Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrá - tak ne odložit, ale může být shledán čistým jako lilie.
@inkakřivák píše:
Dobrá - tak ne odložit, ale může být shledán čistým jako lilie.
Že to bude sledované, o tom žádná. Ale jak to dopadne, to bych si i docela troufla tipnout. Hodí se tam nějaké to procesní pochybení anebo se zamítne nějaký ten důkaz a už to fičí. necháme se překvapit.
Já si třeba neumím představit, jak mu bude soud dokazovat, - pokud tedy nebyl tak debilní a nenapsal to a neuschoval si to lejstro - že firmu rozdělí účelově, aby mohl požádat o dotaci. Stačí, když bude tvrdit - dal jsem to dětem, aby si zkusily, jaké to je podnikat. Tečka. No jak říkám, uvidíme. Ale když si představím, jaké právníky si on bude moci vzít, tak si myslím, že ty členy naší komory si namažou na chleba ke svačině. Jak říkám, uvidíme.
@Dračice 2 píše:
Užij si to tvoje děti ti za to poděkuji, až budou žít v Ruské gubernii.
No jen aby neděkovali Tobě za Islámský chalifát ![]()
Pěkně těm Aladinům lezou do (_|_). A tohle je teprve začátek…
Kříž ze sochy Jana Pavla II. musí pryč, rozhodl francouzský soud.
@Dračice 2 píše:
To máš pravdu. Uvidíme. Když mu spadne vláda do klína, díky „moudrým“ voličům, bude mít pod palce ministerstvo vnitra i spravedlnosti a bude ty své ministry „úkolovat“ jak v případě těch zajišťovacích příkazů: A mimo jiné, pročpak firmu p. Babiše finanční správa nezlikvidovala pomocí zajišťovacího příkazu? Je přece podezřelý z dotačního podvodu ne? Ty firmy které on skrze finanční správu zničil byly zlikvidovány také pouze pro PODEZŘENÍ z daňového úniku. Není to to samé?
Není. Dotační podvod je něco naprosto jiného nežli daňový únik. Obé je trestné, ale jinak naprosto jiné.
@Dračice 2 píše:
Tvá ubohost se projevuje v plné míře. Já jsem naprosto klidná a takoví ubožáci mne nerozhodí. Ty tady v tomto tématu píšeš stejně jen proto, abys jiné naštvala. Viz tvá věta „tak co je kde jste že nikdo nepíše, nebo proč se nic neděje,“ nebo tak nějak nechce se mě to už hledat. Ty se tady jen bavíš a máš srandu z toho, když to někoho rozčílí.
No je pravda, že to neberu tak smrtelně vážně, proč se rozčilovat věcmi, které nemohu ovlivnit? Už před volbami jsem psal, že se už těším na hysterický křik kavárny, sluníčkářů a komediantů a že očekávám něco podobného, co nastalo po minulé volbě prezidenta. A také, že jsem se dočkal ![]()
Jinak mohu jen vyjádřit lítost, když vidím, jaké propagandě ses zaprodala. Bohužel lidi, jako jseš třeba Ty, sehrávají pouze roli užitečných idiotů, kteří budou pouze využiti, vytěženi a nakonec odkopnuti. Nejhorší na tom je, že nevědomky podporuješ pátou kolonu řízenou cizími zájmy, jejímž cílem není naše dobro, ani jako jednotlivců ani jako národa, ale jeho pravý opak…
@Dračice 2 píše:
Tohle je také hlupák, který ničemu nerozumí, nebo jak ty píšeš „páta kolona,“ kavárna a podobné bláboly Ovčačka, které papouškuješ. Bývalý polistopadový první premiér, zkušený politik. No asi to je blbec že!
https://video.aktualne.cz/…025900fea04/?…
Přesně tak, Pithart je Havloid, tzn. typický představitel té páté kolony. To není pito.ec, on moc dobře ví, co dělá, jako každý zednář.
A už je vidět, jak by mohl dopadnout i Babiš - soudkyně dnes odmítla v případu Nagyové odposlechy jako nezákonné. Tak co, pořád věříte, že Babiše někdo odsoudí? A co čerti, na ty taky někdo věří?
@inkakřivák píše:
A už je vidět, jak by mohl dopadnout i Babiš - soudkyně dnes odmítla v případu Nagyové odposlechy jako nezákonné. Tak co, pořád věříte, že Babiše někdo odsoudí? A co čerti, na ty taky někdo věří?
proč by ho měl někdo soudit, prozatím mu nikdo nic neprokázal. ![]()
No nevím, zatím mu nikdo nic nedokázal, to je fakt. Ale hodně lidí si tu už plánuje, že půjde sedět, neb byl vydán. A marně se snažím vysvětlit, že i když bude soud, může se cokoliv zvrtnout a on bude opět čistý. Ne ne ne, nemám pravdu a ne a ne.
@inkakřivák píše:
No nevím, zatím mu nikdo nic nedokázal, to je fakt. Ale hodně lidí si tu už plánuje, že půjde sedět, neb byl vydán. A marně se snažím vysvětlit, že i když bude soud, může se cokoliv zvrtnout a on bude opět čistý. Ne ne ne, nemám pravdu a ne a ne.
kdyby to jen plánovali. Někteří ho už věší na strom. ![]()