Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, nevite co znamena sen, kde hoří a já tomu chci uniknout, zacnu bezet, ale velmi pomalu. Jakobych byla pritahovana k zemi, nebo strasne tezka ![]()
Je to jen sen, takže vůbec nic anebo když už tomu věříte, tak strýček google
Znamená to, ze se v zivote něčeho bojis a neumíš tomu uniknout. ![]()
Taky se mi zdál podobný sen - hořel les za naším domem a v něm byl můj bratr.
Probudil jsem se úplně spoceny. Nic se nikomu nestalo, život jde dál. ![]()
@Tyna32 píše:
Ahojky, nevite co znamena sen, kde hoří a já tomu chci uniknout, zacnu bezet, ale velmi pomalu. Jakobych byla pritahovana k zemi, nebo strasne tezka
Byva to prirovnani k tomu, jak se citis v zivote ( ale nedokazes si tihu svych pocitu plne uvedomit, proto se to ukazuje v obrazech ve snu). Utikas pred nejakym ohrozenim a tvoje sily na to uplne nestaci. Jeste si vzpomen, jak ses citila v tom snu - bude to odpovidat realite, take by bylo zajimave vedet, co tomu pozaru predchazelo, co vlastne horelo a jak to dopadlo
@KaroliS píše:
Byva to prirovnani k tomu, jak se citis v zivote ( ale nedokazes si tihu svych pocitu plne uvedomit, proto se to ukazuje v obrazech ve snu). Utikas pred nejakym ohrozenim a tvoje sily na to uplne nestaci. Jeste si vzpomen, jak ses citila v tom snu - bude to odpovidat realite, take by bylo zajimave vedet, co tomu pozaru predchazelo, co vlastne horelo a jak to dopadlo
Nechápala jsem proč mi to nejde. Jakoby mi už docházely síly. Horelo cele nase mesto nejspis a ja ani nebyla doma. Byla jsem jakoby u parku asi. Tam jsme si mysleli, ze pozar nebude, ale z niceho nic houkani a pozar byl u nas. Vybavuji si presne jak ten ohen lezl smerem k nam a ostatni utikali, ja jsem moc nemohla a pak jsem se probudila
@Tyna32 píše:
Nechápala jsem proč mi to nejde. Jakoby mi už docházely síly. Horelo cele nase mesto nejspis a ja ani nebyla doma. Byla jsem jakoby u parku asi. Tam jsme si mysleli, ze pozar nebude, ale z niceho nic houkani a pozar byl u nas. Vybavuji si presne jak ten ohen lezl smerem k nam a ostatni utikali, ja jsem moc nemohla a pak jsem se probudila
Me se toto same zdálo loni kdyz jsem byla loni propustena z práce bude to nejaký strach z něčeho probudila jsem se uplne vypada
@Tyna32 píše:
Ja ti to takto po internetu nedokazu vylozit. Musela bych ti podavat plnujici otazky a tak. Pri vykladu jsou dulezite pocity, tvoje, k ostatnim osobam, proste vse. A co sit y myslis, ze to znamena? Jinak jak tu nekdo psal, to je castej sen vcetne te neschopnosti chodit, nezdalo se ti nidky nic podobneho?
@Tyna32 píše:
Ty i pri tom vykladu pocity nepopisujes, pises o myslenkach, zkus si uvedonit svoje pocity, ono te napadne i v jake situaci se citis stejne v realite. A melo by ti to pomoci.