Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
14.11.17 12:51
@jaguar píše:
No vidíš to je nápad :think: @opozice Jdeš do toho semnou? :think: :palec: :mrgreen:

jasně, že jdu, více hlav, více rozumu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:55
@Dračice 2 píše:
Já jsem neoznačovala někoho za blbce kvůli tomu jestli je chlap nebo žena, ale kvůli tomu co píše. S touto diskuzí končím. Nemá to cenu. Pokud by čistě hypoteticky a myšleno v nadsázce polovina národa která nevolila Zemana na protest skočila do Vltavy a utopila se, bude p. Ovčáček tvrdit, že to je v pořádku, že se nic nestalo a že jim to patří. A pokud by opět v nadsázce Babiš nechal „odstranit“ svou mafii třeba předsedu ODS, tak by to bylo také v pořádku a tady by tomu tací jako třeba „opozice,“ nebo „gnnar,“ nadšeně tleskali. V podstatě tito jejich „oblíbenci“ mohou udělat a říct cokoliv a je to jedno, je to v pořádku! Vycházím z toho co vidím co ten politik dělá a co přímo říká a jak se chová. Ne „jedna pani povídala.“ A když ani toto takovéto zabedněnce nepřesvědčí, tak jak takového člověka mám nazývat?

to ne, nikomu bych netleskal. Já popravy typu Čaučeska nikdy neschvaluji. Ale psát tu, že do dnešní doby bylo vše v pořádku, tak je třeba se ptát, kam se ztratily ty miliardy od roku 1989. A nejen ty. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:55
@jaguar píše:
No a hned máme ty hlavy tři :P :lol: :mrgreen: :mrgreen:

no ty myslíš na všecko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 12:56
@opozice píše:
uvádíš neadekvátní příklady. Nebavíme se o rozvodovosti. To manželství, jak jsem psal znám, musíš číst pozorně, dokonce byl i na baby i v manželském vztahu a najednou bum a to bylo již dávno po revoluci, když se to už veřejně probíralo. Nebraňme se říci, že v tom hraje i významnou roli sex, jak jsem uvedl. On to málokdo přizná, že to tak je. Já neznám vztah, kde by se a teď mluvím za chlapy, vodili jen za ručička a vařili jeden den ten a druhý den onen jídla ke společnému obědu. U jednoho mladého z ulice se střídali chlapi jako na běžícím pásu.

Jo takže podle tebe za celých 40'let nebyl schopny najít babu, která by ho byla schopna nějakým způsobem uspokojit a tak presedlal na chlapa Jo? To je kravina.
Znám chlapa, který je v manželství 20 let a má děti a už od samy ho začátku vede druhy život s chlapama. Proste ho to k nim táhne víc, ale přiznal, ze ta doba tenkrát nebyla dobra A neměl koule, aby postavil před toto své okolí. a teď nechce zničit rodinu, takže žije dva životy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:58
@Pam12 píše:
Jo takže podle tebe za celých 40'let nebyl schopny najít babu, která by ho byla schopna nějakým způsobem uspokojit a tak presedlal na chlapa Jo? To je kravina.
Znám chlapa, který je v manželství 20 let a má děti a už od samy ho začátku vede druhy život s chlapama. Proste ho to k nim táhne víc, ale přiznal, ze ta doba tenkrát nebyla dobra A neměl koule, aby postavil před toto své okolí. a teď nechce zničit rodinu, takže žije dva životy

sama vidíš, že 100 chlapů/žen, 100 různých příkladů, na to není šablona a neřekl bych, že to, nebo ono není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79891
14.11.17 13:03
@opozice píše:
@inkakřivák ještě jednu poznámku, nějak jsem nevypátral a možná by bylo dobré se zeptat těch, kterých se to týká, proč 40 roků žili v harmonickém manželství, vychovali dvě děti a potom, jakoby proutkem šlehli, rázem ze z nich stali buzíci, lesby a museli odejít ke svému pohlaví. To mě hlava nebere. Že by ta genetika z matky se tak u nich pozdě probudila? :think:

A prosím tě, kolik jich takových znáš? Já jich neznám, ale vím, že občas jsou to lidé, kteří takto žijí a hodně dlouho, právě kvůli okolí - nejsou dostatečně odvážní to přiznat, a navíc by jim to dost uškodilo třeba v zaměstnání. No a až vlastně ted v posledních letech mám pocit, že společnost je ochotna, alespon její část jak vidět, tolerovat jejich odlišnost.
A jinak - u nás v rodině obrazně řečeno kouřil každý, kdo měl hubu. Mí čtyři sourozenci a oba rodiče. Přesto já jsem nikdy nekouřila a nikdy jsem to ani nezkusila. O čem to svědčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 13:05
@Pam12 píše:
Znám chlapa, který je v manželství 20 let a má děti a už od samy ho začátku vede druhy život s chlapama. Proste ho to k nim táhne víc, ale přiznal, ze ta doba tenkrát nebyla dobra A neměl koule, aby postavil před toto své okolí. a teď nechce zničit rodinu, takže žije dva životy

Nesmíme zapomenout, že v tomto případě se může u tvého příkladu jednat ne o buzíka, to bych pochyboval, ale o bisexuála a v tom je rozdíl. Takový člověk je schopný žít ty dva životy. Je s ženou a je i s chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.11.17 13:07

Ad nárůst homsexuality. Možná by na to mohla mít také vliv kontaminace pitné vody chemikáliemi z ženské antikoncepce. To by vysvětlovalo větší koncentraci gayů ve velkých aglomeracích jako je např Praha. Už se to rozebíralo v topicu Migrace.

Jinak jsme tady s tou migrací krutě off-topic, protože, co se Babiše týče, ten otevřeně proti EU a přijímání migrantů nepůjde. Doma jen bude předstírat, že je proti, ale nic reálného nepodnikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79891
14.11.17 13:08

A že se k nám těch migrantů valí tisíce a tisíce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.17 13:10
@Gnaar píše:
Ad nárůst homsexuality. Možná by na to mohla mít také vliv kontaminace pitné vody chemikáliemi z ženské antikoncepce. To by vysvětlovalo větší koncentraci gayů ve velkých aglomeracích jako je např Praha. Už se to rozebíralo v topicu Migrace.Jinak jsme tady s tou migrací krutě off-topic, protože, co se Babiše týče, ten otevřeně proti EU a přijímání migrantů nepůjde. Doma jen bude předstírat, že je proti, ale nic reálného nepodnikne.

Me tohle priznalaa znama, ktera se pohybuje v lekarskem prostredi. Ale oficialne se pry o tom mluvit nesmi.

• Citovat
  • Upravit
9658
14.11.17 13:14
@opozice píše:
Nesmíme zapomenout, že v tomto případě se může u tvého příkladu jednat ne o buzíka, to bych pochyboval, ale o bisexuála a v tom je rozdíl. Takový člověk je schopný žít ty dva životy. Je s ženou a je i s chlapem.

My je v podstatě jedno jestli je někdo homo, bi, nebo hetero. Sexuální orientace snad nedělá z lidi ty dobrý nebo ty špatný. Jediný co mě vadí, tak je ta hysterie, která kolem toho panuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 13:17
@Gnaar píše:
Ad nárůst homsexuality. Možná by na to mohla mít také vliv kontaminace pitné vody chemikáliemi z ženské antikoncepce. To by vysvětlovalo větší koncentraci gayů ve velkých aglomeracích jako je např Praha. Už se to rozebíralo v topicu Migrace.Jinak jsme tady s tou migrací krutě off-topic, protože, co se Babiše týče, ten otevřeně proti EU a přijímání migrantů nepůjde. Doma jen bude předstírat, že je proti, ale nic reálného nepodnikne.

Jezisi, podívej se do historie, Řím, Řecko, ve středověku Francie, Anglie… kolik panovníků mělo homosexuální slony a klatilo všechno co se dalo. tam se to teda svede na co, když nebyla antikoncepce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.11.17 13:28
@inkakřivák píše:
A že se k nám těch migrantů valí tisíce a tisíce!

No a neslyšela jsi nic o tom, že v současné době probíhá v Europarlamentu schvalování tzv. Dublinu č. 2? Potom se už nás nikdo na nic ptát nebude.

http://www.europarl.europa.eu/…86403_en.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.11.17 13:33
@Pam12 píše:
Jezisi, podívej se do historie, Řím, Řecko, ve středověku Francie, Anglie… kolik panovníků mělo homosexuální slony a klatilo všechno co se dalo. tam se to teda svede na co, když nebyla antikoncepce?

Pravděpodobně neumíš číst. Psal jsem o možné příčině nárůstu, ne o samotné příčině. Pokud bude mít na sex. orientaci vliv hladina hormonů, tak je to celkem logické. Když ženskou začneš krmit androgeny, také ji zhrubne hlas, začnou růst vousy atd.?

Jinak je poměrně zajímavé, že k masivnímu rozšíření HMSX dochází v úpadkových epochách, jako např. před pádem Říma. A o Sodomě jsi možná už také slyšela? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79891
14.11.17 13:38

@Gnaar Můžou schválit stovku deklarací, a co? to je tu budeme uvazovat, aby tu zůstali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová