Poraněná bradavka v těhotenství

Anonymní
5.6.22 12:44

Poraněná bradavka v těhu

Zdravím, stala se mi taková nemilá věc, o ostrý šperk jsem si při převlékání poranila bradavku. Není to velké sice, asi tak 2 mm, ale krev z toho teče dost a zatím nejde zastavit, jak je to prokrvené. Jsem 37 tt a ráda bych, to co nejlépe zahojila a nejdříve, aby to nezkomplikovalo pak kojení. Čím to ošetřit? Mám tu akutol, nevím zda mohu použít, v těhu, či purelan koupený právě na kojení. Ale zkušenost nemám žádnou. Docela to pálí. :?
Edit.
Tak to vypadá že, už krev neteče, ale bradavka je celá nateklá a bolavá 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15438
5.6.22 13:01
@Anonymní píše:
Zdravím, stala se mi taková nemilá věc, o ostrý šperk jsem si při převlékání poranila bradavku. Není to velké sice, asi tak 2 mm, ale krev z toho teče dost a zatím nejde zastavit, jak je to prokrvené. Jsem 37 tt a ráda bych, to co nejlépe zahojila a nejdříve, aby to nezkomplikovalo pak kojení. Čím to ošetřit? Mám tu akutol, nevím zda mohu použít, v těhu, či purelan koupený právě na kojení. Ale zkušenost nemám žádnou. Docela to pálí. :?
Edit.
Tak to vypadá že, už krev neteče, ale bradavka je celá nateklá a bolavá 8o

dala bych ten purelan a hodně větrala, prostě jako se léčí rozkousaná bradavka při kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
5.6.22 13:02

Purelan mimochodem není vhodný, i když má skvělý marketing. Doporučuju třeba mazání na bradavky od Welledy a to bych zkusila použít i teď na zahojení. A hodně větrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 13:03
@ivašot. píše:
dala bych ten purelan a hodně větrala, prostě jako se léčí rozkousaná bradavka při kojení

Dobře, ja nikdy nekojila, takže zkušenosti nemám, vyzkouším, díky :P :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4072
5.6.22 13:04

Ja propraskane bradavky po porodu resila bepanthenem, ten na to byl skvelej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 13:04
@Suelinda píše:
Purelan mimochodem není vhodný, i když má skvělý marketing. Doporučuju třeba mazání na bradavky od Welledy a to bych zkusila použít i teď na zahojení. A hodně větrat :)

Ahaa, to jsem netušila. Tu Welledu doma nemám bohužel beztak :think:

Příspěvek upraven 05.06.22 v 13:12

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.22 13:11

Tak už to zase teče, jak se začnu víc hýbat :think:
Bepanten jsem našla doma.

• Citovat
  • Upravit
4072
5.6.22 13:22
@Anonymní píše:
Tak už to zase teče, jak se začnu víc hýbat :think:
Bepanten jsem našla doma.

Tak klasika, polstarek, naplast a tlak, nez se udela srazeninka. Pak uz mazat a vetrat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 16:58
@Villanelle píše:
Tak klasika, polstarek, naplast a tlak, nez se udela srazeninka. Pak uz mazat a vetrat. ;)

Děkuji, pořád mi nejde to krvácení zastavit. Asi je to hlubší 8o
Ač malinko, tak to pořád lehce krvácí. Mám tam tampon odličovací, a jak se prostě hybu…atd, tak to stále teče. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky