Kdo jí houby a kdo ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
25.8.12 16:46

kdo jí houby a kdo ne??

Ahojky holky, diskuze na odlehčení zajímalo by mě, kdo má rád houby a rád je sbírá a kdo je nemá rád, ale rád je sbírá :D? Já ráda houby sbírám, ale ještě radši je jím :mrgreen:
Kdyžt ak pro pobavení sem přidejte i vtipné historky, co se vám stalo v lese? :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
25.8.12 16:50

Miluju k jídlu, ale nenajdu žádnou (neumím hledat) a ani je nepoznám, takže bych nás otrávila.

Příspěvek upraven 18.07.15 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.8.12 16:51
@danyk píše:
Miluju k jídlu, ale nenajdu žádnou (neumím hledat) a ani je nepoznám, takže bych nás otrávila.

aha, no tak je houby poznám, ale moc nenjadu, za to ted muj přítel snadd houby loví ze země :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
25.8.12 16:52

Ahojky tak já ráda sbírám, ale nesnáším je :poblion: :poblion: Teď dávali nedávno ve zprávách, že dva vietnamšstí turisté se otrávili někde v Čechách snědli vochomůrku zelenou. a měli teda ještě štěstí a přežili. Zajímalo by mě jestli se tu pak někdo najde kdo třeba otravu houbama zažil a jak to u něj probíhalo. a jinak hezký den všem co houby baští i nebaští :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.8.12 16:52

Ja mam rada oboji, miluju sbirani a mnamnamnam je pojidam jedna basen, tedy Ja a tatka, mamku a segru by nikdo nedostal dobrovolne do lesa, ale jezeni, to jim jde. No a dnes se manzel dal taky do sbirani hribu, neni mu to vlastni, zacal je sbirat spolu se mnou, ale od mochomurky cervene nerozezna lisku, takze je to trosku na pytel, kdyz vyrazime do lesa a on na me kazdych 5 min vykrikuje, jestli je to, co nasel, hribek a jestli se to papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.8.12 16:53

Já sbírám suším nejím :mrgreen: max. sušené úplně podrcené do bramboračky třeba… Nebo houbovou omáčku přes sítko :oops:, to mi neva.

Vtipného asi nic… Možná že jsem jednou při výpravě místo houby sesbírala užovku - se mi líbila, jsem si ji chtěla pořádně prohlídnout. Krom toho, že mě kousla, vypustila ještě obranný puch, který nešel ničím sundat! Smrděla jsem jako prase snad ještě druhý den :twisted: Od té doby užovky jen obdivuji, ale nechytám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17852
25.8.12 16:53

MILUJU chodit na houby a všechny děti chodí se mnou rády, ale jen jeden z nich je nadšený houbař jako já - taky oba nějak víme, jak hledat, prostě najdem. Můj muž nesnáší chodit na houby, nenajde nikdy nic.
Houby jím moc ráda, muž taky a nejstarší dcera, ale ostatní děti nejedí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.8.12 16:55

Nesbírám je a ani je nejím :D Nechutnají nám :lol:

• Citovat
  • Upravit
17852
25.8.12 16:55
@Supermanka píše:
dva vietnamšstí turisté se otrávili někde v Čechách snědli vochomůrku zelenou.

:lol :lol: dost dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.8.12 16:56

Houby miluju, ale poznám jen hříbek, žampion a babku :lol: Takže pro jistotu nechávám sbírat jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
25.8.12 16:57

Sbírám a miluju je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Houby zboznuju, ale radsi dostanu kosik a ten snim. Houbareni me tolik nebavi, delam to jen proto abych mela ten kosik, kterej mivlastne jen tak nekdo neda. Uz jsem teda dlouho nebyla, neni kde a trochu se mi po tom stejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17852

Jo a vtipná historka, moc vtipná není, byla jsem sama na dovče a konečně jsem si mohla v klidu vyrazit na houby, našla jsem nááádherné křemenáče hned u cesty, vypadaly jak umělé, zdravé, nádhera, pak ještě pár babek, no a samozřejmě druhý den jedu z dovolené a nechala jsem je na dovče v lednici :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.8.12 16:59
@Eliška píše:
Jo a vtipná historka, moc vtipná není, byla jsem sama na dovče a konečně jsem si mohla v klidu vyrazit na houby, našla jsem nááádherné křemenáče hned u cesty, vypadaly jak umělé, zdravé, nádhera, pak ještě pár babek, no a samozřejmě druhý den jedu z dovolené a nechala jsem je na dovče v lednici :roll: :zed:

tak to už je pech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
25.8.12 17:00

Já je sbírám ale nejím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...