Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pixii píše:
@Lenulka 83 jo holka počkej až tady budeš psát jé to bříško mě obtěžuje už aby bylo miminko venkujen se otočíme a bude to aktuální…těším se
Jj i to určitě pak probereme, jak nám ty bříška překáží
ale i tak se na to bříško těším
@Lenulka 83 tak jsem ráda že v tom nejsem sama…a počkej až mi doktorka řekne že ho vidí atd. to už na mě příjdou jistě i nevolnosti a ostatní těhu příznaky ![]()
@Lenulka 83 já takýýýýýý a mooooc uplně nejvíc se těším až to na mě bude vidět to bude super pocit
@Pixii píše:
@Lenulka 83 tak jsem ráda že v tom nejsem sama…a počkej až mi doktorka řekne že ho vidí atd. to už na mě příjdou jistě i nevolnosti a ostatní těhu příznaky
já mám akorát ty nevolnosti, už se těším až ho uvidím, určítě mi ukápne i slzička
![]()
@Lenulka 83 @Pixii jj kašlu na ně, ale když se kvůli tomu se mnou nebaví vlastní mamka, která je jinak suprová, tak to docela zamrzí ![]()
@marvcel chjo to je smutné, ale asi má spíš strach ne? Jen počkej až toho prďouska malého uvidí hned to bude jiné
@Pixii pořád mi říká, že 3 už jsou moc, že na to nebudeme mít peníze a že to ani nebude moct říct v práci, že už jsem zase těhotná a tak.Ale mám i kamarádky, který jsou při mě a teď tu mám i vás, tak jsem moc ráda. ![]()
@Lenulka 83 Lenulko a ty uz mas nevolnosti? zvracís po ranu? sakra u me nic to je divne toto ![]()
@Pixii není to divný, taky jsem předešlý těhotenství nic neměla
@marvcel mužu se zeptat kolik ti je let a jak velke mas deti? Ja myslim ze je to kazdeho vec kolik bude mit deti a urcite by sis ho neporizovala kdyby jsi vedela ze to financne nezvladnete ne? potom nevim co okolí resí…hlavne se nenervuj
@marvcel
dekuji ted jsi me uklidnila ostatni holky zvraci pali je zaha boli prsa atd. a já nic uz ani prsa me neboli…to vis poprve tak se moc sleduju ![]()
@Pixii Je mi 34 let a nejstaršímu klukovi je 12,pak holka 7 a kluk 4 roky. Vážně jsem u těchto těhotenství neměla žádný problémy a asi do 8.měsíce jsem dělala úplně všechno. Takže si užívej, že je ti fajn. Kolikátý jsi týden?
@marvcel podle kaukulacky 6.tyden je to ještě strasne brzo…je ted by to mohla byt zase holcicka co? Kdyz uz te tu mam tak te trosku vyzpovidam
poznala jsi co to bude kdyz jsi byla tehotna?
@Pixii klidně se ptej, budu ráda. Dělala jsem ve zdravotnictví, takže trochu rozumím ult.,takže jsem to vždycky poznala-viděla, ale dokonce jsem si to i myslela a teď si myslím, že je to holčička
@marvcel jeee to je hezké, a kolikátý týden jsi tehu? uz jsi byla na UTZ? ja mam takove tuseni ze to bude kluk…i kdyz jsem si vzdyy prala holcicku ![]()