Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
určo jo, pokud bude soudkyně Pam.
Píšeš to špatně - měla jsi napsat jenom - určitě jo. Svět se zbláznil.
@jaguar píše:
Ty brďo, teď Tě za ten výrok uklovou. Ještě, že budou kolovat jen do klávesnice![]()
![]()
![]()
![]()
Tak nějak nemám potřebu klovat do chlapa na miminovskym fóru. Ten je jistě klovany někde jinde a sem si chodi honit… ego?
![]()
@opozice píše:
víš co je zajímavý, pokud se mě něco nelíbí, tak se k tomu nevyjadřuji a vůbec tu nechci psát o tom, že potrefené husy se ozvou, ale to nemyslím hned na vás, naopak každou odpovědí se vám určitě bystří mysl.
Tak to bude asi o povaze, když vidím něco co se mi nelíbí nebo s čím nesouhlasím, tak se ozvu. Někdo mlčí a přetvařuje se, když mu něco vadí, já ne. To že to pak dotyčný hned smete hláškou „o potrefených husách“ je mi celkem fuk, vulgaritu prvotního příspěvku to nesníží…
@inkakřivák píše:
@Pam12 Ty ses nikdy na večírku nelízla? natolik, že jsi byla ochotná se líbat na štastný nový rok i s kolegy? Hm, má někdo život. A mně prostě těší, když vím, že se někomu líbím a pochválí mi šaty anebo řekne že mi to sluší a mám hezké vlasy _ a představ si, že tohle se bere také jako obtěžování - harašení. A to fakt. A jednoduše - na druhoun stranu když mne bude někdo obtěžovat vulgárními řečmi, tak si s ním poradím taky. Jenom prostě rozlišuji jinak, co je a co není pro mne přijatelné. Když by na mne - a ted už to nehrozí - hvízdali třeba ti zedníci, tak je žalovat nebudu, to si piš. Je to pro mne jen a jen výraz obdivui. Kdyby slezli a chtěli mne plácat po zadku, to by byla jiná.
Mně se to nikdy nestalo. Jo, život jsem úplně promarnila ![]()
@inkakřivák píše:
@Pam12 Ty ses nikdy na večírku nelízla? natolik, že jsi byla ochotná se líbat na štastný nový rok i s kolegy? Hm, má někdo život. A mně prostě těší, když vím, že se někomu líbím a pochválí mi šaty anebo řekne že mi to sluší a mám hezké vlasy _ a představ si, že tohle se bere také jako obtěžování - harašení. A to fakt. A jednoduše - na druhoun stranu když mne bude někdo obtěžovat vulgárními řečmi, tak si s ním poradím taky. Jenom prostě rozlišuji jinak, co je a co není pro mne přijatelné. Když by na mne - a ted už to nehrozí - hvízdali třeba ti zedníci, tak je žalovat nebudu, to si piš. Je to pro mne jen a jen výraz obdivui. Kdyby slezli a chtěli mne plácat po zadku, to by byla jiná.
Líbat s kolegou? tak něco jiného je pusa na tvář pod jmelím, nebo na silvestra, ale líbání pod vlivem alkoholu na večírku
já ti nevím, zkusím se zeptat manžela, jaký on má na to názor, jestli jsem vážně nějaká divná a usedlá, ale nezačínají takto nevěry? Pro někoho je už to samotné líbání nevěrou…
@jaguar píše:
Paní Pam se asi líbí na mém profiluKdo ví, co tam hledá. Asi nějaký usvědčujíci důkazy
![]()
![]()
![]()
az tak zajímavá osoba jsi, představ si to ![]()
@Pam12 píše:
Tak nějak nemám potřebu klovat do chlapa na miminovskym fóru. Ten je jistě klovany někde jinde a sem si chodi honit… ego?![]()
Asi tak ![]()
@jaguar píše:
Achjo,opozice je mužskej přeci
Tak Ivaně občas některé věci unikají ![]()
@Mango_Lassi píše:
Mně se to nikdy nestalo. Jo, život jsem úplně promarnila
Já teda doufám, že stejně marní svůj život i můj manžel a že se na vánočním večírku pod vlivem alkoholu nelíbá s kolegyní
![]()
@Keyllah píše:
Já teda doufám, že stejně marní svůj život i můj manžel a že se na vánočním večírku pod vlivem alkoholu nelíbá s kolegyní![]()
Počkej, za chvíli ti opozice vysvětlí, že věrní chlapi absolutně neexistují, akorát ty o tom nevíš. Dělá to ve všech diskuzích
@Mango_Lassi píše:
Počkej, za chvíli ti opozice vysvětlí, že věrní chlapi absolutně neexistují, akorát ty o tom nevíš. Dělá to ve všech diskuzích
Tak na to si počkám ![]()
@Keyllah No a co si myslíš, že jsem myslela? nějaké ty žaludeční sondy? myslím klasické líbnutí na tvář, stejně jako při narozeninách. Asi tak, to neberu skutečně jako něco příšerného. A jestliže to vyjde ode mne nebo od kolegy, je přece jedno. A jo, nikdy jsem se na večírku nestala, píšu jenom lízla - a že mi stačí dvě deci vína mám dost. Takže jsem myslela toto - klasické letmé líbnutí na tvář nebo i rty při gratulaci do nového roku např. A bohužel i tohle může býti harašením v podání některých. No ale ještě chvíli a nabudu pocitu, že jsem byla jo zhýralá ženská.
A hele, kdyby se prokázalo, že tvůj manžel kolegyni na silvestra v rámci přání štastného nového roku políbil - co bys udělala? tedy na silvestrovském večírku. Anebo na nějaké narozeninové oslavě. U nás to báývalo běžné - pokud slavil někdo narozky, dostal kytku a dárek a od každého pusu a přání. To je špatně? No ještěže jsem to nevěděla dřív.
@inkakřivák píše:
@Keyllah No a co si myslíš, že jsem myslela? nějaké ty žaludeční sondy? myslím klasické líbnutí na tvář, stejně jako při narozeninách. Asi tak, to neberu skutečně jako něco příšerného. A jestliže to vyjde ode mne nebo od kolegy, je přece jedno. A jo, nikdy jsem se na večírku nestala, píšu jenom lízla - a že mi stačí dvě deci vína mám dost. Takže jsem myslela toto - klasické letmé líbnutí na tvář nebo i rty při gratulaci do nového roku např. A bohužel i tohle může býti harašením v podání některých. No ale ještě chvíli a nabudu pocitu, že jsem byla jo zhýralá ženská.
Je možné, že ti na tobě napáchané harašení způsobilo posttraumatickou poruchu a tvůj mozek si odmítá připustit, že ti to vadí, aby tě uchránil před zhroucením. Proto ti líbnutí na tvář nebo podání ruky připadá v pořádku.
No jó, to bude ono. Budu muset za psycholožkou, tam sebou bouchnu na kanape, a až mne odblokuje, to bude smršt žalob. Tedy jen co se vzpamatuju z té prodělané hrůzy. Tolik zneužití! Mohu napsat me too?
@inkakřivák Možná jen někteří rozlišují mezi líbáním a pusou. Jasně jsi psala o líbání s kolegou, když se někdo lízne na večírku. Líbání není pusa na tvář…jestli v tom nevidíš rozdíl, chyba není u mě. Takže opravdu ne, pusu na tvář si s kolegy dáváme, ale opravdu se nelíbáme. že by oni v tom viděli určitý rozdíl? ![]()