Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nejmm zdravím, taky mám docela velké břicho, ale já měřím teda 169, takže si nedokážu představit vás. Ani venku jsem teda neviděla moc malý mamky s velkým břichem
. Tyjo toho se já bojím, jak to zvládnu pokud budou fakt velké horka. Já budu rodit v Novém Jičíně a pochybuju, že zrovna tam mají klimatizované pokoje ![]()
@AdeleAdele si primo z NJ? Ja si zdejsi porodnici nestihla ani prohlidnout. Porad jsem to odkladala a nakonec se rozhodla ze budu opet verna Frydku 😄
@berunecka6 nene, jsem z Hranic
. Já si to nějak důkladně ani nevybírala. Rozhodla jsem se tak, protože přítel tama jezdí do práce, tak aspoň ví kde to je. Pozitivní recenze jsem slyšela taky a to mi stačilo. Jinak taky jsem si to tam nebyla ani prohlídnout. Čekám až na porod, toto pro mě tolik důležité není ![]()
@AdeleAdele aha,tak ja taky nijak nevybirala. Jen jsem si rikala ze bych to mela blizko. Ale proste mi to nedalo a stejne opet pojedu do FM. Odrodila jsem tam vsechny ostatni deti tak i to posledni…pokud se neco nepo…ze bych to nestihala 😂
@AdeleAdele zítra by mi mělo přijít hnizdecko, mantinely a zavinovačka a ještě jsem tedy zapomněla koupit nějaký olejicek na tělo, ale jinak už, co se týče vybavicky máme vše připravené. Už se těšíme na malého a opravdu by bylo fajn, kdyby šel o něco dříve. Minuly tyden, kdyz jsem byla na kontrole, tak rikal doktor, ze uz jsem na dva prsty volne otevrena, ale tak nekdo to takto muze mit klidne az do porodu, tak ale snad se maly rozmysli a pujde driv. Vsak mu tam uz musi byt hodne tesno, je o neco vetsi. ![]()
Dnes jsem byla zase total ko. V noci jsem pořádně díky břichu nespala zase a přes den, i když se natahnu na chvíli a prospim jsem pak úplně marná. ![]()
@Phersefona jé, tak ukažte foto jaké jste vybrala, taky mužu ukázat ![]()
@Bubla11 tak to se asi v porodnici nepotkáme, mě to čeká do 4týdnů max ![]()
@AdeleAdele Tak mi pak dáte info, jaké to tam je
Mě teď známá odrazovala, ale to tam ani nerodila
, jinak jsem slyšela, že je to tam fajn, chodím tam na přeměření mimča a viděla jsem ten jejich nový bufet ![]()
@Bubla11 dobře budu na to myslet, snad nezapomenu
. Taky mě pár lidí odrazovalo, ale ty co tam rodily byly z velké části spokojené. Nicméně já tam nejedu na dovolenou, ale porodit a pak hurá pryč. A oddělení šestinedělí je skoro v každé porodnici na nic. Jde o to, jakou chytneme zrovna směnu no. Ale to zvládnem
. Já na ozvy chodím na gyndu, abych nemusela dojíždět do toho NJ. Nechávám to až na porod ![]()
@AdeleAdele zkusím se kdyžtak připomenout
Právě, tohle si taky říkám ![]()
@AdeleAdele nakonec jsem vybrala toto.
a musím říct, že vybrat mi ho dalo celkem zabrat. Vybírala jsem ho asi 14 dní, protože jsem nebyla schopna se rozhodnout pro tu správnou kombinaci.
Mají hrozne moc pěkných látek. A jaké pak máte vy? ![]()
@Phersefona to je krásné
. Já si tyhle věci objednávala už někdy v 17tt a vím, že kdybych to nechala na později tak se rozhodnu úplně jinak a vyberu něco jiného. Každopádně do hnizdečka se mimčo stejně nevleze moc dlouho, takže to moc neřeším. My máme tohle ![]()