Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já sem vysadila HA po 13 letech, snazime se od konce dubna a příští týden chci testovat, tak budu držet palce ať objevíš //
![]()
Tak já zrovna o víkendu budu mít teprve plodné období..tak testování až v půli.
Tak vám přeji ať // klapnou ![]()
Já taky příští víkend testuju jinak chtěla bych třetí a jsem po ZT a mám už dvě holky…to čekání je nekonečný
Tak vam preju hodne stesti na pristi tyden!:) pozorujete na sobe neco? Ja vcera mela lehce ruzovy vytok ale na nidaci mi to prijde moc brzy. Trosju me poboliva podbrisek jinak nic zatim
@havy zatím nic jen včera mi bylo trochu šoufl ale to si asi namlouvám…jinak nic ani břicho ani prsa ![]()
Jinak me teda minulej tyden bolelo břicho jak při ms, a prsa mam citlivy až hrůza. Zítra (ne)cekam MS tak uvidíme;)
To me boli cely tyden podbrisek,prsa.ted jeste bily vodnaty vytok.ms mam mit 31.dnes jsem 26DC
@Nununka tak to jsme na tom úplně stejně
já ji mám dostat zítra a před chvílí jsem nevydržela a udělala test nějakej slaboučkej naznak tam je, ale možná už mám vidiny, tak to v úterý zkusím znova… ![]()
Ahoj holky, přidejte se, ať můžem porovnávat testy a nebo jen pokecat a svěřovat se s těmi nekončícími spekulacemi jestli to tentokrát vyšlo nebo ne:-) Já se snažím 4. měsíc po vysazení HA, tentokrát ovulka krásně jasná a snažení taky dost kvalitní. Testuji příští víkend