Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla falešně pozitivní téměř každý měsíc.. může být těhu, nemusí.. vydrž, testuj po pár dnech, pokud sílí, je to v pohodě..
@anairda píše:
@martina.se
A jak je to možné? Kde se vzalo HCG?
Taky to nechápu kde se vzalo teda HCG ![]()
Falešně pozitivní test jsem nikdy neměla a to jsem si vždy kupovala ty nejlevnější. Ale testovala jsem tedy vždy až po vynechání menstruace, kdy jsem už nemusela lovit žádné duchy. Nevím, zda test může být falešně pozitivní?
Spíš je špatně vyhodnocený, kdy se duch hledá za každou cenu, nebo těhotenství následně odejde s menstruací.
@Peppa Pig falešně pozitivní je i při biochem těhu a to se za těhotenství taky nepovažuje.. je více možností.. jinak jak jsem psala výše, mě to dělaly cysty, normálně 2 čárky třeba týden po termínu, těhotenství žádné..
Mě teda vždy vysledek na testu vyšel jak ukazoval a to jsem jich dělala dá se říct celou kupu. Když tam byla slaba čarka, vždycky to bylo těhotenství ![]()
@martina.se To je ale docela ojedinělé. Biochemické těhotenství je těhotenství, ale zaniká v ranném stádiu. Takže test ho odhalí správně, ne?
Jo, ještě jsem si vzpomněla, že tt může ovlivnit zbytek léků na podporu plodnosti. Pokud ale zakladatelka má pozitivní tt, tak s největší pravděpodobností je skutečně těhotná. Alespoň tak to bývá ve většině případů
Teď jde jen o to, zda se těhotenství udrží a čárka bude sílit.
@Peppa Pig jj, taky jsem psala, udělat test za 2 dny, pokud sílí, je to pozit ![]()
@martina.se
Aha, to jsem nevěděla… Ale biochemické těhotenství je pořád těhotenství, tam bych to nebrala jako faleš.
Ahojky dneska ráno jsem našla na těhu testu slabou druhou čárku. Je slabá, ale prokazatelně je tam. Existuje nějaká možnost, že přesto nejsem těhotná? Vyšel někomu z vás někdy falešně pozitivní test? Díky moc