Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Evolunka píše:
Tak tady jsou mé //ten 18DPO je dnešní
![]()
@Lenulka 83 ak jak je, pořád na tebe myslím, doufám, že je vše v pohodě a je ti fajn ![]()
Ahoj holky poprvé jsem udělala test obyč. 16.6. 4dny před menstruací vyšla hodně slabá čárka…druhý den 17.6 vyšla už silnější jako že už bylo trochu něco vidět… pak jsem dva dny počkala 20.6 jsem koupila clear blue digital v den očekávané menstruace a rano počurala ukázalo se 1-2 +
pak jsem počkala do dnes a udělala obyč. test byla ale pořád malo vidět myslíte že jsem tedy těhulka??? menstruace nedorazila zatim bolí prsa v podbřišku a mám trochu jako bílý výtok…hodně bych se divila snažíme se od 1.5 to by byl snad zázrak bala jsem se abych mohla mít kdysi s exxxx. rok a pul nic díky za odpověd a všem //
![]()
@Pixii Ahoj tak je to v prd,,,potratila jsem doma, v pondělí mám přijít do nemocnice a dr.mi řekne jestli půjdu na vyčištění
ale nevadí, co se mělo stát se stalo. Můj úžasný přítel byl celou dobu se mnou a byl mi velkou oporou. Nebude dlouho trvat a začneme se snažit o další a to už určitě vyjde. ![]()
Juuuuuuuuuuuu jsi mě potěšila děkuju moccc snad to tak je:-)))
![]()
Lenulka 83- tak to mě moc mrzí!
určitě to zas bude brzy a tentokrát vyjde!! brzé dvě kočko
toho se taky bojim když se zadaří snad abych nepotratila:-( kolik jsi byla jestli se mužu zeptat?
@Lenulka 83 to je mi lito
. Budu drzet palecky, at se zase brzy povede snazenicko a prcek bude silnejsi…
![]()
@Lenulka 83 strašně moc mě to mrzí, drž se a držím pěstičky, aby vyšlo snaženíčko, co nejdřív
![]()
@Leník24 Byla jsem asi v 7 týdnu, prcek se přestal vyvíjet. Příroda to tak chtěla a čověk to nijak neovlivní, už jsem se moc moc moc vybrečela a ted už myslím zase pozitivně a brzy se zase zadaří
.Nejhorší je že se to muže stát kdykoliv. ![]()