Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
14.11.17 13:38

Jo a jinak Andrej homo taky podporuje :mrgreen:

http://www.blesk.cz/…nacovou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.11.17 14:31
@Gnaar píše:
Ad nárůst homsexuality. Možná by na to mohla mít také vliv kontaminace pitné vody chemikáliemi z ženské antikoncepce. To by vysvětlovalo větší koncentraci gayů ve velkých aglomeracích jako je např Praha. Už se to rozebíralo v topicu Migrace.Jinak jsme tady s tou migrací krutě off-topic, protože, co se Babiše týče, ten otevřeně proti EU a přijímání migrantů nepůjde. Doma jen bude předstírat, že je proti, ale nic reálného nepodnikne.

jde o větší koncentraci přiznaných homnosexuálů, což je pochopitelné, obyvatelstvo velkých aglomerací je tolerantnější a je snazší se zde přihlásit ke své orientaci, oproti tomu nedokážu si představit, jaké peklo musí být homosexuální orientace nedejbože ta otevřená pro někoho kdo žije ve vesnici o pár stech lidech kde každý zná každého a prostředí bývá statisticky mnohem konzervativnější. nemluvě o excesech typu bába co by střilela ty dredatý v tý sněmovně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 18:14

Ono jde o to, jak který stát je na co naladěn. V Anglii nebo v USA jsou schopni se zabývat 20ti letým případem, kdy jeden ministr popleskal nějakou mladou po zadku. U nás se tomu zasmějeme a jak řekla jedna servírka, byla to pro ni pochvala, jak tímto byla ohodnocena. Samozřejmě, že opětovná facka hladičovi zadku ho nasměrovala tam, kde má být. :mrgreen: Co se týče buzíků na vesnici, je to o povaze se s tím vyrovnat. Někteří to dokonce považují za nějakou takou svoji přednost, co jiní nemají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 18:37
@opozice píše:
Ono jde o to, jak který stát je na co naladěn. V Anglii nebo v USA jsou schopni se zabývat 20ti letým případem, kdy jeden ministr popleskal nějakou mladou po zadku. U nás se tomu zasmějeme a jak řekla jedna servírka, byla to pro ni pochvala, jak tímto byla ohodnocena. Samozřejmě, že opětovná facka hladičovi zadku ho nasměrovala tam, kde má být. :mrgreen: Co se týče buzíků na vesnici, je to o povaze se s tím vyrovnat. Někteří to dokonce považují za nějakou takou svoji přednost, co jiní nemají. :mrgreen:

No tak jako Sorry, ale pokud by mě nějaký sexistický pra. e placlo po zadku, tak dostane takový dělo, ze to neviděl.
Pak nemáme byt ve světě za lehké dívky, pokud toto někdo považuje za pochvalu. Nezlob se na mě, ale tohle je tak pod úroveň, ze to muže udělat jen nadrzeny ho.ado

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 18:43
@Pam12 píše:
No tak jako Sorry, ale pokud by mě nějaký sexistický pra. e placlo po zadku, tak dostane takový dělo, ze to neviděl.
Pak nemáme byt ve světě za lehké dívky, pokud toto někdo považuje za pochvalu. Nezlob se na mě, ale tohle je tak pod úroveň, ze to muže udělat jen nadrzeny ho.ado
:mrgreen: psal jsem v hospodě, ale co když to sexistický prase bude tvůj kolega v práci, který pod vlivem nějaké té štamprdle na tvých narozkách tě kamarádsky také plácne. Nazveš ho také tak, nebo mu udělíš vyjímku? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 18:45
@jaguar píše:
Pozor. Mě po zadku v práci plácla i zenská :think:

ha, ha, v tom případě to byla prasnice. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 18:51
@opozice píše: :mrgreen: psal jsem v hospodě, ale co když to sexistický prase bude tvůj kolega v práci, který pod vlivem nějaké té štamprdle na tvých narozkách tě kamarádsky také plácne. Nazveš ho také tak, nebo mu udělíš vyjímku? :think:

Bude to pra. e, nikdo mě po prd.li plácat nebude a to ze ne někdo pod parou není omluva. A pokud by si toto dovolil kolega, tak by se z něho stal poměrně rychle bývalý kolega ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 18:59
@Pam12 píše:
Bude to pra. e, nikdo mě po prd.li plácat nebude a to ze ne někdo pod parou není omluva. A pokud by si toto dovolil kolega, tak by se z něho stal poměrně rychle bývalý kolega ????

to mám štěstí, že nejsem zaměstnanec. :mrgreen: Nikomu nic neberu, tedy tvůj názor. Jen mám zkušenosti spíše obráceného kalibru. Ve většině případů ona žena s takovým přístupem byla terčem posměchu. Inu, žalobníčci to mají vždy těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.11.17 19:04
@Pam12 píše:
Pak nemáme byt ve světě za lehké dívky, pokud toto někdo považuje za pochvalu. Nezlob se na mě, ale tohle je tak pod úroveň, ze to muže udělat jen nadrzeny ho.ado

tak ale některou ženu to prostě fakt může potěšit, každej to má prostě nastaveno jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 19:38
@opozice píše:
to mám štěstí, že nejsem zaměstnanec. :mrgreen: Nikomu nic neberu, tedy tvůj názor. Jen mám zkušenosti spíše obráceného kalibru. Ve většině případů ona žena s takovým přístupem byla terčem posměchu. Inu, žalobníčci to mají vždy těžké.
:mrgreen: no jak myslíš no :mrgreen: já ti to taky brát nebudu. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 19:38
@Malaga píše:
tak ale některou ženu to prostě fakt může potěšit, každej to má prostě nastaveno jinak…

Podle mě to normální ženskou se zdravým sebevědomím muže akorát tak naštvat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.11.17 19:53
@Pam12 píše:
Podle mě to normální ženskou se zdravým sebevědomím muže akorát tak naštvat :nevim:

Jo, to je když parta ukrajinských dělníků řve na ženskou z lešení a ta se může poch.cat blahem.

• Citovat
  • Upravit
6915
14.11.17 21:08
@Mango_Lassi píše:
Jo, to je když parta ukrajinských dělníků řve na ženskou z lešení a ta se může poch.cat blahem.

Máš snad něco proti Ukrajinským dělníkům? Tedy takový projev rasismu bych právě od Tebe tedy opravdu nečekal… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.11.17 21:10
@Gnaar píše:
Máš snad něco proti Ukrajinským dělníkům? Tedy takový projev rasismu bych právě od Tebe tedy opravdu nečekal… :think:

Parta českých dělníků tedy. Blbý ale je, že Češi se už na stavbách moc nevyskytují

• Citovat
  • Upravit
6915
14.11.17 21:25

Zeptám se ještě jinak. Co vlastně máte z toho, Vy všechny obhájkyně / obhájci tzv. multikulturalismu a inkluze? Proč chcete importovat černochy a Araby do naší vlasti? Jaké dobro Vám přináší to, že pácháte vědomě sebevraždu? Jaká je Vaše motivace že obhajujete likvidaci Vašich dětí? Opravdu to nechápu…asi máte mozek na kaši, jinak si tu Vaši vědomou kolaboraci s nepřítelem neumím vysvětlit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová