Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dračice 2 tak politický bizár zahájil tady v porevuluční sféře už V. Havel se svou zbabělostí. ![]()
@Dračice 2 píše:
Výlet do vod politického bizáru s postavami Babiše a Zemana byl pestrý. Česká republika se v posledních měsících objevila ve všech prestižních světových médiích. Bohužel ne v pozitivním smyslu, spíše jako taková evropská anomálie toužící dostat se z bezpečí NATO a EU na seznam kolonií patřících Rusku. Teď už je ale na čase vyhrabat se z té bažiny plné bolševických výparů. Je čas zvolit si rozumného prezidenta, který bude zemi nejen reprezentovat, ale především bude ctít základní pravidlo, Ústavu České republiky.
Když mluvíš o bizáru, mrkni radši na Macrona a Merkelovou.
Zajímavé, že vy kavárníci nejste proti Zemanovi schopni postavit nějakou osobnost, která by mu sahala intelektuálně alespoň po kolena, tak jediné, co Vám zbývá je vysmívat se zhoršení zdravotního stavu pana prezidenta.
Když kníže chrápal nebo blekotal, případně použil sem tam nějaký ten jadrnější výraz, tak to byl roztomilý noblesní rozmar
, na Zemana se nasazuje jiný metr.
Prý „bezpečí EU“, to je asi oxymoron, EU páchá sebevraždu a snaží se nás stáhnout do té žumpy sebou.
Možná udělám dobře, když si do profilu přidám ☭, abych si v nadcházejícím režimu šplhnul.
@Dračice 2 Ať Ti neprdne cévka
No vidíš, já zase strašení Putinem nevěřím. Rusko se jen brání a je v těžké defenzívě. Kdyby tam zůstal někdo jako Jelcin, je z něj už dávno. rozkradená kolonie, jako z nás.
@Mango_Lassi píše:
@inkakřivák ale žádný z nich nebyl trestně stíhaný. Navíc Nečase tahle aféra stála docela draho.
Jako říkat, měli jsme tam kretény a další kretén se tam jistě ztratí, je neuvěřitelné chucpe.
Bože fakt znovu a pomalu přečti ten můj příspěvek. Já ho neomlouvám, jenom říkám, že v té řadě hvězd se docela dobře ztratí. Kdyby se u nás trestaly i ty malé zlodějiny, možná by se sem Babiš tak necpal. Jenže když se s klidem přejde to, že někdo zneužívá poslanecké náhrady. jejichž účel je pevně dán, anebo zneužívá služby placené z peněz danových poplatníků nebo si platí milenku z peněz daňových poplatníků, nelze se divit, že s jídlem roste chut. Tak to prostě je.
A jak říkám - já Babiše nikde neobhajuji, nikde neříkám, že se chová morálně, jenom říkám to co si myslím - nebude odsouzen, protože se mu nic nedokáže a myslet si můžeme kdo chce co chce, a pro mne je jen stejný gauner jako ti předtím. A tudíž nechápu tu hysterii kolem jeho volebního úspěchu.
A smím se optat - co si myslíte třeba o Velké Británii? Když jsme u toho obdivu k Číně protože co si vybavuji - nejen Zeman pozval čínského prezidenta na oběd, ona i anglická královna s ním seděla u jednoho stolu, tak jako třeba Barack Obama! takže také utajení komunisti?
@inkakřivák píše:
A smím se optat - co si myslíte třeba o Velké Británii? Když jsme u toho obdivu k Číně protože co si vybavuji - nejen Zeman pozval čínského prezidenta na oběd, ona i anglická královna s ním seděla u jednoho stolu, tak jako třeba Barack Obama! takže také utajení komunisti?
Protože Zeman. Kdyby s ním obědval knížepán, byl by to vrchol diplomatické noblesy ![]()
@inkakřivák píše:
Mně se to nezamlouvá u nikoho. A Obama se dle mého jako prezident moc nepředvedl.
@Emimin7 píše:
Mně se to nezamlouvá u nikoho. A Obama se dle mého jako prezident moc nepředvedl.
A co, že to udělal strašného, ten Čínský prezident?
@Gnaar píše:
A co, že to udělal strašného, ten Čínský prezident?
Beru Čínu obecně. Vadí mi např., jak drží Taiwan, cenzura internetu a celkově vláda komunistické strany, jíž je prezident hlavní představitel.
@Emimin7 píše:
Beru Čínu obecně. Vadí mi např., jak drží Taiwan, cenzura internetu a celkově vláda komunistické strany, jíž je prezident hlavní představitel.
jak drží, byla jsi na Taiwanu? Tam se mají, jako prasata v žitě. ![]()
@Dračice 2 píše:
Můžete si milé dámy a pánové uvařit nedělní kávu a dát se do čtení. Je to dlouhé a poučné. To jen abyste věděli koho jste volili a koho tady (někteří) vehementně obhajujete. Abyste si uvědomili, co jste provedli, jakého gaunera a bezohledného člověka jste nám „instalovali“ do vrcholové politiky. Jakou mafiánskou chobotnici doslova „hydru,“ s vazbami a kontakty na ty nejagresivnější struktury podsvětí a oligarchie tady díky vám teď máme!!!http://forum24.cz/…icka-zprava/
kašli na to, předvolební akce už jsou pryč a zachovej se kultivovaně a popřej vítězi tu výhru, tak jako popřejí sportovci, kteří prohrají s
tím lepším.
@opozice píše:
jak drží, byla jsi na Taiwanu? Tam se mají, jako prasata v žitě.
Např. incident se zpěvačkou Chou Tzu-yu, která na soutěži držela vlajku Taiwanu vzbudila okamžitě kontroverzi, při níž ji osočili z hnutí za nezávislost Taiwanu. A to jen proto, že si dovolila přihlásit ke své rodné zemi.
Následně byla nucena přečíst omluvu, kterou za ni napsal někdo jiný. A to byla šestnáctiletá holka. To mi nezní jako svoboda.
@opozice píše:
jak drží, byla jsi na Taiwanu? Tam se mají, jako prasata v žitě.
a chtěli by být nezávislý stát, který může třeba na OH vystupovat pod svou vlajkou. Což díky Číně nemohou. Pořád jim hrozí válka, kteoru by jistě prohráli. Čina je totiž stále považuje za své území ![]()
Mluvila jsi někdy s Taiwancema? Asi ne, jinak bys tohle nenapsala.
@Dračice 2 na druhou stranu by ti Andrej udělal takovej orgasmus, že bys mu to i odpustila. ![]()