Kdo je tady blázen?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak asi zalezi jakým to bylo tónem.. To my nepozname
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Těžko říct, takhle psané bez nějakého tónu to zní, že spíš on
není úplně normální, ale stačí špatný tón tvého hlasu a už jste za
blázny oba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Blázen není ani jeden, ale stejně tak neumíte komunikovat ani jeden a vede to k tomu, že si vzájemně ubližujete.
Pro změnu je potřeba přiznat vinu na své straně -jak sobě, tak tomu druhému a pak společně hledat řešení, jak z té krize ven.
A na místo snahy chránit se a vyhrát nad tím druhým je potřeba upřímně se snažit prorumět tomu, které potřeby toho druhého jsou dlouhodobě nenaplněé a proč je z toho tak frustrovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak ono hlavne vubec nepujde o auto a gumy, ale mnohem vic nastrsdanych problemu a proste se jen stekate a stekate, jak maly decka.Ale to se proste stava.Bud ponorka, nebo krize, i to se stava.Jen bacha, at do toho nevlitnete moc a nebude cesty zpet.Meli by jste vychladnout a pak si zkusit promluvit.Pro me je teda divny a neuznavam, rozdeleny finance, jako by manzele neumeli spolecne zit. Jinak pokud nemas svoje auto, mate jedno, tak bych se nastvala, koupila si gumy a pouzivala ho sama, pokud on nechce.Ale je to vyhroceny jednani, to uznavam, ale jsem horka hlava obcas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Proc??já se neurazím
Jste 2 dospělí lidi, máte spolu deti a neumíte komunikovat.
A nechápu dny odluky a nekomunikace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Petra Z píše:
Jste 2 dospělí lidi, máte spolu deti a neumíte komunikovat.
A nechápu dny odluky a nekomunikace
No tak, ve vztahu to neni vzdy jen zalite sluncem a motylek na raminku, duha
jednorozce atd .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@wildcherry píše:
Tak ono hlavne vubec nepujde o auto a gumy, ale mnohem vic nastrsdanych problemu a proste se jen stekate a stekate, jak maly decka.Ale to se proste stava.Bud ponorka, nebo krize, i to se stava.Jen bacha, at do toho nevlitnete moc a nebude cesty zpet.Meli by jste vychladnout a pak si zkusit promluvit.Pro me je teda divny a neuznavam, rozdeleny finance, jako by manzele neumeli spolecne zit. Jinak pokud nemas svoje auto, mate jedno, tak bych se nastvala, koupila si gumy a pouzivala ho sama, pokud on nechce.Ale je to vyhroceny jednani, to uznavam, ale jsem horka hlava obcas.
Akorát se teda pleteš. My jsme oba pohodáři, hádky nejsou prostě on to hrotil, že nemá na gumy, přitom
peníze má. Stejně vim, že půjde a koupí je.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@wildcherry píše:
No tak, ve vztahu to neni vzdy jen zalite sluncem a motylek na raminku, duha jednorozce atd.

- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Akorát se teda pleteš. My jsme oba pohodáři, hádky nejsouprostě on to hrotil, že nemá na gumy, přitom peníze má. Stejně vim, že půjde a koupí je.
Tak to neřeš. Je to jeho auto nebo ho užíváte oba? Jestli jeho, tak ať
chodí klidně pěšky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máte levnou technickou, ono to není všude stejný? Nám ji zdrazili na
1850
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Počkej až mu přijde pokuta v hodnotě zimnich pneu. To může skuhrat že
nemá na gumy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Tchán nám blázní
- Matka je asi blázen - psychická porucha
- Lidé v mém okolí se normálně vídají, ale já jsem za blázna
- Je tady lékárnice nebo chemička?
- Je tu stejný blázen do hry Hay day?
- Těhotenství? Nebo ne? Jsem blázen?
- Ovulační testy - proběhla tady ovulace?
- Je tady švadlenka?
Ahoj. Prosím o posouzení vašima očima. S manželem máme dny odluky a nekomunikace.On odjel do bytu, my jsme s dětma doma. V átek jeem mu volala, že až pojede z práce že má něco koupit.On v blbé náladě, že přijede až v sobnotu, protože v pátek byl troch mráz a on nemá přezuto. Jinak řečeno, nejsou koupeny zimní gumy, prý na to teď nemá. Chodí normálně do práce, vše v pohodě platíme. Já taky chodím do práce. Peníze máme každý své, našetřeno máme něco. V nějaké rezervě má cca 50 tisíc a řekne mi že nemá 5 tisíc na gumy. K tomu, že se blíži technická, tj dalších 1500 kč. Řekl mi, že asi zavře auto a nebude se jezdit. Když jsem mu řekla, ať jako každý norm. člověk jde a vybere peníze na gumy tak řekl, že tzo je rezerva na důležitější věci, než je auto. Takže mu říkám: víš co, tak ani nejezdi za náma, ušetříš za benzin, jídlo a auto nemusíš používat. Načež se urazil, že jsem ho vyhodila a nekomunikujeme
Nechápu logiku.Co vy na to? jsem blàzen já,
on nebo oba?