Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co zavolat praktikovi aby ti vystavil na neurologii žádanku? Bak by tě měli vzít ne?
Nenech se odbýt. Řešila bych to s obvoďákem, neurologem, určitě tě pošlou na rentgen a udělají další vyšetření.
S čím jiným se ještě léčíš? Kolik ti je? Kouříš?
Nemůže to být spojeno s tím?
@Zlobolka123 píše:
Co zavolat praktikovi aby ti vystavil na neurologii žádanku? Bak by tě měli vzít ne?
Volala jsem těm třem a ani jeden zadanku nechtěl… Z důvodu pandemie mají prý zkrácenou dobu a berou nové pacienty minimálně. Snažila jsem se jim vysvětlit, že bolesti jsou už neúnosné ale marně… Dnes mi ráno tedy jedná přislíbila že zavolá zpět… Ale už se neozvala
asi budu muset znovu na pohotovost ![]()
@Anonymní píše:
S čím jiným se ještě léčíš? Kolik ti je? Kouříš?
Nemůže to být spojeno s tím?
Nekouřím, jsem v léčbě s trombozou měsíc. Ale noha bolí ta druhá, tromb vyloučen na sonu. Proto mám vyhledat neurologa.
analgetika už mi nezabírají a další bolestivou noc už asi nedám ![]()
@Tarinka píše:
Neurologie v nemocnici
Byla jsem na té pohotovosti a doufala, že mě tam pošle. Či zavolá neurologa. Dala mi prášek proti bolesti a poslala domu, že mám vyhledat neurologa ![]()
@Platanka píše:
Volej dalším a dalším neurologum, někdo tě nakonec vezme.
Musím zkusit jiné město… Nebo jinou pohotovost ![]()
@Anonymní píše:
Byla jsem na té pohotovosti a doufala, že mě tam pošle. Či zavolá neurologa. Dala mi prášek proti bolesti a poslala domu, že mám vyhledat neurologa
Zkus zavolat přímo na ambulanci neurologie v nemocnici… Kdyby tě odvezla záchranka, stejně skončíš tam ![]()
@Anonymní píše:
Nekouřím, jsem v léčbě s trombozou měsíc. Ale noha bolí ta druhá, tromb vyloučen na sonu. Proto mám vyhledat neurologa.analgetika už mi nezabírají a další bolestivou noc už asi nedám
Jsem si mohla myslet. Tromb vyloučen na sonu? Na které noze? Na té která je “nemocná”?
Zkus sprchu. Začni od teplé vody, dole u nohou až nahoru, poté studenou, zase teplou, pořad dokola a zakonči studenou.
No jo, a když jsem nedávno psala, že kvůli tomu dementnímu viru a panice kolem selhává zdravotnictví, prý kdepaaaak. Teď ošetří jen infarkt, možná těžkou mrtvici, uřízlou nohu a kudlu v zádech.
@Petula306 píše:
No jo, a když jsem nedávno psala, že kvůli tomu dementnímu viru a panice kolem selhává zdravotnictví, prý kdepaaaak. Teď ošetří jen infarkt, možná těžkou mrtvici, uřízlou nohu a kudlu v zádech.
Já jsem zdravotní sestra u praktického lékaře. My musíme dělat momentálně i prevence, které absolutně nejsou nutné. Ale lidi je proste chtějí, a nebojí se. Hrozně vyzdvihují zdravotníky, ale ve finále je ohrožují. Takže tak. Všude je to jinak.
@Anonymní píše:
Já jsem zdravotní sestra u praktického lékaře. My musíme dělat momentálně i prevence, které absolutně nejsou nutné. Ale lidi je proste chtějí, a nebojí se. Hrozně vyzdvihují zdravotníky, ale ve finále je ohrožují. Takže tak. Všude je to jinak.
Holky hezky večer, můžete mi prosím poradit? Asi 3 týdny mě bolí levá noha, zásadně ráno a v noci. Bolesti v noci brecim a nemůžu spát. Volala jsem uz 3 neuroligum a nikdo mě nechce vzít
na pohotovosti mi dali léky od bolesti, poslali domu že mám vyhledat neurologa…doma 3 deti, momentálně jsem ještě v léčbě s jinou nemoci a jsem už naprosto hotová. Já už nevím kde se obrátit. Nevíte co dělat? Na pohotovosti byli dost arogantní a měla jsem picit, že jsem hypochondr…