Kdo má taky termín v červnu/červenci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
8.6.22 17:13

@AdeleAdele taky je nadherne :) :srdce: ja to objednávala až 32 týdnu, ale od začátku jsem pokukovala, co kde mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.6.22 08:38

Devcata, tak ja vcera na kontrole v porodnici: 36+5, odhad 3100g, muj gyndar mi tyden zpet nameril 2450g. Ale tato dr, vedouci porodnickeho oddeleni, mi merila pred porodem i dcerku 2 roky a zpet a zmerila presne, takze ja ji verim… Takze veliky a do porodu casu dost… Pri mych proporcich je to na porod uz ted, aby nemusel byt planovany CS. Ale kvuli TT mi Hamiltona jeste udelat nemohla. Uz jsem na prst otevrena, takze by mozna zabral. K tomu otevreni doslo od pondeli. Takze mam planovanou vyvolavacku v 38+2, 20.6., nebo, a to je pravdepodobne, se to rozjede samo i driv. Tak v to doufam…

Příspěvek upraven 09.06.22 v 08:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.6.22 08:39

A k tem hnizdeckum: mala mi v nem byla do toho cca pul roku a pak ho objevila znova v roce a pul a rada si do nej leha :)) Kouka z nej na pohadky nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.6.22 08:53

@Nejmm já jsem byla na kontrole včera, kvůli neskutečným bolestem v podbřišku opět. Údajně se začínám otvírat (37tt) a mám takové tušení, že mi mudr udělala Hamiltona, aniž by mě o tom informovala.
Jinak minulou středu jsme měli odhad 2600g, tak jsem zvědavá kolik to bude ve finále :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.6.22 09:04

@AdeleAdele Me tehdy taky udelala Hamiltona, aniz by rekla, popravde jsem za to byla rada, ze me neupozornila, ale to jsem byla tehdy 39+2. Hooodne to bolelo a pak jsem krvacela, to bylo v poledne. Voda praskla ve 3 rano. Tak uvidis… Pokud je mimco uz donosene, ma normalni odhad, uz ses zacala otevirat… Anebo bolelo jen to obycejne vysetreni, me to teda taky fest bolelo, vic nez u meho dr., protoze evidentne vysetrovala dukladneji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
9.6.22 09:18

Devcata ja mam termin zitra, ale dle doktorky se nic nechysta. Mala ma odhad asi 3300g. Ja tajne doufam ze jeste tyden vydrzime 2v 1. Ale uz je to spis kdo z koho 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.6.22 19:05

Já mám termín 17.7 bude to chlapeček Čestmír po mém taťkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
9.6.22 22:00

@manca 1 jee to je taky pekne jmeno. Ja budu mit konecne svou vysnenou Josefinku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.6.22 22:19

@berunecka6 krásný gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
10.6.22 20:21

Holky tak jsem byla dnes na první kontrole v porodnici (Nový Jičín), jsem tedy 37+1. Mimčo odpovídá údajně 35+ tak nevím nevím. Váhový odhad má 2660g :kytka:. Ale vím přesně, kdy jsem měla ovulaci, takže se splést na začátku nemohli :?. U ozev mi celou půlhodinu spinkal a nešel probudit. Kéžby byl takto hodný i po porodu :roll: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.6.22 08:49

Tak co těhule? Už porodil někdo dřív než měl? My se stále schováváme uvnitř :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.6.22 09:10

Stále nic, i když poslední 4 dny mívám poslicci, ale vždy to pak prejde. :cert: a přitom už bych to chtěla tak mít za sebou :D ve čtvrtek zase kontrola, tak jsem zvědavá, co řekne doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.6.22 09:12

@Phersefona taky jsem teď měla asi 2× docela silné poslíčky. Pečlivě sleduju jestli neodchází alespoň zátka, ale ta taky nic. Mám pocit že vyleze nakonec až po termínu :,(. Ostatní co měly termín na konci měsíce jako já, tak už mají po porodu 8o. Já jdu na kontrolu v pátek, tak uvidíme. Napište pak, co jste se vy dozvěděla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.6.22 09:57

Zátka u mě zatím taky nic, ale citim, ze ho mam uz pekne dole, chuze do schodu mi dela celkem problem, tak přinejhorším půjdu v termínu na vyvolání. Doktoři říkali, že mě přenášet nenechají kvůli tlaku a cipku, ale jako byla bych radši, kdyby si to malý rozmyslel dříve, co to kámoškam vyvolávaly, tak celkem trpěly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.6.22 11:13

@Phersefona taky jsem názoru, že vyvolávaný porod je horší, delší a bolestivější. Snad se nám toto vyhne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí