Je možné že rodím?

Anonymní
5.6.22 11:58

Je možné že rodím?

Holky od 6 ráno mám bolesti někdy po 15min někdy 10min někdy po 5min.. jsou to bolesti jako při menstruaci ale silnější. Zátka ani plodová voda neodtekly. Zatím stále prodýchávám. Po jaké době myslíte ze by jsem měla zajet do porodnice? Aby bylo třeba miminko v pořádku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
5.6.22 11:59

Není lepší si zavolat přímo do porodnice?

• Citovat
  • Upravit
32158
5.6.22 12:00

Jestli je to tvoje první, tak se má jet do porodnice, když máš pravidelné bolesti po 5 minutách…takže bych zatím počkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.6.22 12:02

A v kolikatem ses tydnu? Do porodnice se doporucuje jezdit kdyz jsou bolesti alespon hodinu pravidelne po alespon peti minutach (ci castejsi).
Zkus si dat sprchu, rozehnat to, bud to ustoupi, nebo se zrychli.
Ja osobne bych jeste nejezdila, ty prvni porodni doby se mnohem prijemneji zvladaji doma, ve svem. A tyhle nepravidelne bolesti mohou trvat klidne nekolik dni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
5.6.22 12:02

Mně řekli, jet až když budou kontrakce aspoň dvě hodiny pravidelně a po pěti minutách. Nakonec jsme ani tak dlouho nečekali, protože mne odtekla plodová voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
5.6.22 12:03

Já to měla strašně nepravidelně asi 12 hodin. Znala jsme poučku “jet až je to aspoň hodinu po pěti minutách”, zprvu jsem hádala poslíčky. Ale po 12h mi to nedalo, zavolala jsem do porodnice a řekli, ať přijedu. Nechali si mě tam, byť to pak trvalo dalších 13 hodin 🙈
Zavolej a uvidíš.
Jinak jsem si kontrakce měřila v appce a i ta mi už radil, že to je dlouho, ať jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
5.6.22 12:06

Ja bych tam sjela, ať natočí monitor a uvidíš, max pojedeš domu :nevim: mimco bude v pohodě, kontrakce můžeš mít dlouho, ale pokud se bojíš, tak tě možná víc uklidní, když už budeš pod dozorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
5.6.22 12:07

Ještě bych si předtím dala teplou sprchu, ta to většinou popozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
5.6.22 12:28

Sprcha co vydržíš a nemocnice. :nevim: :roll: co? bzdvre tam necháj nebo pojedeš domu :nevim: :think:
Přeji aby to bylo krátký a rychlí :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
5.6.22 12:49

Zadavej si to do aplikace, tak to vyhodnocuje celkem spolehlivě řekla bych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 12:53

A máte prosím tip na nějakou Appku? Jinak ano jsem prvorodička a také čekám na kontrakce po 5 min ale přijde mi to už hrozně dlouhé :D bolest snesitelná ale za to intenzivní :D a nevím jestli mám chodit nebo když to mám takto tak mužů ještě ležet a odpocivat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37132
5.6.22 12:57
@Anonymní píše:
A máte prosím tip na nějakou Appku? Jinak ano jsem prvorodička a také čekám na kontrakce po 5 min ale přijde mi to už hrozně dlouhé :D bolest snesitelná ale za to intenzivní :D a nevím jestli mám chodit nebo když to mám takto tak mužů ještě ležet a odpocivat :nevim:

Dej si tu sprchu a chodit můžeš, já i skákala na balónu, to ten porod taky může urychlit a mě osobně se ty kontrakce pak snášely líp, než když sem jenom ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
5.6.22 12:58

To budou nejspíš jen poslicci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
5.6.22 13:01

Nepíšeš, v kolikatem týdnu jsi. Můžou to být jen poslicci(to bych si tipla), nebo fakt už porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.6.22 13:01
@Anonymní píše:
A máte prosím tip na nějakou Appku? Jinak ano jsem prvorodička a také čekám na kontrakce po 5 min ale přijde mi to už hrozně dlouhé :D bolest snesitelná ale za to intenzivní :D a nevím jestli mám chodit nebo když to mám takto tak mužů ještě ležet a odpocivat :nevim:

Delej, co je ti prijemnejsi. Pokud zvladnes, klidne bych si jeste odpocivala a nabirala síly. Dej si sprchu, vanu, neco dobryho. Zvlast, kdyz rodis prvni, se to bude (muze) chystat déle.
Preju krasnej porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky