Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes Fiala - ODS konečně pochopil a já se jen divím i ušiskama, že se tak stalo po dlouhé době že je bez šance a odstoupil z kandidatury na předsedy poslanecké sněmovny. Na fotce se Stanjurem už ten jejich úsměv se někam vytratil. To jim muselo být jasné už od počátku, že to nemůže dopadnout jinak.No ale před voliči se musí dělat nějaké to hogo fogo. ![]()
@jaguar píše:
Noo. Ods a aTopku nebratTo je škodná ČR.
ten Fiala byl možná dobrý na předvolební kampaň jako teoretik. V praxi je to člověk na dvě věci. ![]()
@opozice píše:
kdepááák, sháním oblečky, kočárky, koloběžky, lega, autíčka, štěkací pejsky, perské kočičky, vánoční balíčky a tak nějak jsem se sem namotal.
No evidentně se ti tu nějak zalíbilo
zeby nějaká diagnóza?
![]()
@Pam12 píše:
No evidentně se ti tu nějak zalíbilozeby nějaká diagnóza?
![]()
A myslíš, že půjde o šovinistického egoistu s odporem k sexu?
![]()
@Pam12 píše:
No evidentně se ti tu nějak zalíbilozeby nějaká diagnóza?
![]()
ano, na doporučení lékaře. ![]()
Ženský, co by jste si počaly, kdybych s váli neutrousil sem tam nějakou tu větu. Vždyť by vám ani ten oběd nechutnal. ![]()
@opozice píše: Ženský, co by jste si počaly, kdybych s váli neutrousil sem tam nějakou tu větu. Vždyť by vám ani ten oběd nechutnal.
je fakt, že poté, co tu zdejší ženy označíš za „šovinistické egoistky říznuté strukturálním odporem k sexu“, mi ten oběd chutná hned o tolik víc ![]()
@Keyllah píše:
je fakt, že poté, co tu zdejší ženy označíš za „šovinistické egoistky říznuté strukturálním odporem k sexu“, mi ten oběd chutná hned o tolik víc
víš co je zajímavý, pokud se mě něco nelíbí, tak se k tomu nevyjadřuji a vůbec tu nechci psát o tom, že potrefené husy se ozvou, ale to nemyslím hned na vás, naopak každou odpovědí se vám určitě bystří mysl. ![]()
@Keyllah píše:
je fakt, že poté, co tu zdejší ženy označíš za „šovinistické egoistky říznuté strukturálním odporem k sexu“, mi ten oběd chutná hned o tolik víc
ještě dodatek- napsal jsem -některé- což znamená, že ne všechny. To bych si nedovolil. A tak tímto zkreslenými výroky se mění dějiny lidstva. ![]()
@Keyllah píše:
Ze? Já si byla pro nášup a teď se rozhlížím po někom, kdo by mě mohl poplácat po zadku, abych překročila svůj vlastní stín. Ještě ze to emimino máme, člověk se díky němu muže neustále zdokonalovat a posouvat své hranice ![]()
@opozice píše:
ještě dodatek- napsal jsem -některé- což znamená, že ne všechny. To bych si nedovolil. A tak tímto zkreslenými výroky se mění dějiny lidstva.
Je ty, co se nenechají plácat po prdeli, že? ![]()
Mě minule kámoška pohladila po sedínce bez mého souhlasu. Myslíte, že bych z toho mohl u soudu vytřískat nějaký obnos?
@Emimin7 píše:
Mě minule kámoška pohladila po sedínce bez mého souhlasu. Myslíte, že bych z toho mohl u soudu vytřískat nějaký obnos?
určo jo, pokud bude soudkyně Pam. ![]()
@Pam12 Ty ses nikdy na večírku nelízla? natolik, že jsi byla ochotná se líbat na štastný nový rok i s kolegy? Hm, má někdo život. A mně prostě těší, když vím, že se někomu líbím a pochválí mi šaty anebo řekne že mi to sluší a mám hezké vlasy _ a představ si, že tohle se bere také jako obtěžování - harašení. A to fakt. A jednoduše - na druhoun stranu když mne bude někdo obtěžovat vulgárními řečmi, tak si s ním poradím taky. Jenom prostě rozlišuji jinak, co je a co není pro mne přijatelné. Když by na mne - a ted už to nehrozí - hvízdali třeba ti zedníci, tak je žalovat nebudu, to si piš. Je to pro mne jen a jen výraz obdivui. Kdyby slezli a chtěli mne plácat po zadku, to by byla jiná.