Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, taky bych se k vám ráda přidala, už mám pár testíku za sebou a všechny jsou pozitivní.19.6 mám přijít k doktorovi, tak doufám, že to bude všechno v pohodě
![]()
@Nununka ach joo, me by zajimalo, co se v tom tele deje. Ze nekdy normalka a nekdy jak kdyz te uvnitr rozrezou. Taky jsem to nekdy mivala. Me se bricho zas zklidnilo a spineni zas prestalo. To je mi lito ze ti dorazila mrcha:(
@Lenulka 83 píše:
Ahoj, taky bych se k vám ráda přidala, už mám pár testíku za sebou a všechny jsou pozitivní.19.6 mám přijít k doktorovi, tak doufám, že to bude všechno v pohodě![]()
![]()
Gratuluji!:) ty si urcite testovala jak se ma a neblbla tyden pred ms jak my ze?:)))
@havy píše:
Gratuluji!:) ty si urcite testovala jak se ma a neblbla tyden pred ms jak my ze?:)))
Děkuji za gratulaci, ano testovala jsem až dva dny po vynecháni MS, i když je pravda, že jsem moc nevěděla kdy to mám dostat, v dubnu jsem vysadila HA, takže jsem si vůbec nebyla jistá, ale povedlo se hned na poprvé ![]()
@Lenulka 83 píše:
Děkuji za gratulaci, ano testovala jsem až dva dny po vynecháni MS, i když je pravda, že jsem moc nevěděla kdy to mám dostat, v dubnu jsem vysadila HA, takže jsem si vůbec nebyla jistá, ale povedlo se hned na poprvé
Wow tak to jsi superplodna ![]()
@Lenulka 83 píše:
Děkuji za gratulaci, ano testovala jsem až dva dny po vynecháni MS, i když je pravda, že jsem moc nevěděla kdy to mám dostat, v dubnu jsem vysadila HA, takže jsem si vůbec nebyla jistá, ale povedlo se hned na poprvé
Tak to jsem na tom uplne stejne, ja 27.4. posledni tabletka HA a ted v kvetnu uz mi taky MS nedorazila, cumim jak blazen…:)
@mili30 moc dekuji ![]()
@Mayali píše:
Holky tak tohle je muj dnešní večerní.
Taky se přidávám a moc gratuuji
![]()
@havy píše:
Wow tak to jsi superplodna
Taky jsem čučela jako blázen že se nám to tak rychle povedlo ![]()
@Lenulka 83 píše:
Super tak to jsme na tom vážně úpně stejně, kdy jdeš k dr.?
Objednal me na zitra a ty az toho 19.6.? To vydrzis?:)
@Mayali píše:
Objednal me na zitra a ty az toho 19.6.? To vydrzis?:)
Já až 19.6,no jo nadělám, musím vydržet, určitě napiš jak jsi dopadla, držím palečky ![]()