Kdo jste? - otázka u pracovního pohovoru
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hrozná otázka…Zní A/velmi primitivně a B/velmi osobně.
Jak se říká - samochvála smrdí. Ale u pracovních pohovorů to asi jinak nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
Hrozná otázka…Zní A/velmi primitivně a B/velmi osobně.
Jak se říká - samochvála smrdí. Ale u pracovních pohovorů to asi jinak nejde.
Souhlas. Zajímalo by mě, na jaké pozice se vybírají lidí tímto způsobem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Priserna otázka, zejmena pokud ji poklada nekdo, kdo si mysli, ze vas za 10 minut a polozenim 3 otazek, ktere vas rozhodi, precte skrz na skrz
jj, vse jde, bez HR ![]()
Asi bych spontanne vyhrkla: jak to myslite?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Kdo jste? Jak by jste na tuto otázku odpověděli u pohovoru? Nedávno jsem to zaslechla v jedné debatě v MHD a pořád di s tim lamu hlavu.
Asi bych rekla sve jmeno a příjmení…divna otazka tedy až trapná bych řekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníKadrnožková píše:
Priserna otázka, zejmena pokud ji poklada nekdo, kdo si mysli, ze vas za 10 minut a polozenim 3 otazek, ktere vas rozhodi, precte skrz na skrzjj, vse jde, bez HR
Asi bych spontanne vyhrkla: jak to myslite?
Ja mam personalisty v nelichotivem supliku, přijde mi to děsně uhozeny, takový ty kecy kde se vidíte za deset let (jsem rentierka na jachtě v Karibiku, neasi, tvl) apod.
Prej už od toho upousti, ale teda Kdo jste?, to bych se asi normálně přiznala, ze tu otázku úplně nechápu. Nebo bych se ujistila, jestli jim opravdu přišel můj životopis 😁
- Citovat
- Upravit
@welovefashion píše:
Jsem člověk, co hledá práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je to jedno z těch „zkoušíme reakci, odpověď není důležitá“, to každopádně. Ano, zřejmě hit
a tady se mi nejvíc líbilo to :matka, partnerka, kuchařka… Určitě se právě neptat, jak to myslíte nebo říct svoje jméno. Jsem pracovitá se smyslem pro detail je taky takový plochy. Možná spíš něco jako :jsem zvědavá ženská, nadšená cestovatelka a milující partnerka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
Asi bych rekla sve jmeno a příjmení…divna otazka tedy až trapná bych řekla.
Já zažila i: kdyby jste si mohla vybrat zvíře, tak jaké byste byla? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pantalaimon píše:
Souhlas. Zajímalo by mě, na jaké pozice se vybírají lidí tímto způsobem.
Většinou na ty „bezvýznamné“, kde si personalista hraje na telepata a psychologa a je v podstatě jedno, kdo toho konzultanta případně vedoucího dělat bude. Předpokládám, že vyšší management takto ponižován není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě nejhorší vždycky přišlo:
„Řekněte nám své tři nejhorší vlastnosti.“ ![]()
Jako co má člověk asi tak odpovědět, aby mu to u pohovoru neuškodilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
@Bubla Bůčková A k cemu jim jsou takové otázky?
Prý se tím sleduje, jak dokážeš řešit neobvyklé situace. I tu jedna psala, že to dělá nenápadně, že prý se ptá, kde jste byli na dovolené
nevím no. Moje nynější zaměstnání bylo bez téhle komedii, ale klasicky no- na doporučení, sdělení, co práce obnáší, co od toho čekám já, praktická zkouška v excelu a plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
Mě nejhorší vždycky přišlo:
„Řekněte nám své tři nejhorší vlastnosti.“
Jako co má člověk asi tak odpovědět, aby mu to u pohovoru neuškodilo?
Ježíš a to na assesment centru si představ, že to musíš nakreslit a říct před všema a tvoje „přílišná pracovitost“ tam desetkrát zazní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit