Kdo dá jméno Ema?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7398
23.5.17 12:57

Kdyby nevyhrálo nakonec jiné jméno :srdce: dala bych Emu, nebo i Emmu, líbí se mi oboje a bylo by mi jedno, kolik jich kolem nás je (u nás teda o žádné nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.5.17 13:04

@proletarka kdyby se mi líbilo (nelíbí), dala bych ho, bez ohledu na četnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.5.17 13:17

Mám Emmu :) svátek slaví na Emu, v době kdy se narodila jich moc nebylo (nebo jsem o žádné nevěděla - 5,5roku) a máme akorát jednu kamarádku Emu a ve školce žádná ani v jiné třídě :) a i kdyby jich bylo hodně, tak je mi to jedno, Kateřin, Terezek, Kristýnek a jiných „častých“ jmen je taky hodně a nikdo to neřeší :)
Dvě M chtěl tatínek :) vyhověla jsem mu :) hodně cestoval a doufal, že Emma bude taky a v zahraničí je Emma obyklejší než Ema ( nejsem toho názoru, ale chtěl to tak, tak jsem vyhověla :) )

Příspěvek upraven 23.05.17 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
23.5.17 13:18

@proletarka Kdybych ji měla nějak echt vysněnou, tak bych to asi dala (pro dceru by se mi taky líbilo něco méně častého, i když je to jméno až ve čtvrté desítce, ale prostě to bylo dané) - ale jinak bych se opravdu posnažila nalézt jiné jméno, Emička je to kam se koukneš. Když sečteš Emy, Emmy, Emílie a Emily, tak jich IMHO bude jak těch Terezek.

Já bych to dceři určitě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.17 13:27

A co dat treba Emily a rikat ji Emily/Emo? Nevim, jake mate prijmeni/kulturni pozadi. My se vyhybali vysoce frekventovanym jmenum, nechci byt soucasti nejake modni vlny, to je jen muj pohled. Ale Ema je krasne jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.5.17 13:35

Stejný,,problém" jsem měla před půl rokem :lol: Když jsem byla na screeningu a sestra se mě ptala jak se miminko bude jmenovat, tak jsem jí řekla, že máme vybranou Emu. Sestra se mi vysmála, že jsme 5. od rána-a před námi bylo 8 maminek, tak jsem začala váhat. Nakonec jsme zvlolili kompromis a máme doma Ellu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.5.17 11:13

Jůů Ela to je krásné jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie