Kamarádka a jídlo

Anonymní
1.11.19 18:39

Kamarádka a jídlo

Blbě popsány téma, celkově blbost snad někoho nepohorsim, ale co si myslíte o tom, když vás kamarádka požádá o něco k jídlu nebo o oplatku, kterou jí teda samozřejmě rádi dáte, má-li chuť nebo hlad, ale ve finále do ní kousne a když jí to nechutná tak to zase celý vyhodíte, protože to nesni? :roll:
Mě to docela naštvalo, neudělala to poprvé, ale je mi blbý ji říct „sněz to“ nebo že nedám. Mě nejde k to, že to stojí 10 Kč, ale o princip, že to zbytečně vyhodím. Jenže téhle osobě to říct, tak řekne že mi tu dvacku dá a udělá že mě socku. To fakt nejsem, jen si myslím že je to prostě škoda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
1.11.19 18:42

Bylo by mi to jedno. Je prece uplne fuk, zda to sni ona nebo to vyhodim, nejaka oplatka nebo susenka me nezruinuje. Spis by mi vrtalo hlavou, proc to dela a co za tim je :mrgreen: prislo by mi to srandovni, ale duvod k problemum to fakt neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
1.11.19 18:44

Pokud by ze mě kamarádka dělala socku, nebyla by má kamarádka a nemusela bych to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 18:46

@Jana525 tak to zas beru tak, že buď to sníme my doma nebo to teda vyhodím- nebo dám jí, to vyjde na stejno. Ale ne že by jsme byli hladoví a nenažraní, jen prostě škoda jídla :D
Vím že je to blbost řešit, jenže to fakt neudělala poprvé co přijela na kafe.

• Citovat
  • Upravit
6017
1.11.19 18:47

Tak to já bych jí řekla, ať si koupí svoje, že tuhle mám ráda já. Že máme rozdílné chutě, jak už se v minulosti ukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
1.11.19 18:48

@Jana525 Ale to není fuk. Je to rozmařilost, zbytečné plýtvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.11.19 18:48

A v jaké je to situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
1.11.19 18:49

Načneš balení a oddělíš jednu oplatku. Až ji sní, dáš jí druhou. Jako malému dítěti. :mrgreen: Já bych to po ní dojedla, zbylé oplatky se vyhodit nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 18:50

@Paoloska ona že mě nedělá socku. Jenom má takový myšlení, prostě divácká sem dvacka tam, tak to vyhodim. Dejme tomu, že právě tu sušenku, kterou si sama vybrala a jí ji, tak vyhodí. Kdyby jí bylo zle, neřeknu. Ale kousne si a zbytek můžu vyhodit. Hele kdyby jednou, tak v pohodě, ale dělá to často když přijede. Jako já nevím, my se máme víc než fajn a kupujeme si co chcem, ale na druhou stranu vím jaký to je vydělat si na to a tak to beru prostě jako škodu asi :)

• Citovat
  • Upravit
9994
1.11.19 18:51
@LaPaloma píše:
Načneš balení a oddělíš jednu oplatku. Až ji sní, dáš jí druhou. Jako malému dítěti. :mrgreen: Já bych to po ní dojedla, zbylé oplatky se vyhodit nemusí.

Já myslím, že je myšlena třeba tatranka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41127
1.11.19 18:51
@vendulaaa píše:
Tak to já bych jí řekla, ať si koupí svoje, že tuhle mám ráda já. Že máme rozdílné chutě, jak už se v minulosti ukázalo.

Jakože k tobě přijde kámoška na kafe, poprosí tě o sušenku a ty jí řekneš, ať si koupí svoje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41127
1.11.19 18:52
@Anonymní píše:
@Paoloska ona že mě nedělá socku. Jenom má takový myšlení, prostě divácká sem dvacka tam, tak to vyhodim. Dejme tomu, že právě tu sušenku, kterou si sama vybrala a jí ji, tak vyhodí. Kdyby jí bylo zle, neřeknu. Ale kousne si a zbytek můžu vyhodit. Hele kdyby jednou, tak v pohodě, ale dělá to často když přijede. Jako já nevím, my se máme víc než fajn a kupujeme si co chcem, ale na druhou stranu vím jaký to je vydělat si na to a tak to beru prostě jako škodu asi :)

a kolik těch sušenek nakousne a nechá jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
1.11.19 18:52
@Anonymní píše:
@Paoloska ona že mě nedělá socku. Jenom má takový myšlení, prostě divácká sem dvacka tam, tak to vyhodim. Dejme tomu, že právě tu sušenku, kterou si sama vybrala a jí ji, tak vyhodí. Kdyby jí bylo zle, neřeknu. Ale kousne si a zbytek můžu vyhodit. Hele kdyby jednou, tak v pohodě, ale dělá to často když přijede. Jako já nevím, my se máme víc než fajn a kupujeme si co chcem, ale na druhou stranu vím jaký to je vydělat si na to a tak to beru prostě jako škodu asi :)

Uvažuješ správně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
1.11.19 18:53

Já teda vždycky když mám návštěvu na kávičce, tak mám na stole malé pohoštění připravené…bylo by mi trapně, kdyby si o ně musela návštěva říkat :nevim:. Nechce ti kámoška třeba taky něco naznačit :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41127
1.11.19 18:54
@Paoloska píše:
Já myslím, že je myšlena třeba tatranka.

tak ale třeba u těch větších oplatků jako tatranka, když nechci plýtvat, tak se to dá normálně odkrojit :think: sem si pod pojmem sušenka představovala právě spíš něco malého, ale zase za 10-20kč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová