Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
A smím se optat - co si myslíte třeba o Velké Británii? Když jsme u toho obdivu k Číně protože co si vybavuji - nejen Zeman pozval čínského prezidenta na oběd, ona i anglická královna s ním seděla u jednoho stolu, tak jako třeba Barack Obama! takže také utajení komunisti?
Mně se to nezamlouvá u nikoho. A Obama se dle mého jako prezident moc nepředvedl.
@Emimin7 píše:
Mně se to nezamlouvá u nikoho. A Obama se dle mého jako prezident moc nepředvedl.
A co, že to udělal strašného, ten Čínský prezident?
@Gnaar píše:
A co, že to udělal strašného, ten Čínský prezident?
Beru Čínu obecně. Vadí mi např., jak drží Taiwan, cenzura internetu a celkově vláda komunistické strany, jíž je prezident hlavní představitel.
@Emimin7 píše:
Beru Čínu obecně. Vadí mi např., jak drží Taiwan, cenzura internetu a celkově vláda komunistické strany, jíž je prezident hlavní představitel.
jak drží, byla jsi na Taiwanu? Tam se mají, jako prasata v žitě. ![]()
@Dračice 2 píše:
Můžete si milé dámy a pánové uvařit nedělní kávu a dát se do čtení. Je to dlouhé a poučné. To jen abyste věděli koho jste volili a koho tady (někteří) vehementně obhajujete. Abyste si uvědomili, co jste provedli, jakého gaunera a bezohledného člověka jste nám „instalovali“ do vrcholové politiky. Jakou mafiánskou chobotnici doslova „hydru,“ s vazbami a kontakty na ty nejagresivnější struktury podsvětí a oligarchie tady díky vám teď máme!!!http://forum24.cz/…icka-zprava/
kašli na to, předvolební akce už jsou pryč a zachovej se kultivovaně a popřej vítězi tu výhru, tak jako popřejí sportovci, kteří prohrají s
tím lepším.
@opozice píše:
jak drží, byla jsi na Taiwanu? Tam se mají, jako prasata v žitě.
Např. incident se zpěvačkou Chou Tzu-yu, která na soutěži držela vlajku Taiwanu vzbudila okamžitě kontroverzi, při níž ji osočili z hnutí za nezávislost Taiwanu. A to jen proto, že si dovolila přihlásit ke své rodné zemi.
Následně byla nucena přečíst omluvu, kterou za ni napsal někdo jiný. A to byla šestnáctiletá holka. To mi nezní jako svoboda.
@opozice píše:
jak drží, byla jsi na Taiwanu? Tam se mají, jako prasata v žitě.
a chtěli by být nezávislý stát, který může třeba na OH vystupovat pod svou vlajkou. Což díky Číně nemohou. Pořád jim hrozí válka, kteoru by jistě prohráli. Čina je totiž stále považuje za své území ![]()
Mluvila jsi někdy s Taiwancema? Asi ne, jinak bys tohle nenapsala.
@Dračice 2 na druhou stranu by ti Andrej udělal takovej orgasmus, že bys mu to i odpustila. ![]()
@lucenka píše:
a chtěli by být nezávislý stát, který může třeba na OH vystupovat pod svou vlajkou. Což díky Číně nemohou. Pořád jim hrozí válka, kteoru by jistě prohráli. Čina je totiž stále považuje za své územíMluvila jsi někdy s Taiwancema? Asi ne, jinak bys tohle nenapsala.
já tam byl a viděl, to jsou jen politické kecy. Věříte, že nějaká vlajka místní byznysnany nezajímá a o to jde. ![]()
Nebo jak čínský ministr vyskočil jak čertík z krabičky, když si Trump dovolil vzít telefon od prezidentky Taiwanu. ![]()
@opozice píše:
já tam byl a viděl, to jsou jen politické kecy. Věříte, že nějaká vlajka místní byznysnany nezajímá a o to jde.
a jak dlouho jsi tam byl? Asi ne moc dlouho a s místními jsi asi neprohodil moc slov ![]()
a obyčejné lidi to zajímá, hodně.
@lucenka píše:
a jak dlouho jsi tam byl? Asi ne moc dlouho a s místními jsi asi neprohodil moc slov![]()
a obyčejné lidi to zajímá, hodně. [/citac
jo zajímá, tak jako naše to zajímá. Pokud to do nich nebude někdo pumpovat jako u nás, nikdo by si nevzpomněl.
@opozice jenže jim na tom záleží, jim záleží na tom, aby byli nezávislí. Nechtějí být součástí Číny. Mají mnohem blíž k Japonsku (i díky dlouhodobé japonské nadvládě) a díky tomu jsou tam, kde jsou. Ne díky Číně.
@Emimin7 píše:
Nebo jak čínský ministr vyskočil jak čertík z krabičky, když si Trump dovolil vzít telefon od prezidentky Taiwanu.
zákonitě je všude A a B. Co se líbí A, nelíbí se B a naopak. Dávat tu příklady, že prezident poskočí nad telefonem, to je jako kdybych měl poskočit nad tím, že si u nás někdo odplivne před budovou senátu ![]()
@lucenka píše:
@opozice jenže jim na tom záleží, jim záleží na tom, aby byli nezávislí. Nechtějí být součástí Číny. Mají mnohem blíž k Japonsku (i díky dlouhodobé japonské nadvládě) a díky tomu jsou tam, kde jsou. Ne díky Číně.
No vidíš, Katalánsko chce také být nezávislé a ještě k tomu chtějí zavřít katalánského premiéra a ministry. A všichni k tomu mlčí. ![]()