Test Facelle z Rosmanna

Anonymní
27.5.13 11:53

test facelle z rosmanna

Holky znáte někdo tento test, jak dobře ukazuje? mám na třech testech růžového dušíka ale fakt jen malinkatého a i na pepínu mám slaboučkou čárku, vůbec netuším kdy byla ovulace, mám dva dny spoždění.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
27.5.13 12:14

LKup si Clear Blue digital, stojí sice 200 Kč, ale poznáš s velkou pravděpodobností
:) http://www.krasa.cz/…ni-1-ks.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
27.5.13 12:29

Me ukazal vzdy presne a to jeste pred ms. Ty drahy jsou dle me pouze vyhoozene penize a reklamni tah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 12:43

@tumpach kdyby tady v našich prdelkovicích byl k sehnání už ho mám doma :mrgreen: jsme malé město a všude tu mají pepína, gravitesty, apod. za chvíli utíkám do lékárny zkusit sehnat nějaký jiný ale digi tu nemají

• Citovat
  • Upravit
3337
27.5.13 12:47

Pepino je ctil.10 Facelle je ctil.25.
Já jsem měla na Pepinu dálnice a na Facelle jen slabého ducha.
Jsem 21 tt :D
Nejlepší je digital.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
27.5.13 12:56

Kup si v lekarne u Dr max jejich obyc a ten je hodne dobry, citlivost 10,do digitalu muzes jiz stoji kolem 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 13:28

Holky já jsem právě včera dělala dr. maxe a ráno jsem ho vytáhla z koše a byla tam slaboučká čárka, no tak sjem šla do toho rosmanna pro ten pepíno a facelle, no a na všech čárky, no a teď jsem byla pro mamatest a na obou pidi čárečka, jsem z toho fakt zmatená, nepřijde mi to jako ryska kterou člověk vidí, no nezbývá mi než počkat jestli za dva dny zesílí

• Citovat
  • Upravit
27.5.13 16:13
@Anonymní píše:
Holky znáte někdo tento test, jak dobře ukazuje? mám na třech testech růžového dušíka ale fakt jen malinkatého a i na pepínu mám slaboučkou čárku, vůbec netuším kdy byla ovulace, mám dva dny spoždění.

Já na tenhle test nedám dopustit, ukázal slabou čárku ještě před termínem ms, zatímco na mamatestu bylo bílo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 17:00

Tak dámy věřím odteď jen gravitestu, manžel mi ho dovezl a ten jediný čistý, takže pepíno, ladymax a facelle růžovoučký duch a gravitest bílý a před chvilkou došla mrcha!!! :cert: :cert: rozhodně to nebyla žádná ryska ani šedý duch které jsem viděla mnohokrát i manža viděl narůžovělé a prd z toho :cert:

• Citovat
  • Upravit
1156
27.5.13 20:29

Mě facele ukázal hezké 2 čárky ale to už jsem věděla že jsem těhu. Jako první duch téměř týden před MS mi ukázal test od Dr. Max ale citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
27.5.13 20:31
@Anonymní píše:
Holky já jsem právě včera dělala dr. maxe a ráno jsem ho vytáhla z koše a byla tam slaboučká čárka, no tak sjem šla do toho rosmanna pro ten pepíno a facelle, no a na všech čárky, no a teď jsem byla pro mamatest a na obou pidi čárečka, jsem z toho fakt zmatená, nepřijde mi to jako ryska kterou člověk vidí, no nezbývá mi než počkat jestli za dva dny zesílí

Počkej ty 2 dny a dělej hned ráno. Nebo po delší prodlevě po pití (aby moc nebyla zředěná) mě sílila každý den ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.13 09:07
@Anonymní píše:
Tak dámy věřím odteď jen gravitestu, manžel mi ho dovezl a ten jediný čistý, takže pepíno, ladymax a facelle růžovoučký duch a gravitest bílý a před chvilkou došla mrcha!!! :cert: :cert: rozhodně to nebyla žádná ryska ani šedý duch které jsem viděla mnohokrát i manža viděl narůžovělé a prd z toho :cert:

Tak to výjde třeba příští měsíc, neházej flintu do žita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
23.7.15 13:49

Ahoj dámy, oživuji diskuzi, dnes ráno jsem si dělala mamatest a byl tam slabý duch, viditelný ale slabý a v poledne (dvě hodiny předem jsem nepila) jsem si udělala facelle z rossmanna a tam čára, měla jste některá tento test a udělal vám ducha a těhotné jste nebyly? Jsem dnes 10dpo, ovulaci potvrzenou utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
14.9.17 14:46

@štěpánka11 jsi tehotna vid? Me ukazoval hezky, kdyz uz byl ruzovy bylo to tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 08:14

Facelle tehotensky test

Ahojte holky můžu mu věřit pošlu foto jestli chcete facelle mám že 4.10 a ukazuje toto ale lady max Teda nic moc ten jsem dělala dneska oba jsou citlivost 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí