Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo by mi to jedno. Je prece uplne fuk, zda to sni ona nebo to vyhodim, nejaka oplatka nebo susenka me nezruinuje. Spis by mi vrtalo hlavou, proc to dela a co za tim je
prislo by mi to srandovni, ale duvod k problemum to fakt neni
Pokud by ze mě kamarádka dělala socku, nebyla by má kamarádka a nemusela bych to řešit.
@Jana525 tak to zas beru tak, že buď to sníme my doma nebo to teda vyhodím- nebo dám jí, to vyjde na stejno. Ale ne že by jsme byli hladoví a nenažraní, jen prostě škoda jídla ![]()
Vím že je to blbost řešit, jenže to fakt neudělala poprvé co přijela na kafe.
Tak to já bych jí řekla, ať si koupí svoje, že tuhle mám ráda já. Že máme rozdílné chutě, jak už se v minulosti ukázalo.
@Jana525 Ale to není fuk. Je to rozmařilost, zbytečné plýtvání.
Načneš balení a oddělíš jednu oplatku. Až ji sní, dáš jí druhou. Jako malému dítěti.
Já bych to po ní dojedla, zbylé oplatky se vyhodit nemusí.
@Paoloska ona že mě nedělá socku. Jenom má takový myšlení, prostě divácká sem dvacka tam, tak to vyhodim. Dejme tomu, že právě tu sušenku, kterou si sama vybrala a jí ji, tak vyhodí. Kdyby jí bylo zle, neřeknu. Ale kousne si a zbytek můžu vyhodit. Hele kdyby jednou, tak v pohodě, ale dělá to často když přijede. Jako já nevím, my se máme víc než fajn a kupujeme si co chcem, ale na druhou stranu vím jaký to je vydělat si na to a tak to beru prostě jako škodu asi ![]()
@LaPaloma píše:
Načneš balení a oddělíš jednu oplatku. Až ji sní, dáš jí druhou. Jako malému dítěti.Já bych to po ní dojedla, zbylé oplatky se vyhodit nemusí.
Já myslím, že je myšlena třeba tatranka.
@vendulaaa píše:
Tak to já bych jí řekla, ať si koupí svoje, že tuhle mám ráda já. Že máme rozdílné chutě, jak už se v minulosti ukázalo.
Jakože k tobě přijde kámoška na kafe, poprosí tě o sušenku a ty jí řekneš, ať si koupí svoje? ![]()
@Anonymní píše:
@Paoloska ona že mě nedělá socku. Jenom má takový myšlení, prostě divácká sem dvacka tam, tak to vyhodim. Dejme tomu, že právě tu sušenku, kterou si sama vybrala a jí ji, tak vyhodí. Kdyby jí bylo zle, neřeknu. Ale kousne si a zbytek můžu vyhodit. Hele kdyby jednou, tak v pohodě, ale dělá to často když přijede. Jako já nevím, my se máme víc než fajn a kupujeme si co chcem, ale na druhou stranu vím jaký to je vydělat si na to a tak to beru prostě jako škodu asi
a kolik těch sušenek nakousne a nechá jen tak?
@Anonymní píše:
@Paoloska ona že mě nedělá socku. Jenom má takový myšlení, prostě divácká sem dvacka tam, tak to vyhodim. Dejme tomu, že právě tu sušenku, kterou si sama vybrala a jí ji, tak vyhodí. Kdyby jí bylo zle, neřeknu. Ale kousne si a zbytek můžu vyhodit. Hele kdyby jednou, tak v pohodě, ale dělá to často když přijede. Jako já nevím, my se máme víc než fajn a kupujeme si co chcem, ale na druhou stranu vím jaký to je vydělat si na to a tak to beru prostě jako škodu asi
Uvažuješ správně ![]()
Já teda vždycky když mám návštěvu na kávičce, tak mám na stole malé pohoštění připravené…bylo by mi trapně, kdyby si o ně musela návštěva říkat
. Nechce ti kámoška třeba taky něco naznačit
?
@Paoloska píše:
Já myslím, že je myšlena třeba tatranka.
tak ale třeba u těch větších oplatků jako tatranka, když nechci plýtvat, tak se to dá normálně odkrojit
sem si pod pojmem sušenka představovala právě spíš něco malého, ale zase za 10-20kč ![]()
Blbě popsány téma, celkově blbost snad někoho nepohorsim, ale co si myslíte o tom, když vás kamarádka požádá o něco k jídlu nebo o oplatku, kterou jí teda samozřejmě rádi dáte, má-li chuť nebo hlad, ale ve finále do ní kousne a když jí to nechutná tak to zase celý vyhodíte, protože to nesni?

Mě to docela naštvalo, neudělala to poprvé, ale je mi blbý ji říct „sněz to“ nebo že nedám. Mě nejde k to, že to stojí 10 Kč, ale o princip, že to zbytečně vyhodím. Jenže téhle osobě to říct, tak řekne že mi tu dvacku dá a udělá že mě socku. To fakt nejsem, jen si myslím že je to prostě škoda