Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41113
15.11.17 09:34
@Gnaar píše:
Nezáviď mi můj spokojený rodinný život, na který bohužel nikdy nedosáhneš, i když bych Ti to moc přál. Ale jen tak dál, alespoň se odkopáš :mrgreen: Těším se na Tvou erupci kavárenské žluči, které se dočkáme po prezidentských volbách. :mrgreen: To zase bude…Příspěvek upraven 14.11.17 v 22:57

Tvé příspěvky jsou naprostým odrazem spokojeného rodinného života, úplně to z nich čiší…hlavně to neustálé plivání zloby a zášti, na každé druhé straně popíchnutí kavárenského osazenstva :mrgreen: přesně tak vystupuje někdo, kdo má spokojený rodinný život :mrgreen: a teď tu o karkulce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 09:40
@inkakřivák píše:
Myslím si, že záleží na situaci, na konkrétním člověku. To jako když mi kolega pochválí šaty a řekne teda ty jsi ale kočka - tak ho hnedka napráskám, že haraší? A když budu na mejdanu, třeba silvestrovském, a mírně lízlí, a kolega mne pod jmelím líbne, tak haraší? To je právě to, co se mi nelíbí - že se už jako sexistické prase bere v Americe třeba chlap, který dá ženě přednost ve dveřích. Svět se zbláznil.

Psala jsem snad něco o pochvale šatů? 8o a pardon, ze mi teda neprijde normální, ze by mě kolega „libnul“ pod jmelim, nebo mě plácnul po zadku, asi se nad sebou půjdu zamyslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 09:40
@Keyllah píše:
dobrej výmaz :mrgreen: řekla bych, už to nehul, nebo zajdi na kávičku do nějaké dobré kavárničky v Praze, ať se trošku zklidníš :mrgreen:

Neblbni, z toho by mu praskla cevka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.11.17 09:43
@Pam12 píše:
Neblbni, z toho by mu praskla cevka :mrgreen:

Já si myslela, že když o té pražské kavárně pořád píše, že by tam třeba chtěl :think: bude asi nějaká spešl, tak jestli by ho tam vůbec pustili :lol: myslíš, že ironii a nadsázku pochopí, nebo mi bude vysvětlovat tu „pražskou kavárnu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 09:48
@Keyllah píše:
Já si myslela, že když o té pražské kavárně pořád píše, že by tam třeba chtěl :think: bude asi nějaká spešl, tak jestli by ho tam vůbec pustili :lol: myslíš, že ironii a nadsázku pochopí, nebo mi bude vysvětlovat tu „pražskou kavárnu“ :mrgreen:

Nejdřív se te pokusí přesvědčit, ze žiješ v iluzi a multikulturní tlak te nutí lhát. :mrgreen: pak se dočkas otázek, proč chceš zlikvidovat českou rasu a zničit své děti, no a pak když to nepochopis tak jsi určitě taky z pražské kavárny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.17 09:53

@Pam12 gnaar v Praze?

• Citovat
  • Upravit
79891
15.11.17 10:04

@Pam12 Nemluvím o plácání po zadku - a to líbání pod jmelím je normální tradice, ty ji neznáš? A pořád mluvím o kolezích - a to o těch, se kterými mám přátelské vztahy. Takže přátelské políbení - co je na tom? Je to prostě stejné jako Velikonoce - když mne přijde vyšlehat se smíchem a s tím, aby mne blechy neštípaly. JO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 10:07
@Mango_Lassi píše:
@Pam12 gnaar v Praze?
:mrgreen:
Teda když jsem byl naposled v centru Prahy, tak to spíše působilo jako centrum Tokia než Afriky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 10:16
@inkakřivák píše:
@Pam12 Nemluvím o plácání po zadku - a to líbání pod jmelím je normální tradice, ty ji neznáš? A pořád mluvím o kolezích - a to o těch, se kterými mám přátelské vztahy. Takže přátelské políbení - co je na tom? Je to prostě stejné jako Velikonoce - když mne přijde vyšlehat se smíchem a s tím, aby mne blechy neštípaly. JO?

Moje první reakce tu na toto tema bylo plácnutí servítky v hospodě po zadku. Následovala reakce na plácnutí po zadku pripitym kolegou, ne opakuji neprijde mi to normální. Stejně tak nemám ve zvyku se líbat pod jmelim s přáteli, asi jsem teda divná no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 10:17
@Emimin7 píše: :mrgreen:
Teda když jsem byl naposled v centru Prahy, tak to spíše působilo jako centrum Tokia než Afriky.

Tak snědší pleť mají tak co? Proste migranti obdivujici centrum a naše památky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 10:20
@Pam12 píše:
Tak snědší pleť mají tak co? Proste migranti obdivujici centrum a naše památky :mrgreen:

Já se ničeho neobávám. Jen mi přijde scestné, když už, obávat se zrovna těch tmavých, když tam je asi 50 jiných národností na jednoho tmavého. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 10:29

Některé ženy tu budí dojem šovinistických egoistek říznuté strukturálním odporem k sexu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 10:42
@opozice píše:
Některé ženy tu budí dojem šovinistických egoistek říznuté strukturálním odporem k sexu. :mrgreen:

Tak jistě :mrgreen:
Jen tak nějak nechápu, co děláš ty na takovém místě jako je emimino :think:
Ze by ses tu porozhlizel po nějakém cudnějším materiálu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 10:58
@Pam12 píše:
Tak jistě :mrgreen:
Jen tak nějak nechápu, co děláš ty na takovém místě jako je emimino :think:
Ze by ses tu porozhlizel po nějakém cudnějším materiálu? :think:

kdepááák, sháním oblečky, kočárky, koloběžky, lega, autíčka, štěkací pejsky, perské kočičky, vánoční balíčky a tak nějak jsem se sem namotal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 11:06
@jaguar píše: Áááno. Zodpovědný taťka :palec:. @Pam12 to neznáš zodpovědné tatínky? :think:

to víš, že jo, rodina především. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová