Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dračice 2 píše:
Tvá ubohost se projevuje v plné míře. Já jsem naprosto klidná a takoví ubožáci mne nerozhodí. Ty tady v tomto tématu píšeš stejně jen proto, abys jiné naštvala. Viz tvá věta „tak co je kde jste že nikdo nepíše, nebo proč se nic neděje,“ nebo tak nějak nechce se mě to už hledat. Ty se tady jen bavíš a máš srandu z toho, když to někoho rozčílí.
No je pravda, že to neberu tak smrtelně vážně, proč se rozčilovat věcmi, které nemohu ovlivnit? Už před volbami jsem psal, že se už těším na hysterický křik kavárny, sluníčkářů a komediantů a že očekávám něco podobného, co nastalo po minulé volbě prezidenta. A také, že jsem se dočkal ![]()
Jinak mohu jen vyjádřit lítost, když vidím, jaké propagandě ses zaprodala. Bohužel lidi, jako jseš třeba Ty, sehrávají pouze roli užitečných idiotů, kteří budou pouze využiti, vytěženi a nakonec odkopnuti. Nejhorší na tom je, že nevědomky podporuješ pátou kolonu řízenou cizími zájmy, jejímž cílem není naše dobro, ani jako jednotlivců ani jako národa, ale jeho pravý opak…
@Dračice 2 píše:
Tohle je také hlupák, který ničemu nerozumí, nebo jak ty píšeš „páta kolona,“ kavárna a podobné bláboly Ovčačka, které papouškuješ. Bývalý polistopadový první premiér, zkušený politik. No asi to je blbec že!
https://video.aktualne.cz/…025900fea04/?…
Přesně tak, Pithart je Havloid, tzn. typický představitel té páté kolony. To není pito.ec, on moc dobře ví, co dělá, jako každý zednář.
A už je vidět, jak by mohl dopadnout i Babiš - soudkyně dnes odmítla v případu Nagyové odposlechy jako nezákonné. Tak co, pořád věříte, že Babiše někdo odsoudí? A co čerti, na ty taky někdo věří?
@inkakřivák píše:
A už je vidět, jak by mohl dopadnout i Babiš - soudkyně dnes odmítla v případu Nagyové odposlechy jako nezákonné. Tak co, pořád věříte, že Babiše někdo odsoudí? A co čerti, na ty taky někdo věří?
proč by ho měl někdo soudit, prozatím mu nikdo nic neprokázal. ![]()
No nevím, zatím mu nikdo nic nedokázal, to je fakt. Ale hodně lidí si tu už plánuje, že půjde sedět, neb byl vydán. A marně se snažím vysvětlit, že i když bude soud, může se cokoliv zvrtnout a on bude opět čistý. Ne ne ne, nemám pravdu a ne a ne.
@inkakřivák píše:
No nevím, zatím mu nikdo nic nedokázal, to je fakt. Ale hodně lidí si tu už plánuje, že půjde sedět, neb byl vydán. A marně se snažím vysvětlit, že i když bude soud, může se cokoliv zvrtnout a on bude opět čistý. Ne ne ne, nemám pravdu a ne a ne.
kdyby to jen plánovali. Někteří ho už věší na strom. ![]()
@inkakřivák píše:
Každý máme nějaký sen, ne?
už jsem slyšel několik podnikatelů, kteří dali hlas Fialovi, že na ně kašle a nebojuje za ně, jak jim slíbil. To ještě bude v ODS (-/-) ![]()
@inkakřivák píše:
Není. Dotační podvod je něco naprosto jiného nežli daňový únik. Obé je trestné, ale jinak naprosto jiné.
Mně by zajímalo, jak je tedy možné, že to hnízdo prošlo auditem?
@opozice píše:
kdyby to jen plánovali. Někteří ho už věší na strom.
Bez obav, však ona Ti to tady kolegyně D2 už brzo vysvětlí. ![]()
@Gnaar píše:
po volbách to už je jedno. ![]()
@Gnaar píše:
Bez obav, však ona Ti to tady kolegyně D2 už brzo vysvětlí.
znáš to, pes, který štěká, nekouše. ![]()
@Gnaar píše:
Záleží jakým auditem. Oni totiž soudí něco jiného. Jak jsem to pochopila já, jde o následující. Babiš vyvedl část firmy na děti, ty požádaly o dotaci jako malá firma, postavily barák a následně pak přes jinou firmu barák převedli zpět do Agrofertu. Tudíž si myslím, že pokud se dělalo jakékoliv šetření na čerpání dotace, nemohl být problém. Problém se hledá v tom následném převedení zpět do Agrofertu. Jenže jak to vidím já, tak zrovna tohle se bude strašně těžko dokazovat. Podle mého bude Babiš neustále klidně tvrdit - prostě jsem to dal dětem a co dělaly ony, zda čerpaly dotaci nebo ne je jeich věc. No a pak ty moje děti zjistily, že na podnikání nejsou, tak jsem od nich ten barák koupil. A kde je problém? nakonec on má pravdu. Protože nikdo nemůže říci, že o dotaci žádal on. Tak to vidím já. No nechám se ráda překvapit, co a jaký důkaz budou mít.
@Dračice 2 píše:
Ty firmy, které zničil Babiš těmi zajišťovacími příkazy take byly jen podezřelé a zatím jim nikdo nic neprokázal a přesto skončily. Když má někdo miliardy a pod palcem ministerstvo financí, tak se může smát. A až bude mít i ministerstvo vnitra, tak zatočí s každým, kdo by si dovolil jej z něčeho obviňovat. Pak budeme jako mnohé jihoamerické nebo africké země, kde se právo a spravedlnost bohatých a mocných netýká. Ti kteří Babiše obhajují budou jistě rádi. Ale možná že dojde i na některé hlupáky, kteří mu dali svůj hlas. Povíme si to za nějaký čas.
Motáš dvě věci - zajištovací příkaz a dotace. Jak je to s tou dotací?
@Dračice 2 píše:
Ty firmy, které zničil Babiš těmi zajišťovacími příkazy take byly jen podezřelé a zatím jim nikdo nic neprokázal a přesto skončily. Když má někdo miliardy a pod palcem ministerstvo financí, tak se může smát. A až bude mít i ministerstvo vnitra, tak zatočí s každým, kdo by si dovolil jej z něčeho obviňovat. Pak budeme jako mnohé jihoamerické nebo africké země, kde se právo a spravedlnost bohatých a mocných netýká. Ti kteří Babiše obhajují budou jistě rádi. Ale možná že dojde i na některé hlupáky, kteří mu dali svůj hlas. Povíme si to za nějaký čas.
nestraš tady s černými scénáři.
Ty firmy, to byl jeden lump vedle druhého, každý z nich nás chtěl ojebat. Proč jsem nedostal zajišťovací příkaz já? Lehká odpověď. Vše platím, jak mám. ![]()