Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Malasana když jsem to vydržela 3×, tak snad i teď, ale stejně jsem měla tušení, co to bude
já musim vědět vždycky všechno hned! i u nějaké kraviny. takže toto je nesplnitelný úkol pro mě! ![]()
Ahoj? Mužu se k vam přidat? Ja našla// čarky na těhu. testu 30.5. ![]()
@marvcel @Terez_v @Malasana holky tak k tomuto tématu ohledne co chcete bych mohla napsat román
ještě dlouho před tím než jsem našla // tak jsem měla často sny že se mi narodil kluk a já se pokažde probudila s pláčem že to byl kluk a ne holka a vždy jsem si říkala že mě se to nemůže stát aby se mi narodil syn když jsme samá holka v rodině. A nejlepší na tom je že cítím že to ten kluk bude a začínám se připravovat
@Lenulka 83 píše:
@Pixii Aha,už jsem myslela že tady nikdo není![]()
@Pixii píše:Tak se mi zdá že mi to bříško zase poroslo
@Lenulka 83 asi jsem reagovala na to kam vsechny utekly
@Lenulka 83 ja myslim ze u me zadna zmena, ze by jsi me dohanela?
@Pixii píše:
@Lenulka 83 ja myslim ze u me zadna zmena, ze by jsi me dohanela?
pomalu tě doháním ale jěště to nemám co ty
![]()
Ahooj:) jsem tu uplne nova:) pridala jsem se protoze jsem predevcirem taky zjistila //:) supeeer! mimi jsme moc chteli.:) ale prusvih mam tak se chci zeptat vas..:) 17.5. jsem mela ovu, pak nekdy jsme asi pocali a pak jsem 26.5. byla v nemocnici se zlucnikem.. taky zanet mocaku k tomu.. no proste velky RTG bricha asi tyden po poceti a od 1.6. do 5.6. jsem brala Nolicin atb.. hned jak jsem zjistila, ze jsem v tom tak jsem prestala kourit, brat atb a tak dale.. oficialne jsem ted 5tt. myslite ze mimi bude v pohode?? jsem z toho uplne spatna..:( je to hrozny pro me, chci zdravy dite..:( prosim poradte,, 14.6. jdu poprve na gyn..
@mamapoprve
Vitam te a gratuluji ![]()
S tema praskama a tak ti neporadim, s tim zkusenosti nemam. Ale ohledne toho koureni.
Ja jsem taky kourila az do te doby nez jaem zjistila ze jsem tehotna..
okamzite jsem s tim prestala a doufam, ze vse bude v poradku.
K Dr. jdu v pondeli, jsem zvedava jestli se neco dozvim ![]()
jeste jednou gratuluji ke // ![]()