Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79908
6.11.17 09:32

Ovšem to, že byl představitelem pro mnohé toho nejdemokratičtějšího státu na světě - nakonec oni sami se tak označují a šíří tu demokracii ohněm a mečem - by nás zajímat mělo. A třeba trošku ponouknout k přemýšlení o tom, proč to bylo takto. Kšeft je kšeft, že? A proto vyvoláme konflikt ve jménu šíření demokracie a pak naprosto demokraticky budeme zásobovat zbraněmi obě strany. Ale běda, jestli to zkusí někdo jiný! To je hned řečí a výkřiků i našich představitelů - a to by nás mělo zajímat. Proč jedna strana je a druhá není ta správná, když dělají totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.11.17 09:47

@inkakřivák To chápu, ale tohle měřítko už je trochu extrémní. Někdo tedy dá názor na aktuální dění, a aby ho ospravedlnil, musí vedle toho vypsat názory na x dalších podobných událostí. Trochu vyčerpávající. Obama už je pasé. Teď řešíme Zemana. Až pojede do Číny Trump, budeme řešit Trumpa, u kterého mi vadí spousty dalších věcí, ale nevidím důvod to sem psát, když ho neřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
6.11.17 09:51

Pro mne Zeman není špatný prezident, když odhlédnu od občasných úletů ve vyjadřování. Je realista a já realisty ráda. myslí mu to velmi dobře a logicky, a že se snaží navázat kontakty na východ je logické. Jsou to obrovské trhy, a vzhledem k tomu, že původní anebo spíš velké země EU si své trhy sakra ohlídají pomocí jakýchkoliv předpisů, je to i možnost pro naši ekonomiku. A proto nesoudím. nakonec i ten Západ s nimi jedná právě kvůli tomu. Myslíte si, že by nás někdo tak kritizoval kvůli řekněme diskriminaci, kdyby nás byla miliarda a ne posoplených 10 milionů? To by bylo jiné jednání.
Prostě peníze světem vládnou a lidská práva a humanita jsou jenom pěkná slova. Bohužel. Ale fakt mne štve dvojí metr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.11.17 10:28

Když si představím rozzuřenou a rozběsněnou zfanatizovanou sluníčkářku a vítačku s pěnou u úst teď už se mi kromě Žilkové vybaví také nick @Dračice 2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41115
6.11.17 14:11
@inkakřivák píše:
@Dračice 2 Myslím, že tahle debata tu vznikla z jiného důvodu, z důvodu dvojího metru. ake nešlo o to, zda je či není Čína totalitní země, ale o to, že například návštěva čínského prezidenta v Anglii či USA prošla v pohodě, protože zkrátka státníci se navštěvují a nikde nikdo neuvedl, že by třeba Obama byl nějaký komunista či obdivovatel Putina a totalit, kdežto u nás se to bere jako něco naprosto strašlivého. A nějak se domnívám, že kdyby tu návštěvu pozval Klaus blahé paměti, tak krom (možná) čornuté propisky by to prosšlo tak nějak v klidu. Prostě se tu o tom mluví skutečně jen z pohledu dvojího metru.
A @Pedro 00 - tohle máš marné, stejně tak jsem tu několikrát uváděla, že jsem ani Ano nevolila, nejsou můj šálek kávy, a mám tu stejně punc jeho obdivovatelky - z jediného důvodu.Protože neustále vysvětluji, že si myslím, že kauza dotace nakonec skončí odložením pro nedostatek důkazů. A protože si myslím, že bychom neměli zapomínat na starší průšvihy a zlodějiny jen kvůli těm novým.

Po procesní stránce toto již není možné. Odložit pro nedostatek důkazů to šlo, před vydáním usnesení o zahájení stíhání. S ohledem na fakt, že to neodložili ba naopak zahájili, tak tam důkazy být musí. Nyní už jsou jen dvě možnosti, jak to dopadne -) buď se to zastaví (tady to pak přezkoumává Vrchní státní zastupitelství a Nejvyšší státní zastupitelství, tedy každý státní zástupce si opravdu rozmyslí, než takovou kauzu zahájí) nebo podáním obžaloby. Nic mezitím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
6.11.17 14:35

@Keyllah Taky může soud v klidu odmítnout některé důkazy - viz dr. Rath a jeho odposlechy.
@Dračice 2 Není pro mne špatný prezident a hotovo. Neberu ti tvůj názor. Co řekl je jedna věc, co bude je druhá. Ale já ho jako prezidenta nezatracuji.
A navíc - toto je prostě článek, který nic neznamená. Je to stejné jako bych napsala - Okamura chce zničit - mohu si to myslet, ale pravda to být nemusí. Takže jo, asi budu Zemana volit. Už pro tu legraci.

Příspěvek upraven 06.11.17 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41115
6.11.17 14:37
@inkakřivák píše:
@Keyllah Taky může soud v klidu odmítnout některé důkazy - viz dr. Rath a jeho odposlechy.
@Dračice 2 Není pro mne špatný prezident a hotovo. Neberu ti tvůj názor. Co řekl je jedna věc, co bude je druhá. Ale já ho jako prezidenta nezatracuji.

Tak ty odposlechy mají ještě dohru, kdoví jak to dopadne, tato kauza bude o něčem jiném. Nicméně to nic nemění na faktu, že věc už podle zákona prostě odložit pro nedostatek důkazů nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
6.11.17 14:39

Dobrá - tak ne odložit, ale může být shledán čistým jako lilie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41115
6.11.17 14:51
@inkakřivák píše:
Dobrá - tak ne odložit, ale může být shledán čistým jako lilie.
:lol: ok, jen jeho šance jsou oproti tobě nebo mě o dost menší. On si vážně žádný státní zástupce nelajzne zahájit bez důkazů, neb pak je na min. na pojeb z vrchu, popřípadně i na kárné řízení. A je jasné, že to bude mediálně propírané kauza a sledovaná. Takže se vsadím, že se ten chudák modlil, aby tam ty důkazy spíš nebyly a on nemusel zahájit a mohl to odložit. Takto, pokud to jen trochu půjde, bude dle mého žalovat. A tam už si hoď korunou, k jakému soudci se to dostane :think: každopádně teď se o čisté lílii moc mluvit nedá ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
6.11.17 14:57

Že to bude sledované, o tom žádná. Ale jak to dopadne, to bych si i docela troufla tipnout. Hodí se tam nějaké to procesní pochybení anebo se zamítne nějaký ten důkaz a už to fičí. necháme se překvapit.
Já si třeba neumím představit, jak mu bude soud dokazovat, - pokud tedy nebyl tak debilní a nenapsal to a neuschoval si to lejstro - že firmu rozdělí účelově, aby mohl požádat o dotaci. Stačí, když bude tvrdit - dal jsem to dětem, aby si zkusily, jaké to je podnikat. Tečka. No jak říkám, uvidíme. Ale když si představím, jaké právníky si on bude moci vzít, tak si myslím, že ty členy naší komory si namažou na chleba ke svačině. Jak říkám, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.11.17 15:22
@Dračice 2 píše:
Užij si to tvoje děti ti za to poděkuji, až budou žít v Ruské gubernii. :jazyk:

No jen aby neděkovali Tobě za Islámský chalifát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
6.11.17 15:22

Neboj, užiju. Nakonec já jsem zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.11.17 15:24

Dětské hřiště v Německé Islámské Republice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.11.17 15:28

Pěkně těm Aladinům lezou do (_|_). A tohle je teprve začátek…

Kříž ze sochy Jana Pavla II. musí pryč, rozhodl francouzský soud.

https://www.irozhlas.cz/…11020630_haf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
6.11.17 19:36
@Dračice 2 píše:
To máš pravdu. Uvidíme. Když mu spadne vláda do klína, díky „moudrým“ voličům, bude mít pod palce ministerstvo vnitra i spravedlnosti a bude ty své ministry „úkolovat“ jak v případě těch zajišťovacích příkazů: A mimo jiné, pročpak firmu p. Babiše finanční správa nezlikvidovala pomocí zajišťovacího příkazu? Je přece podezřelý z dotačního podvodu ne? Ty firmy které on skrze finanční správu zničil byly zlikvidovány také pouze pro PODEZŘENÍ z daňového úniku. Není to to samé?

Není. Dotační podvod je něco naprosto jiného nežli daňový únik. Obé je trestné, ale jinak naprosto jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová