Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jaguar píše:
Vždycky budu na té druhé straně. Nikdy ne pro muslimské! Takže ano jsem pro slalinovské čistkyA pro každou stranu, která nepodporuje ty muslimský vrahy.
Vím, jak to myslíš s nadsázkou. Proč tu používat nějaké názvy jako Stalinovské čistky. To už je vyčpělé. Nebo se budou připomínat pálení „čarodějnic“? Případně můžeme jít ještě dál. No, vezmeme si toto století a právě ODS tu započala novodobě sice malé čistky /noc dlouhých nožů/ ale čistky to byly. ![]()
@jaguar píše:
Vždycky budu na té druhé straně. Nikdy ne pro muslimské! Takže ano jsem pro slalinovské čistkyA pro každou stranu, která nepodporuje ty muslimský vrahy.
Mě napadla ještě jedna možnost, která možná zní absolutně šíleně. Podle mě je možné, aby člověk neubytoval třígenerační rodinu Arabů a zároveň nezačal každé ráno prozpěvováním „vstavááj, stráána agróómnaja.“ ![]()
@opozice Ale to je nesmysl, homosexualita je dána geneticky. Nedá se vychovat. A navíc - víš, že gen způsobující homosexualitu předává matka? jen tak pro zajímavost.
A nikde se nestanoví, že rodina je jen muž a žena. Alespon si nevzpomínám. Jestli ono to nebude tak nějak jako třeba s celibátem kněží, který stanovila až církev. Ne ježíš, ne Bůh. Asi tak. prostě za mne to je rodina. A dodám ještě - jak to, že pak nikdo neřeší, když se manželé rozejdou a žena se s dětmi vrátí k matce a vychovávají spolu její děti? tam nehrozí vznik homosexuality tedy podle tvé teorie? To je divné. Prostě ne, homosexualitu si nikdo nevolí dobrovolně, je vrozená.
@Mango_Lassi Taky mi vadí - vadí mi pochody za cokoliv. Vyvolávají příliš emocí a rozum pak někde úpí za rohem.
@jaguar No a víš jaký je rozdíl mezi těmi muslimskými znásilnovači a stalinskými čistkami? Že při stalinské čistce zařve kompletní rodina i včetně třeba babiček a dědečků, kdežto tedy ten muslim neznásilní takhle komplet všechny. ne že bych obhajovala znásilnění, ale fakt je, že je i spousta jiných možností než tyhle dvě.
@Emimin7 píše:
Mě napadla ještě jedna možnost, která možná zní absolutně šíleně. Podle mě je možné, aby člověk neubytoval třígenerační rodinu Arabů a zároveň nezačal každé ráno prozpěvováním „vstavááj, stráána agróómnaja.“
dobrej nápad, pozor, nezpívat falešně, na to jsou Arabáči citliví.
Za to řežou hlavu.
@inkakřivák píše:
@opozice Ale to je nesmysl, homosexualita je dána geneticky. Nedá se vychovat. A navíc - víš, že gen způsobující homosexualitu předává matka? jen tak pro zajímavost.
A nikde se nestanoví, že rodina je jen muž a žena. Alespon si nevzpomínám. Jestli ono to nebude tak nějak jako třeba s celibátem kněží, který stanovila až církev. Ne ježíš, ne Bůh. Asi tak. prostě za mne to je rodina. A dodám ještě - jak to, že pak nikdo neřeší, když se manželé rozejdou a žena se s dětmi vrátí k matce a vychovávají spolu její děti? tam nehrozí vznik homosexuality tedy podle tvé teorie? To je divné. Prostě ne, homosexualitu si nikdo nevolí dobrovolně, je vrozená.
@Mango_Lassi Taky mi vadí - vadí mi pochody za cokoliv. Vyvolávají příliš emocí a rozum pak někde úpí za rohem.
@jaguar No a víš jaký je rozdíl mezi těmi muslimskými znásilnovači a stalinskými čistkami? Že při stalinské čistce zařve kompletní rodina i včetně třeba babiček a dědečků, kdežto tedy ten muslim neznásilní takhle komplet všechny. ne že bych obhajovala znásilnění, ale fakt je, že je i spousta jiných možností než tyhle dvě.
s tím souhlasím, že je to dáno geneticky, jenže já měl na mysli vývoj dítěte pod taktovkou jednopohlavní výchovy a výchovy dvojpohlavní. Neříkej, že tio nenechá na tom dítěti stopy. Blbé přirovnání, když dítě žije v rodině, kde se kouří, má na to jiný názor, než to dítě, kde se v rodině nekouří.
@inkakřivák ještě jednu poznámku, nějak jsem nevypátral a možná by bylo dobré se zeptat těch, kterých se to týká, proč 40 roků žili v harmonickém manželství, vychovali dvě děti a potom, jakoby proutkem šlehli, rázem ze z nich stali buzíci, lesby a museli odejít ke svému pohlaví. To mě hlava nebere. Že by ta genetika z matky se tak u nich pozdě probudila? ![]()
@opozice píše:
s tím souhlasím, že je to dáno geneticky, jenže já měl na mysli vývoj dítěte pod taktovkou jednopohlavní výchovy a výchovy dvojpohlavní. Neříkej, že tio nenechá na tom dítěti stopy. Blbé přirovnání, když dítě žije v rodině, kde se kouří, má na to jiný názor, než to dítě, kde se v rodině nekouří.
Blbost. U nás se v rodině pije alkohol a já ho nemusím, ne ze se vůbec nenapiju, tak možná jednou za rok, ale nemusím ho.
A proč by to na dítěti nechalo stopy? Nechá to stopy na dítěti, ze kterého vyroste homosexuál, ze vyrůstal v rodině Ž+M?
@Pam12 píše:
Blbost. U nás se v rodině pije alkohol a já ho nemusím, ne ze se vůbec nenapiju, tak možná jednou za rok, ale nemusím ho.
A proč by to na dítěti nechalo stopy? Nechá to stopy na dítěti, ze kterého vyroste homosexuál, ze vyrůstal v rodině Ž+M?
spíše mě odpověz na poslední příspěvek.
Tím, že dítě žije v rodině s rodiči stejného pohlaví se podle studií nedá vypěstovat homosexualita. Může mu to akorát vštípit toleranci. Nebo v horším případě odpor. Nebo vůbec nic.
@jaguar píše:
Dobrá otázka. Ale tohle zapadá spíš do jejich sebezapření. Takzvaní skrytí homosexuálovéKdo ví. Mě se neptej. Jsem heterosexuální.
no vidíš a hodnotíš to, nebo uvádíš variantu. Já znám takový vztah a chodil jsem s jedním takovým do školy. Nikdy se to u něho neprojevovalo, žádná skrytá homosexualita. Chodil s holkou, dobrý vztah, 2 děti, na jiné baby jako čert. Jen si dávám otázku, a to mě neodpověděl, jestli to není podmíněno i tím, že doma neměl to, co mohl najít v pozdějším věku u chlapa. Šukačka do zadku a kouření, což u své ženy neměl. No nevím, jen teorizuji. ![]()
@jaguar píše:
Asi mu manželka nepůjčovala robertka
Pokud na něj neměli uzavřenou předmanželskou smlouvu, tak nemusela, to je pravda. ![]()
@opozice píše:
@inkakřivák ještě jednu poznámku, nějak jsem nevypátral a možná by bylo dobré se zeptat těch, kterých se to týká, proč 40 roků žili v harmonickém manželství, vychovali dvě děti a potom, jakoby proutkem šlehli, rázem ze z nich stali buzíci, lesby a museli odejít ke svému pohlaví. To mě hlava nebere. Že by ta genetika z matky se tak u nich pozdě probudila?
Myslíš na tenhle? Jednoduchý. Ono to manželství třeba vůbec nebylo harmonické. A navíc doba byla taková, ze by mohli chodit kanalama, protože by je společnost odsoudila.
Stejně tak jako byla menší rozvodovost. Tlak společnosti i v případě, ze to nefungovalo, protože co by řeklo okolí? Mám známou, která načapala manzela se svou kamarádkou a rozvod zavrhla protože co by řekli lidi ve vesnici.
@jaguar píše:
Asi mu manželka nepůjčovala robertka
@opozice píše:
no vidíš a hodnotíš to, nebo uvádíš variantu. Já znám takový vztah a chodil jsem s jedním takovým do školy. Nikdy se to u něho neprojevovalo, žádná skrytá homosexualita. Chodil s holkou, dobrý vztah, 2 děti, na jiné baby jako čert. Jen si dávám otázku, a to mě neodpověděl, jestli to není podmíněno i tím, že doma neměl to, co mohl najít v pozdějším věku u chlapa. Šukačka do zadku a kouření, což u své ženy neměl. No nevím, jen teorizuji.
Koukám, odborníci přes sex
možná byste mohli společnosti přispět tím, ze těm cudnym ženám poradíte a třeba se sníží výskyt jinak orientovaných a bude se vám lip spát
![]()
@opozice @jaguar jo tak už jsem koukala kde diskutujete, už jste se toho ujali
tak hodně štěstí, ale neví jestli tohle je zrovna dobře místo ![]()
@Pam12 píše:
Myslíš na tenhle? Jednoduchý. Ono to manželství třeba vůbec nebylo harmonické. A navíc doba byla taková, ze by mohli chodit kanalama, protože by je společnost odsoudila.Stejně tak jako byla menší rozvodovost. Tlak společnosti i v případě, ze to nefungovalo, protože co by řeklo okolí? Mám známou, která načapala manzela se svou kamarádkou a rozvod zavrhla protože co by řekli lidi ve vesnici.
uvádíš neadekvátní příklady. Nebavíme se o rozvodovosti. To manželství, jak jsem psal znám, musíš číst pozorně, dokonce byl i na baby i v manželském vztahu a najednou bum a to bylo již dávno po revoluci, když se to už veřejně probíralo. Nebraňme se říci, že v tom hraje i významnou roli sex, jak jsem uvedl. On to málokdo přizná, že to tak je. Já neznám vztah, kde by se a teď mluvím za chlapy, vodili jen za ručička a vařili jeden den ten a druhý den onen jídla ke společnému obědu. U jednoho mladého z ulice se střídali chlapi jako na běžícím pásu.