Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pixii uvidíš,že to tušení ti vyjde. Já jsem dnes 7+2tt a na ult už jsem byla dokonce dvakrát.
@marvcel jejej tak jestli tuseni vyjde tak to si budu muset zvykat
měla jsem představy o tom jak budes mít holčičku a budeš ji oblekat jako panenku atd.
a ted tuseni je ze budu asi oblekat panacka… chudák ![]()
Už 2×? Takže
a miminko vše jak má být?
@Pixii poprvé jsem byla na potvrzení mimča v děloze, byla vidět jen dutinka. Teď jsem byla v pondělí, protože jsem o víkendu špinila, tak bylo u mimčo vidět a vše v poho, srdíčko jen nějakej náznak, prý to bylo moc malý, ale už se tam něco rýsovalo
@marvcel jééé tak to je krásný, já jdu až příští týden ve středu a to bych měla být 7 plus 0 podle kaukulačky:-) ono se to liší u doktorky podle UTZ že? tak snad tam něco bude
@Lenulka 83 píše:
krásné, moc gratuluji
Děkuji…
já také gratuluji… ![]()
@marvcel tak jsme se sešly i tady viď?
je tu spousta skupin s květnovýma //…
![]()
@Pixii píše:
@Lenulka 83 Lenulko a ty uz mas nevolnosti? zvracís po ranu? sakra u me nic to je divne toto
Ne nezvracím, ani u prvního jsem ani jednou nezvracela, akorát mi občas zabyde špatně ale to trvá jenom pár minutek a je zase dobře, ale mám citlivé bradavky, jinak nic mi není ![]()
@Pixii píše:
@marvcel mužu se zeptat kolik ti je let a jak velke mas deti? Ja myslim ze je to kazdeho vec kolik bude mit deti a urcite by sis ho neporizovala kdyby jsi vedela ze to financne nezvladnete ne? potom nevim co okolí resí…hlavne se nenervuj
Jk říká Pixii, z lidí bych si vážně nic nedělala, když budou chtít tak si vždycky něco najdou proč člověka pomluvit, a počkej mamka až miminko uvidí tak se s ním jěště s radostí bude chlubit a všech ukazovat, neboj to určitě bude dobré, prostě jste ho chtěli tak jste si ho udělali, je to jenom vaše věc
havně bud v klidu a žádné nervy, fazolek za to nemůže
![]()
@Pixii píše:
@marvcel jeee to je hezké, a kolikátý týden jsi tehu? uz jsi byla na UTZ? ja mam takove tuseni ze to bude kluk…i kdyz jsem si vzdyy prala holcicku
Tak já už jednu holčičku mám a ted mám taky takové tušení že to bude kluk, u dcery jsem měla tušení že to bude holka, tak si myslím že mě to ani ted nezklame, holky už jste se bavily o jménách?
![]()
@Lenulka 83 @Emisis @Evolunka @Kleolinka @Terez_v @Malasana @marvcel holky moje zakládá se nová skupina " květen, lásky čas" zakládají ji holky z jiných diskusí tak až ji admin potvrdí máme se tam přihlásit, všechny to jsou květnové těhu ![]()
@Lenulka 83 jéjej jména to bude boj
jelikož jsem si přála holku ( ale tuším, že to bude kluk
) tak na holku mám jasno asi tam 5let jak se bude jmenovat, ale kluk to teda vůbec netuším. A co ty?
HOLKY JE TO TADY
OBR SKUPINA NA SVĚTĚ TAK ŠUP TAM…ASI NÁS TAM BUDE HODNĚ
http://www. emimino. cz/…-cas-153306/
Příspěvek upraven 06.06.13 v 08:57
Ja chci taky holcicku, ale take mam tuseni ze to bude kluk. My jmena uz mame
bud Eliška nebo Šimon ![]()