Jíte sladké každý den?

37
2.11.19 19:10

Jíte sladké každý den?

Ahojte, chtěla jsem ze zeptat, jak často jíte sladké? Já hlavně čokoladu hrozně miluji, davam si ji každý den, ale zas to nepřehanim, bez sladkeho jsem nesva, a vzdycky když si dam cokoliv slaneho, musim to dorovnat :D Jinak co se týče jidla celkově, jim celkem zdravě, jen prostě sladke je moje slabost a musim mit každý den alespon kousek čokolady na ty nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
831
2.11.19 19:13

Bohužel ano a několikrát denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
2.11.19 19:14

Ne, můžu být bez sladkého i týden. Přejídám se jiných věcí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
2.11.19 19:14

Bohuzel ano. Minimalne aspon bombon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.11.19 19:15

Ano, alespoň jednu sladkost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
2.11.19 19:16

Ano, kazdy den jim sladké a většinou třeba 14 dnu nebo mesic v kuse si kupuju kazdy den to same a až se toho prejim tak zase přejdu na něco jineho co mlsam denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.11.19 19:16

Já jo, ráda bych to omezila, ale jak píšeš, když sním něco slaného, tak to jdu dorovnat :mrgreen: ale ne po kilech, třeba po obědě kostičku čokolády, nebo kousek buchty ráno ke kafi. Ale snažím se jíst teda sladké dopol a na večer už moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
2.11.19 19:18

Něco sladkého musím mít každý den, kromě toho si sladím i kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
2.11.19 19:21

Po tom, co jsem změnila stravování, tak už mi sladké ani nechybí. Předtím jsem dokázala sežrat na posezení celou čokoládu, tři koblížky v autě po cestě z práce nebo třetinu plechu s koláčem ke kávě. :oops: :)
Tělo teď dostává, co potřebuje a nenutí mě do sladkého. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
2.11.19 19:24
@Meolmi píše:
Ahojte, chtěla jsem ze zeptat, jak často jíte sladké? Já hlavně čokoladu hrozně miluji, davam si ji každý den, ale zas to nepřehanim, bez sladkeho jsem nesva, a vzdycky když si dam cokoliv slaneho, musim to dorovnat :D Jinak co se týče jidla celkově, jim celkem zdravě, jen prostě sladke je moje slabost a musim mit každý den alespon kousek čokolady na ty nervy :D

Ne. Pokud teda nemas na mysli ovoce, med, sladke pecivo. Mam vetsinou sladke snidane a svacim ovoce. Jinak cokoska tak 1× mesicne. Bonbony 1× do roka i mene. To uz spis si dam susenky, ale to taky tak 1× za 2 mesice. A mas nadvahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
2.11.19 19:24

Obvykle mám denně nějaké ovoce, jinak se snažím to nejíst. Teď jsem dva dny jedla dopoledne jen sladké buchty a je mi z toho akorát už dva dny blbě. Vzhůru se toho zase zbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
2.11.19 19:25

Jedla jsem každý den, s rozhodnutím přestat ale nešlo to. Po zjištění alergie jsem skončila ze dne na den a už 4 měsíce jsem sladké nejedla

• Citovat
  • Upravit
283
2.11.19 19:29

Jim kazdy den, většinou sladke snidane, ovoce ke svačině a neco menšího odpoledne ke kafi, treba kousek čokolády, ovoce v čokoládě, sušenka. Bonbony nejim. Nadváhu nemam. Umím byt i bez sladkého, ale nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
2.11.19 19:30

Bohuzel, od porodu jim sladke kazdy den. :roll:
Predtim jsem klidne mesic nemela nic a nechybelo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.19 19:31

Dnes jsem mela asi po mesici Fidorku. Jinak sladké nejím. Odvykla jsem si. Nedělalo mi to dobře na močák. Sice mi to nechybí, al stve mě, že nemůžu jíst, na co prijdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová