Kdo budete volit ANO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
14.11.17 21:32

Ad #meetoo - jedná se poute o špinavou politickou hru. Jak je možné dosvědčit, že před 20 ti lety se něco stalo / nestalo? Mělo se to řešit, když to nastalo a ne štvanice po 20 ti letech? Tady někdo tahá za špagátky a jmeenuje se GP :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 21:48
@Gnaar píše:
Zeptám se ještě jinak. Co vlastně máte z toho, Vy všechny obhájkyně / obhájci tzv. multikulturalismu a inkluze? Proč chcete importovat černochy a Araby do naší vlasti? Jaké dobro Vám přináší to, že pácháte vědomě sebevraždu? Jaká je Vaše motivace že obhajujete likvidaci Vašich dětí? Opravdu to nechápu…asi máte mozek na kaši, jinak si tu Vaši vědomou kolaboraci s nepřítelem neumím vysvětlit… :think:

inkuzi neobhajuju, dle mě to je kravina největšího kalibru, netoužím sem ani importovat Araby a zatím jsem si teda nevšimla, že by tady byla nějaká větší tma než kdykoliv předtím, takže mi to přijde tak trochu jako zbytečná hysterie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.11.17 21:50
@Mango_Lassi píše:
Parta českých dělníků tedy. Blbý ale je, že Češi se už na stavbách moc nevyskytují

ANO, to je přesně ono.. Alespoň vidíš k čemu, Tě tlačí multikulti tlak, ke lži. Aby jsi vůbec mohla fungovat podle své mantry, tak musíš lhát. Ale ta lež jednou pukne a ta vylhaná hniloba se vyvalí…
Pácháš sebevraždu, jen Ti to asi ještě nedochází…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 21:55
@Gnaar píše:
ANO, to je přesně ono.. Alespoň vidíš k čemu, Tě tlačí multikulti tlak, ke lži. Aby jsi vůbec mohla fungovat podle své mantry, tak musíš lhát. Ale ta lež jednou pukne a ta vylhaná hniloba se vyvalí…

tak oni by ti čeští dělníci taky museli chtít na těch stavbách pracovat. Známá má úklidovou agenturu a češky to prostě dělat nechtějí, hlásí se jí úkrajinky a ty si zas lidi nechtějí pustit do bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 21:55
@Gnaar píše:

mě překvapuje, jak ty vůbec můžeš v tomhle „zvráceným“ světě fungovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.11.17 21:58
@Gnaar píše:

Zase ti dnes manželka nedala? Za to inkluze fakt nemůže…

Příspěvek upraven 14.11.17 v 22:00

• Citovat
  • Upravit
6915
14.11.17 21:59
@Pam12 píše:
inkuzi neobhajuju, dle mě to je kravina největšího kalibru, netoužím sem ani importovat Araby a zatím jsem si teda nevšimla, že by tady byla nějaká větší tma než kdykoliv předtím, takže mi to přijde tak trochu jako zbytečná hysterie ;)

A před pár lety v Německu to někdo čekal? Rozkaz zněl jasně. „100 milónů architektů a doktorů rozmístit v Evropě, pokud možno rovnoměrně“? To celé řídí někdo, jehož zájmem není dobro ani Tvé, ani dobro Čechů, dokonce ani původních obyvatel Evropy…

Jestli Ti chybí černoši a Arabové, dočkej do roka a do dne, už se brzo dočkáš…

Příspěvek upraven 14.11.17 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 22:04
@Gnaar píše:
A před pár lety v Německu to někdo čekal? Rozkaz zněl jasně. To celé řídí někdo, jehož zájmem není dobro ani Tvé, ani dobro Čechů, dokonce ani původních obyvazel Evropy…Jestli Ti chybí černoši a Arabové, dočkej do roka a do dne, už se brzo dočkáš…

hele buď už tak hodnej a přestaň laskavě překrucovat to co píšu, už je to fakt docela trapný. Možná začni třeba víc meditovat nebo já nevím, ale nepodsouvej mi něco, co jsem nikde nenapsala. Jestli náhodou nejsi tím manipulátorem ty ;) ono většinou právě řvou ti, co mají nejvíc másla na hlavě… teď zas očekávám něco o sebekritice… jsi totiž dost čitelnej

mimochodem, právě koukám na fotky tvého Boha Tomia z posilovny. Krásně vyumělkované fotky photoshopem, jen co je pravda. A pak kdo lidem lže, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.11.17 22:13

@Pam12 Trošku nechápu, jaké vlastně máslo na hlavě myslíš? Já přeci nepodporuju likvidaci našeho národa tzn. Čechů, Moravanů a Slezanů. Nebo Ti to tak snad připadá?

Navíc, pokud sem dle Tebe žádní inženýři nechtějí, proč Tě vůbec můj imaginární boj, proti „neexistujícím“ inženýrům a větrným mlýnům vůbec zneklidňuje? Proč podporuješ likvidaci vlastního národa? Tu Tvou motivaci skutečně nechápu…? Ztratila jsi pud sebezáchovy, chceš aby Tvé děti trpěly? Jaká je Tvá motivace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 22:25
@Gnaar píše:
@Pam12 Trošku nechápu, jaké vlastně máslo na hlavě myslíš? Já přeci nepodporuju likvidaci našeho národa tzn. Čechů, Moravanů a Slezanů. Nebo Ti to tak snad připadá?Navíc, pokud sem dle Tebe žádní inženýři nechtějí, proč Tě vůbec můj imaginární boj, proti „neexistujícím“ inženýrům a větrným mlýnům vůbec zneklidňuje? Proč podporuješ likvidaci vlastního národa? Tu Tvou motivaci skutečně nechápu…? Ztratila jsi pud sebezáchovy, chceš aby Tvé děti trpěly? Jaká je Tvá motivace? :think:

jsi normální magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.11.17 22:33
@Mango_Lassi píše:
Zase ti dnes manželka nedala? Za to inkluze fakt nemůže…

Nezáviď mi můj spokojený rodinný život, na který bohužel nikdy nedosáhneš, i když bych Ti to moc přál. Ale jen tak dál, alespoň se odkopáš :mrgreen: Těším se na Tvou erupci kavárenské žluči, které se dočkáme po prezidentských volbách. :mrgreen: To zase bude…

Příspěvek upraven 14.11.17 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.11.17 22:34
@Pam12 píše:
jsi normální magor

Díky :mrgreen: A ty jsi víš co…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.11.17 22:56
@Pam12 píše:
mě překvapuje, jak ty vůbec můžeš v tomhle „zvráceným“ světě fungovat 8o

No já OK, já se té Tvé zvrácenosti neúčastním, resp. se snažím se jí vyhnout. A jak Ty? Máš se svou „zvráceností“ už nějaký problém nebo na něj teprve čekáš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79909
15.11.17 09:25
@Pam12 píše:
No tak jako Sorry, ale pokud by mě nějaký sexistický pra. e placlo po zadku, tak dostane takový dělo, ze to neviděl.
Pak nemáme byt ve světě za lehké dívky, pokud toto někdo považuje za pochvalu. Nezlob se na mě, ale tohle je tak pod úroveň, ze to muže udělat jen nadrzeny ho.ado

Myslím si, že záleží na situaci, na konkrétním člověku. To jako když mi kolega pochválí šaty a řekne teda ty jsi ale kočka - tak ho hnedka napráskám, že haraší? A když budu na mejdanu, třeba silvestrovském, a mírně lízlí, a kolega mne pod jmelím líbne, tak haraší? To je právě to, co se mi nelíbí - že se už jako sexistické prase bere v Americe třeba chlap, který dá ženě přednost ve dveřích. Svět se zbláznil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41127
15.11.17 09:32
@Gnaar píše:

dobrej výmaz :mrgreen: řekla bych, už to nehul, nebo zajdi na kávičku do nějaké dobré kavárničky v Praze, ať se trošku zklidníš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová