Kdo jste? - otázka u pracovního pohovoru
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@aiwwa píše:
tak to je ubohý, já bych dala test normálně na účetnictví a znalost PC, případně jazyky a vybrala nejlepšího. tyhle pseudopsychologický rozbory je děs a hrůza.
Ale ty přeci nehledas nejlepší, ty hledáš nejlepšího do TÝMU
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Ale ty přeci nehledas nejlepší, ty hledáš nejlepšího do TÝMU![]()
Tak snad jde o práci a ne o fotbal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
tak to je ubohý, já bych dala test normálně na účetnictví a znalost PC, případně jazyky a vybrala nejlepšího. tyhle pseudopsychologický rozbory je děs a hrůza.
To s tou kamerou je ubohé a popravdě velmi pochybuji o legálnosti téhle praktiky. Jsi teda první od koho to slyším. Ale za sebe: co umím umím výborně, moje praxe za mě mluví. Pokud mi někdo dá test, zvedám se a odcházím. Což se mi teda párkrát stalo, že jsem šla na osobní pohovor a čekal mě místo toho testicek. Tak jsem jim papíry položila na stůl a odešla. Nejsem školák, abych někde dokazovala, že to jako umím za jedna.
- Citovat
- Upravit
@Lalelale píše:
To s tou kamerou je ubohé a popravdě velmi pochybuji o legálnosti téhle praktiky. Jsi teda první od koho to slyším. Ale za sebe: co umím umím výborně, moje praxe za mě mluví. Pokud mi někdo dá test, zvedám se a odcházím. Což se mi teda párkrát stalo, že jsem šla na osobní pohovor a čekal mě místo toho testicek. Tak jsem jim papíry položila na stůl a odešla. Nejsem školák, abych někde dokazovala, že to jako umím za jedna.
Tak zrovna test mi nevadí, pokud jdu na pohovor na pozici, na kterou se cítím, vše umím, tak test mi neva. Spíš ty trapné otazky „kde se vidíte za 5 let“ „na vašem místě, haha“
Já vlastně nevím, jestli ta kamera byla zapnutá, je to fakt už řada let, ale i kdyby tam kamera nebyla, tak takové trapné hry, že přestože přijdu včas, nechají mě tam sedět v prázdné místnosti? to jako nemám zapotřebí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa tak tyhle psycho hry jsou traparna, o tom žádná. Často to vymysli blbci z personalniho, co by se sami na tu pozici nedostali. Normálního člověka by to nenapadlo. U toho kde se vidíte za pět let, kdo jste… Hrozně záleží kdo se ptá. Pokud je člověk skřípnuty s nejakym volem, tyhle otazky působí trapně a uboze. Ale třeba při pohovoru na mou současnou padlo pár dotazů v podobném duchu a strašně dobře jsme si pokecali, atmosfera byla uvolněna, hodně mi to pomohlo si ujasnit, jaký je budoucí šéf člověk, co čeká atd. U dobrého pohovoru se totiž neptá jen jeden.
- Citovat
- Upravit
V případě že jde o otázku v počátku rozhovoru:
" Jana Nováková, kandidátka na místo co nabízíte, profesní zkušenosti máte v zaslaném CV"
V případě že jde o HR co je frustrováno svou prací a potřebuje si to zpestřovat nevyžádanou hrou na kouče a ezo-ducho, tak by odpověď zněla
" někdo, kdo chce pracovat ve firmě, kde se věci řeší věcně a profesionálně a koho zajímá jak konkréntě se položená otázka vztahuje k výběru kandidáta na tu a tu pozici, protože do této doby jsem počítala s tím, že jsem u výběrového řízení, nikoliv na kurzu osobnostního seberozvoje na který jsem se nepřihlásila."
Ale to je pochopitleně jen o odmítnutí spolupráce. Ale pravdivé a dost odpovídající na otázku kdo jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Nevím co čekali, že jako budu dělat, šla jsem se podívat na chodbu, tam nikdo, tak jsem šla. Jako nechat se natáčet jak sedím v prázdné zasedačce?
Počkej a nebyl tam takovej velkej koženej gauč? Tos měla ještě chvilku vydržet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
V případě že jde o otázku v počátku rozhovoru:" Jana Nováková, kandidátka na místo co nabízíte, profesní zkušenosti máte v zaslaném CV"
V případě že jde o HR co je frustrováno svou prací a potřebuje si to zpestřovat nevyžádanou hrou na kouče a ezo-ducho, tak by odpověď zněla
" někdo, kdo chce pracovat ve firmě, kde se věci řeší věcně a profesionálně a koho zajímá jak konkréntě se položená otázka vztahuje k výběru kandidáta na tu a tu pozici, protože do této doby jsem počítala s tím, že jsem u výběrového řízení, nikoliv na kurzu osobnostního seberozvoje na který jsem se nepřihlásila."
Ale to je pochopitleně jen o odmítnutí spolupráce. Ale pravdivé a dost odpovídající na otázku kdo jsem
- Citovat
- Upravit
@Ou píše:
V případě že jde o otázku v počátku rozhovoru:" Jana Nováková, kandidátka na místo co nabízíte, profesní zkušenosti máte v zaslaném CV"
Ale to je pochopitleně jen o odmítnutí spolupráce. Ale pravdivé a dost odpovídající na otázku kdo jsem
Ježíš to sedne jak prd.el na hrnec…co byste na sobě chtěla zlepšit slyším vždycky! Prosím vás jak to souvisí s moji pozici, nebo jsem omylem na kurzu osobnostního rozvoje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:Řekla bych jim, že bych chtěla o číslo větší prsa
Ježíš to sedne jak prd.el na hrnec…co byste na sobě chtěla zlepšit slyším vždycky! Prosím vás jak to souvisí s moji pozici, nebo jsem omylem na kurzu osobnostního rozvoje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, HR rychlokvašky…Na tuto debilní otázku bych odpověděla: A kdo jste Vy?…
. Tím se také vysvětluje, proč jsem u pohovorů tohoto typu nikdy neprošla sítem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Většinou na ty „bezvýznamné“, kde si personalista hraje na telepata a psychologa a je v podstatě jedno, kdo toho konzultanta případně vedoucího dělat bude. Předpokládám, že vyšší management takto ponižován není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem tlustá padesátka, s nevyřešenou minulostí, prd slyším, ještě větší prd vidím a mám počínající sklerózu.
Jsem sen všech zaměstnavatelů, případně potenciálních partnerů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
Jsem tlustá padesátka, s nevyřešenou minulostí, prd slyším, ještě větší prd vidím a mám počínající sklerózu.
Jsem sen všech zaměstnavatelů, případně potenciálních partnerů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Počkej a nebyl tam takovej velkej koženej gauč? Tos měla ještě chvilku vydržethttps://memehub.sk/tag/casting
Ne, gauč tam nebyl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit