Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pam12 píše:
A nenapadlo te, ze ženu můžou krýt? Na to jak přesně víš jak funguji všichni chlapi, tak v chování žen máš teda dost mezery
to je pravda, mezery mám. Vezmu si z toho poučení a budu je více studovat. Tedy ty ženy. ![]()
Pěkný den, co se děje, že nikdo nediskutuje? Že jste dostali kartáč od šéfa? ![]()
@opozice píše:
Pěkný den, co se děje, že nikdo nediskutuje? Že jste dostali kartáč od šéfa?
spíš čekáme na výsledky tvého studia ![]()
@Pam12 píše:
spíš čekáme na výsledky tvého studia
jak bude čas, pokusím se to shrnout.
Jaký jsi měla den?
@opozice píše:
jak bude čas, pokusím se to shrnout.Jaký jsi měla den?
dneska lehce na pikaču, musela jsem zařizovat akutní hospitalizaci táty v nemocnici a nestihla jsem nic co jsem chtěla a potřebovala
@Keyllah píše:
Tvé příspěvky jsou naprostým odrazem spokojeného rodinného života, úplně to z nich čiší…hlavně to neustálé plivání zloby a záštipřesně tak vystupuje někdo, kdo má spokojený rodinný život
a teď tu o karkulce
Tolik sebekritiky jsem od Tebe opravdu nečekal, je vidět, že jdeš do sebe
.
@Mango_Lassi píše:
@Pam12 gnaar v Praze?
Tvá vítačská mánie je jen neškodná úchylka nebo se jedná o duševní poruchu?
A abych se vrátila k tématu - jak se vám líbí vývoj situace? A napadlo mne jedno - příklad. Co byste dělali, kdybyste měli v bytě člověka, o kterém víte, že mu nejsou cizí peníze cizí. Já bych sen asi snažila - pokud by to nešlo ho vyhodit - mu neustále nablízku a koukat mu na ruce. Ovšem z našich parlamentních stran jsem nabyla dojmu, že oni by to udělali jinak - otočili by se zády a nechtěli by s ním mít nic společného. Protože třeba na straně ODS bych klidně řekla - jo podpoříme tě, ale chceme ministerstvo financí, vnitro a spravedlnost. Prostě koukat mu pod prsty. Co myslíte, fungovalo by to?
No místo aby se snažili se domluvit, tak každej sleduje jen své zájmy a mediální obraz před voliči „aby se nezaprodali“, což vidím hlavně o ODS…
Strašně by mě zajímal vývoj u lidovců, protože ti jsou pro mě naprosto nedůvěryhodná a nečitelná strana…a nějak mi to neladí s tím Desaterem… ![]()
@inkakřivák píše:
Třeba na straně ODS bych klidně řekla - jo podpoříme tě, ale chceme ministerstvo financí, vnitro a spravedlnost. Prostě koukat mu pod prsty. Co myslíte, fungovalo by to?
To by ale zase byla legrace, udělat kozla zahradníkem…
@inkakřivák píše:
Myslíš babiše ministrem financí?
Kdepak, myslím dát ODSce do správy „ministerstvo financí, vnitro a spravedlnost“
Nejde o to udělat kozla zahradníkem, jde mi o to, jakým způsobem byste se snažili uhlídat Babiše vy. Zda se vám postoj - my s ním nemluvíme a jdeme od toho at si dělá jak chce zdá rozumný. Protože nakonec je vidět, že tu vládu dohromady dá. A proč ne ODS tyhle tři ministerstva? Komu je dát?
@inkakřivák píše:
Nejde o to udělat kozla zahradníkem, jde mi o to, jakým způsobem byste se snažili uhlídat Babiše vy. Zda se vám postoj - my s ním nemluvíme a jdeme od toho at si dělá jak chce zdá rozumný. Protože nakonec je vidět, že tu vládu dohromady dá. A proč ne ODS tyhle tři ministerstva? Komu je dát?
Mě se to libi. Některé strany jasne deklarovaly ze s nim do vlády nepůjdou a stojí si za tím. Podívej jak vláda v koalici s nim zlomila vaz ČSSD.
Tu vládu možná postaví, ale co to bude za vládu, ze?
@Pam12 Ano, ale výsledkem toho, že drží slib my s ním nepůjdeme do vlády bude to co říkám - víceméně vláda ANO s přicmrndáváním dalších. Já nevím, ale mít doma člověka, o kterém vím, že krade peníze, a nemoci ho vyhodit, tak s ním raději všude chodím. Jako příklad, jo? Takže na straně těch partají bych si snad řekla raději at ho máme na očích a můžem ho korigovat nežli nic. Myslím, že pro stát by to bylo lepší.