07
@Keyllah píše:
je fakt, že poté, co tu zdejší ženy označíš za „šovinistické egoistky říznuté strukturálním odporem k sexu“, mi ten oběd chutná hned o tolik víc :palec:

víš co je zajímavý, pokud se mě něco nelíbí, tak se k tomu nevyjadřuji a vůbec tu nechci psát o tom, že potrefené husy se ozvou, ale to nemyslím hned na vás, naopak každou odpovědí se vám určitě bystří mysl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 12:09
@Keyllah píše:
je fakt, že poté, co tu zdejší ženy označíš za „šovinistické egoistky říznuté strukturálním odporem k sexu“, mi ten oběd chutná hned o tolik víc :palec:

ještě dodatek- napsal jsem -některé- což znamená, že ne všechny. To bych si nedovolil. A tak tímto zkreslenými výroky se mění dějiny lidstva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 12:15
@Keyllah píše:

Ze? Já si byla pro nášup a teď se rozhlížím po někom, kdo by mě mohl poplácat po zadku, abych překročila svůj vlastní stín. Ještě ze to emimino máme, člověk se díky němu muže neustále zdokonalovat a posouvat své hranice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 12:17
@opozice píše:
ještě dodatek- napsal jsem -některé- což znamená, že ne všechny. To bych si nedovolil. A tak tímto zkreslenými výroky se mění dějiny lidstva. :mrgreen:

Je ty, co se nenechají plácat po prdeli, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 12:19

@Pam12 co to je na tom profilovém obrázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 12:19

Mě minule kámoška pohladila po sedínce bez mého souhlasu. Myslíte, že bych z toho mohl u soudu vytřískat nějaký obnos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 12:20
@Emimin7 píše:
Mě minule kámoška pohladila po sedínce bez mého souhlasu. Myslíte, že bych z toho mohl u soudu vytřískat nějaký obnos?

určo jo, pokud bude soudkyně Pam. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79891
15.11.17 12:33

@Pam12 Ty ses nikdy na večírku nelízla? natolik, že jsi byla ochotná se líbat na štastný nový rok i s kolegy? Hm, má někdo život. A mně prostě těší, když vím, že se někomu líbím a pochválí mi šaty anebo řekne že mi to sluší a mám hezké vlasy _ a představ si, že tohle se bere také jako obtěžování - harašení. A to fakt. A jednoduše - na druhoun stranu když mne bude někdo obtěžovat vulgárními řečmi, tak si s ním poradím taky. Jenom prostě rozlišuji jinak, co je a co není pro mne přijatelné. Když by na mne - a ted už to nehrozí - hvízdali třeba ti zedníci, tak je žalovat nebudu, to si piš. Je to pro mne jen a jen výraz obdivui. Kdyby slezli a chtěli mne plácat po zadku, to by byla jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová