Kdo našel // 28.5.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
790
5.6.13 21:26
@Pixii píše:
@Lenulka 83 jo holka počkej až tady budeš psát jé to bříško mě obtěžuje už aby bylo miminko venku :-) jen se otočíme a bude to aktuální…těším se

Jj i to určitě pak probereme, jak nám ty bříška překáží :lol: :lol: ale i tak se na to bříško těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.6.13 21:27

@Lenulka 83 tak jsem ráda že v tom nejsem sama…a počkej až mi doktorka řekne že ho vidí atd. to už na mě příjdou jistě i nevolnosti a ostatní těhu příznaky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.6.13 21:29

@Lenulka 83 já takýýýýýý a mooooc uplně nejvíc se těším až to na mě bude vidět to bude super pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
5.6.13 21:30
@Pixii píše:
@Lenulka 83 tak jsem ráda že v tom nejsem sama…a počkej až mi doktorka řekne že ho vidí atd. to už na mě příjdou jistě i nevolnosti a ostatní těhu příznaky :-)

já mám akorát ty nevolnosti, už se těším až ho uvidím, určítě mi ukápne i slzička :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.6.13 21:35

@Lenulka 83 @Pixii jj kašlu na ně, ale když se kvůli tomu se mnou nebaví vlastní mamka, která je jinak suprová, tak to docela zamrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.6.13 21:37

@marvcel chjo to je smutné, ale asi má spíš strach ne? Jen počkej až toho prďouska malého uvidí hned to bude jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.6.13 21:39

@Pixii pořád mi říká, že 3 už jsou moc, že na to nebudeme mít peníze a že to ani nebude moct říct v práci, že už jsem zase těhotná a tak.Ale mám i kamarádky, který jsou při mě a teď tu mám i vás, tak jsem moc ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.6.13 21:40

@Lenulka 83 Lenulko a ty uz mas nevolnosti? zvracís po ranu? sakra u me nic to je divne toto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.6.13 21:41

@Pixii není to divný, taky jsem předešlý těhotenství nic neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.6.13 21:42

@marvcel mužu se zeptat kolik ti je let a jak velke mas deti? Ja myslim ze je to kazdeho vec kolik bude mit deti a urcite by sis ho neporizovala kdyby jsi vedela ze to financne nezvladnete ne? potom nevim co okolí resí…hlavne se nenervuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.6.13 21:44

@marvcel :hug: dekuji ted jsi me uklidnila ostatni holky zvraci pali je zaha boli prsa atd. a já nic uz ani prsa me neboli…to vis poprve tak se moc sleduju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.6.13 21:47

@Pixii Je mi 34 let a nejstaršímu klukovi je 12,pak holka 7 a kluk 4 roky. Vážně jsem u těchto těhotenství neměla žádný problémy a asi do 8.měsíce jsem dělala úplně všechno. Takže si užívej, že je ti fajn. Kolikátý jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.6.13 21:54

@marvcel podle kaukulacky 6.tyden je to ještě strasne brzo…je ted by to mohla byt zase holcicka co? Kdyz uz te tu mam tak te trosku vyzpovidam :-) poznala jsi co to bude kdyz jsi byla tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.6.13 21:56

@Pixii klidně se ptej, budu ráda. Dělala jsem ve zdravotnictví, takže trochu rozumím ult.,takže jsem to vždycky poznala-viděla, ale dokonce jsem si to i myslela a teď si myslím, že je to holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.6.13 21:59

@marvcel jeee to je hezké, a kolikátý týden jsi tehu? uz jsi byla na UTZ? ja mam takove tuseni ze to bude kluk…i kdyz jsem si vzdyy prala holcicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí