Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah tak já myslela, že se to děje někde venku, prostě zakladatelka vytasí tatranku třeba a kamarádka si ji vyptá a pak se ofrňuje.
No a o to hůř, že je to doma. Pokud má nachystané občerstvení, něco na zobnutí, a kamarádka to jen většinou nakousne a nechá být - vždyť to je neslušné i od ní. Já se zakladatelce nedivím. Tohle dělají malé děti, ne velké ženské. Asi bych ji upozornila, že jsem si všimla, že u nás jen kdeco rozrýpe a nedojí, což mne netěší a vlastně i uráží.
@vendulaaa píše:
@Keyllah tak já myslela, že se to děje někde venku, prostě zakladatelka vytasí tatranku třeba a kamarádka si ji vyptá a pak se ofrňuje.
No a o to hůř, že je to doma. Pokud má nachystané občerstvení, něco na zobnutí, a kamarádka to jen většinou nakousne a nechá být - vždyť to je neslušné i od ní. Já se zakladatelce nedivím. Tohle dělají malé děti, ne velké ženské. Asi bych ji upozornila, že jsem si všimla, že u nás jen kdeco rozrýpe a nedojí, což mne netěší a vlastně i uráží.
kvůli nedojedené bebe sušence?
co by tě uráželo na tom, když někdo sní půlku kupované sušenky a zbytek nedojí? za mě povyk pro nic, jako dělat kvůli tomu dusno. Jako pro kamarádku bych obětovala víc než půlku sušenky, každý jsme nějaký a pokud je toto její jediná chyba…na druhou stranu, jestli je toto největší problém jejich vztahu, tak mají štěstí ![]()
@Keyllah no ale pokud jí to dělá často, tak už jde o záměr. Ofrňovat pravidelně nos nad něčím, co si vlastně vyžádám…? To je vyloženě o snaze shodit zakladatelku, obzvláště jestli to ještě komentuje tím “jak to můžete jíst”? Vždyť to je vrchol neslušnosti. A to by mě opravdu uráželo.