Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Malasana a teď jsi na začátku druhého a bříško už trošku máš? Řeším to protože manža je z dvojčat tak aby náhodou se příroda nezbláznila a nechtěla mi udělat radost za to čekání ![]()
@Terez_v to jo radost je to veliká, ještě počkat do úterka na ultrazvuk jestli je vše jak má a hurá další čekání než se vyklube ![]()
@Pixii určitě bude, když se zadařilo, tak vše klapne!
ja jsem vycetla, že na kontrolu se chodí až v 8.týdnu, tak se pomalu objednám a budu vyčkávat ![]()
@Pixii Jo jsem na začátku druhého a bříško mám, možná jsem vážně jen nafouklá a nebo jsem někde četla, že při druhém těhu to je dřív vidět, protože to svalstvo břišní je prostě narušený. A stejně ikdyby jsi čekala dvojčata, tak je brzo na to aby jsi měla větší pupík si myslím ![]()
@Terez_v já jsem psala doktorce a ta si mě pozvala na kontrolu v úterý a to bych měla být v 7tt tak nevím taky mě to příjde brzo, ale když jsem ji psala email tak mi přišlo, že z toho má radost a chce se sama přesvedčit že to tak je a že jsem se nezbláznila ![]()
@Pixii No to není vůbec za co. U nás se zadařilo po 11 měsících, když mi dr nasadil clostík. Vůbec jsem tomu nevěřila, že by to vyšlo hnedka na poprvé a ejhle, ještě to teda nemám potvrzeno od dr, to jdu až 11.6. ale byla jsem tam minulej pátek a říkal, že to vidí velice nadějně. A pondělní tt to už byly jasný dálnice ![]()
@Malasana no právě…tak asi moc žeru
to bude ono
každopádně do kalhot se soukat nebudu je mi to děsně nepříjemné
@Pixii
Taky mě kalhoty už tlačej, takže já těhotenství asi přežiju v teplákách
![]()
@Malasana jéé já jdu taky 11.6 hned ráno
tak si napíšem co tam bylo. Clostík a spoustu dalších hormonů jsem baštila taky a dr. říkala že jsem asi jedna z mála žen, které reagují na podpůrné hormony opačně než nasadila hormony tak jsem měla malou sliznici (prý by se tam mimi neudrželo) tak nasadila hormony a já ji měla ještě menší ![]()