Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pam12 píše:
A oni členové LGBT nejsou plnohodnotní obcane?
Samozřejmě, že jsou. Dokonce bych řekl až skoro privilegovaní „nad“občané?
@Gnaar píše:
Samozřejmě, že jsou. Dokonce bych řekl až skoro privilegovaní „nad“občané?
Neskutečné, jak jsou někteří neskutečně „tolerantní“
@Pam12 píše:
Neskutečné, jak jsou někteří neskutečně „tolerantní“
Vidíš to moc „černě“… ![]()
@Gnaar Ne nejsem, nemám ráda tuhle nenávist. A nemyslím si, že je dobrá. Oni si homosexuálové tu svoji orientaci nevybrali, tak jako ty sis nevybral svou barvu očí a třeba tvar nosu. Asi tak. Prostě tahle slepá nenávist je naprosto šílená. A bohužel ty tím zabíjíš i ty dobré myšlenky. Protože i když máš pravdu třeba v likvidaci průmyslové výroby, některých jejích odvětví, to, že je z nás jedna obrovská montovna, že je u nás tolerována lichva, zabiješ kydy o znásilnování, kdy o zotročování pracujících - a pak se nediv, že nebudeš mít mnoho souhlasících. Takže ne, nestačilo, zruš tu slepou nenávist.
A upřímně.- kolik znáš homosexuálů anebo těch znásilňovačů?
@jaguar píše:
Mě se libí jak tady nadáváte…Se vám nelíbí Zeman a jeho inkliminace k Rusku a Číně, ale vážení uvědomte si, že tyto země investují miliardy do průmyslu v ČR. Tudíš tisíce pracovních míst. Máme nejnižší nezaměstnanost od roku 89 v EU. Nevím komu to vadí… Možná zlodějům
. Lepší diktát Rusko Čína = budocnost a práce, než vládnutí Kalouska a jeho pohůnķů = Islám, devastace a znásilňování dětí, žen a vraždění.
A to jsou naše jediné možnosti? Máme si vybrat mezi Stalinovými čistkami a znásilňováním dětí? ![]()
@inkakřivák o těch montovnách jsem něco pogooglila. Tady jeden tvrdí, že za to může tvůj oblíbený prezident
/produktivita-rust-mezd-levna-evropa-dvu-/ekonomika. aspx? c=A170926_105027_ekonomika_fih
https://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…
A nejlepší je komentátoř pod článkem
To neni pravda. Byl u nas v Ostrave pan prezident Zeman a rykal, ze u nas cinani postavi obrovskou tovarnu na gumy a ja sem cely zyvot snil o tom, ze budu pro cinani vyrabet pneumatiky. Kdyz moze bezproverkovy Vrata stavet hydroelegtrarny, kdyz moze uplny Debi. l delat mluvciho prezidenta, pak ja mozu cinanum delat gumy. Pane prezidente, uprimne vam dekuju.
@inkakřivák píše:
@Gnaar Ne nejsem, nemám ráda tuhle nenávist. A nemyslím si, že je dobrá. Oni si homosexuálové tu svoji orientaci nevybrali, tak jako ty sis nevybral svou barvu očí a třeba tvar nosu. Asi tak. Prostě tahle slepá nenávist je naprosto šílená. A bohužel ty tím zabíjíš i ty dobré myšlenky. Protože i když máš pravdu třeba v likvidaci průmyslové výroby, některých jejích odvětví, to, že je z nás jedna obrovská montovna, že je u nás tolerována lichva, zabiješ kydy o znásilnování, kdy o zotročování pracujících - a pak se nediv, že nebudeš mít mnoho souhlasících. Takže ne, nestačilo, zruš tu slepou nenávist.
A upřímně.- kolik znáš homosexuálů anebo těch znásilňovačů?
Určitě jich zná hodně. Přesně jak píšeš. Já tyhle lidi znám. Oni mají nad hlavou pomalu svatozář, snaží se působit velice vyrovnane, sama meditace, sladká slova navenek, hrana pilota, ale je v nich neuvěřitelná nenávist, zloba a cokoliv nějak vybočuje z toho co oni považuji za normální je špatně. Neexistuje nic jiného než jejich pravda… a je strašně zajímavý ze všichni volili SPD
Jo a ještě uvěří jakýkoliv konspirační teorii, ať je to sebevětší kravina
@Pam12 a to je nějaká novinka, že za frustraci a pos. raný život těchto lidí můžou vrazi z Wallstreetu, fašisti z Bruselu, migranti, Kalousek, pražská kavárna a LGBT?
A okamura is the new Jesus.
Příspěvek upraven 14.11.17 v 10:49
@inkakřivák @Pam12 Já proti homosexuálům nic nemám. Ale ani nejsem fanouškem jejich umělé propagace.
@Pam12 píše:
Určitě jich zná hodně. Přesně jak píšeš. Já tyhle lidi znám. Oni mají nad hlavou pomalu svatozář, snaží se působit velice vyrovnane, sama meditace, sladká slova navenek, hrana pilota, ale je v nich neuvěřitelná nenávist, zloba a cokoliv nějak vybočuje z toho co oni považuji za normální je špatně. Neexistuje nic jiného než jejich pravda… a je strašně zajímavý ze všichni volili SPD
Jo a ještě uvěří jakýkoliv konspirační teorii, ať je to sebevětší kravina
Tolik sebekritiky jsem od Tebe tedy opravdu nečekal ![]()
@Mango_Lassi píše:
@Pam12 a to je nějaká novinka, že za frustraci a pos. raný život těchto lidí můžou vrazi z Wallstreetu, fašisti z Bruselu, migranti, Kalousek, pražská kavárna a LGBT?A okamura is the new Jesus.
Příspěvek upraven 14.11.17 v 10:49
Novinka asi ne, jen se ta skupina lidi nějak rozrůstá ![]()
@Gnaar Jo jejich Pride paráda se mi taky nelíbí - a věř tomu, že spoustě jich samých taky ne. Protože díky ní je spousta lidí vnímá asi jako ty - jako vyšinuté jedince. A přitom je jich hodně, kteří spolu žijí celý život, pracují, starají se jeden o druhého, prostě normální páry. A na tuhle akci by nešli čistě jen proto, že si myslí, že do toho, s kým kdo žije není nikomu nic. Osobně souhlasím s legalizací sňatků a souhlasím i s adopcí dětí takovými páry. Lepší takováhle rodina, nežli sebelepší děcák. Pár jich znám a věř mi, když se dívám na ty staré pány, kteří spolu prožili celý život - tak do háje kdo je pak rodina když ne oni?
Mně třeba vadí pochody za tradiční rodinu, ale to je tak vše, co s tím můžu udělat.
Nehraje tam techno a nosí tam kříže ![]()
Vidim, že tady se připouští zejména pouze extrémní řešení. Buď se obnoví KGB a začnou se střílet lidi za neupřímné úsměvy na oficíry, nebo každý dostane domů deset Arabů a před každým oknem bude hrdě vystavený penis ověnčený cedulkou pride. Jak to asi dopadne, až Arab rozhrne záclonu a naskytne se mu takový pohled. Je tedy jediná možnost, jak se tomu vyhnout, nechat se zastřelit KGB? ![]()
@inkakřivák píše:
@Gnaar Jo jejich Pride paráda se mi taky nelíbí - a věř tomu, že spoustě jich samých taky ne. Protože díky ní je spousta lidí vnímá asi jako ty - jako vyšinuté jedince. A přitom je jich hodně, kteří spolu žijí celý život, pracují, starají se jeden o druhého, prostě normální páry. A na tuhle akci by nešli čistě jen proto, že si myslí, že do toho, s kým kdo žije není nikomu nic. Osobně souhlasím s legalizací sňatků a souhlasím i s adopcí dětí takovými páry. Lepší takováhle rodina, nežli sebelepší děcák. Pár jich znám a věř mi, když se dívám na ty staré pány, kteří spolu prožili celý život - tak do háje kdo je pak rodina když ne oni?
Nesouhlasil bych s termínem pro dotyčné - rodina. Historicky vzato, za rodinu se považovalo uskupení lidí M+Ž+ děti, což má logiku. M+Ž se starali o nevymření lidského tvorstva. Nikdy jsem nepostřehl, že by v minulosti se někde psalo o rodině kdy spolu souží jedno lože M+M, nebo Ž+Ž. Možná si to nikdo neuvědomuje, ale tímto soužitím a vychováváním dětí se evolučně pěstuje jen zvyšování těchto párů a možná v daleké budoucnosti tu budou žít páry leseb a buzerantů v nadpoloviční většině. Jen by mě logicky zajímala odpověď na otázku. Většina zdejších slušňáků odmítá v manželském vztahu M+Ž orální sex v jakékoliv podobě. A v lesbickém vztahu, nebo ve vztahu buzerantů to připouští? ![]()