Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
Nezáviď mi můj spokojený rodinný život, na který bohužel nikdy nedosáhneš, i když bych Ti to moc přál. Ale jen tak dál, alespoň se odkopášTěším se na Tvou erupci kavárenské žluči, které se dočkáme po prezidentských volbách.
To zase bude…Příspěvek upraven 14.11.17 v 22:57
Tvé příspěvky jsou naprostým odrazem spokojeného rodinného života, úplně to z nich čiší…hlavně to neustálé plivání zloby a zášti, na každé druhé straně popíchnutí kavárenského osazenstva
přesně tak vystupuje někdo, kdo má spokojený rodinný život
a teď tu o karkulce ![]()
@inkakřivák píše:
Myslím si, že záleží na situaci, na konkrétním člověku. To jako když mi kolega pochválí šaty a řekne teda ty jsi ale kočka - tak ho hnedka napráskám, že haraší? A když budu na mejdanu, třeba silvestrovském, a mírně lízlí, a kolega mne pod jmelím líbne, tak haraší? To je právě to, co se mi nelíbí - že se už jako sexistické prase bere v Americe třeba chlap, který dá ženě přednost ve dveřích. Svět se zbláznil.
Psala jsem snad něco o pochvale šatů?
a pardon, ze mi teda neprijde normální, ze by mě kolega „libnul“ pod jmelim, nebo mě plácnul po zadku, asi se nad sebou půjdu zamyslet ![]()
@Keyllah píše:
dobrej výmazřekla bych, už to nehul, nebo zajdi na kávičku do nějaké dobré kavárničky v Praze, ať se trošku zklidníš
Neblbni, z toho by mu praskla cevka ![]()
@Pam12 píše:
Neblbni, z toho by mu praskla cevka
Já si myslela, že když o té pražské kavárně pořád píše, že by tam třeba chtěl
bude asi nějaká spešl, tak jestli by ho tam vůbec pustili
myslíš, že ironii a nadsázku pochopí, nebo mi bude vysvětlovat tu „pražskou kavárnu“ ![]()
@Keyllah píše:
Já si myslela, že když o té pražské kavárně pořád píše, že by tam třeba chtělbude asi nějaká spešl, tak jestli by ho tam vůbec pustili
myslíš, že ironii a nadsázku pochopí, nebo mi bude vysvětlovat tu „pražskou kavárnu“
Nejdřív se te pokusí přesvědčit, ze žiješ v iluzi a multikulturní tlak te nutí lhát.
pak se dočkas otázek, proč chceš zlikvidovat českou rasu a zničit své děti, no a pak když to nepochopis tak jsi určitě taky z pražské kavárny ![]()
@Pam12 Nemluvím o plácání po zadku - a to líbání pod jmelím je normální tradice, ty ji neznáš? A pořád mluvím o kolezích - a to o těch, se kterými mám přátelské vztahy. Takže přátelské políbení - co je na tom? Je to prostě stejné jako Velikonoce - když mne přijde vyšlehat se smíchem a s tím, aby mne blechy neštípaly. JO?
@Mango_Lassi píše:
@Pam12 gnaar v Praze?
@inkakřivák píše:
@Pam12 Nemluvím o plácání po zadku - a to líbání pod jmelím je normální tradice, ty ji neznáš? A pořád mluvím o kolezích - a to o těch, se kterými mám přátelské vztahy. Takže přátelské políbení - co je na tom? Je to prostě stejné jako Velikonoce - když mne přijde vyšlehat se smíchem a s tím, aby mne blechy neštípaly. JO?
Moje první reakce tu na toto tema bylo plácnutí servítky v hospodě po zadku. Následovala reakce na plácnutí po zadku pripitym kolegou, ne opakuji neprijde mi to normální. Stejně tak nemám ve zvyku se líbat pod jmelim s přáteli, asi jsem teda divná no ![]()
@Emimin7 píše:
Teda když jsem byl naposled v centru Prahy, tak to spíše působilo jako centrum Tokia než Afriky.
Tak snědší pleť mají tak co? Proste migranti obdivujici centrum a naše památky ![]()
@Pam12 píše:
Tak snědší pleť mají tak co? Proste migranti obdivujici centrum a naše památky
Já se ničeho neobávám. Jen mi přijde scestné, když už, obávat se zrovna těch tmavých, když tam je asi 50 jiných národností na jednoho tmavého. ![]()
Některé ženy tu budí dojem šovinistických egoistek říznuté strukturálním odporem k sexu. ![]()
@opozice píše:
Některé ženy tu budí dojem šovinistických egoistek říznuté strukturálním odporem k sexu.
Tak jistě ![]()
Jen tak nějak nechápu, co děláš ty na takovém místě jako je emimino ![]()
Ze by ses tu porozhlizel po nějakém cudnějším materiálu? ![]()
@Pam12 píše:
Tak jistě
Jen tak nějak nechápu, co děláš ty na takovém místě jako je emimino
Ze by ses tu porozhlizel po nějakém cudnějším materiálu?
kdepááák, sháním oblečky, kočárky, koloběžky, lega, autíčka, štěkací pejsky, perské kočičky, vánoční balíčky a tak nějak jsem se sem namotal. ![]()
@jaguar píše: Áááno. Zodpovědný taťka. @Pam12 to neznáš zodpovědné tatínky?
to víš, že jo, rodina především. ![]()