Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, dnes jsem si jen tak udělala těhotenský test a našla jsem //.
@Kleolinka píše:
Zdravím, dnes jsem si jen tak udělala těhotenský test a našla jsem //.
Gratuluji ![]()
@Lenulka 83 píše:
Tak pak písni na kdy si tě objednala
tak už napsala
termín mám 12.6 zdá se mi to brzo, ale dr. píše že je to nejlepší termín a že by mělo být vše vidět…takže čekáme ![]()
@Pixii píše:
tak už napsalatermín mám 12.6 zdá se mi to brzo, ale dr. píše že je to nejlepší termín a že by mělo být vše vidět…takže čekáme
Jééé tak to je super, to jdeš jěště dříve než já, jsem zvědavá co ti řekne, to čekání je nejhorší, ale vydržíme. ![]()
@Lenulka 83 píše:
Jééé tak to je super, to jdeš jěště dříve než já, jsem zvědavá co ti řekne, to čekání je nejhorší, ale vydržíme.
chtelo by to uamestnat hlavu necim jinym, ale moc mi to nejde
jsem, rada ue na to cekani nejsem sama ![]()
@Lenulka 83 píše:
Jééé tak to je super, to jdeš jěště dříve než já, jsem zvědavá co ti řekne, to čekání je nejhorší, ale vydržíme.
kdy jsi mela posledni MS?
@Pixii píše:
chtelo by to uamestnat hlavu necim jinym, ale moc mi to nejdejsem, rada ue na to cekani nejsem sama
Taky jsem ráda že je tady jěště někdo kdo čeká jako já a s kým si můžu o tom psát ![]()
@Pixii píše:
kdy jsi mela posledni MS?
Já jsem měla poslední MS 25.4 proběhla normálně a hned pak se zadařilo, a ty kdy?
@Lenulka 83 píše:
Já jsem měla poslední MS 25.4 proběhla normálně a hned pak se zadařilo, a ty kdy?
já 26.4. to budeme rodit stejně
![]()
Pridavam se k vam vcera jsem objevila // dneska se chci objednat k doktorce n 24.6 to by melo byt uz ok, ne? Posledni Ms byla 5.5;)
@Lucka8657 píše:
Pridavam se k vam vcera jsem objevila // dneska se chci objednat k doktorce n 24.6 to by melo byt uz ok, ne? Posledni Ms byla 5.5;)
Tak to moc gratuluju ![]()