Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky nepojedeme, mame mimino a kupujeme dum. Taky mi more chybi, zas pojedem nekdy jindy. S letosni figurou budu radsi doma ![]()
My nikam nejedem a vubec me to netrapi. Proste se nam nechtelo nic vymyslet a zarizovat a s detma by to byla stejne otrava, hlidat je muzu i na chate na zahrade a nepotrebuju more. ![]()
My nejezdime, prázdniny travime v Česku a Polsku, je tady tolik nádherných míst. ![]()
Tak nemusis byt nutne doma ne..
My taky nikam nejedem a nebyli jsme ani asi 4 roky předtím. Je mi to vcelku fuk, moře není všechno. Jako ano, je to zpestření těch dlouhých veder, ale to se dá zařídit i jinak. A to jsem.byla driv zvykla byt u more minimalne dvakrat ročně. My si to léto letos zpestříme porodem
to mi stačí ![]()
My nejedeme už třetí rok, nejdřív jsme byla těhotná, pak bylo malému půl roku a teď jedu na dovolenou do porodnice. Dovolená se dá užít skvěle i doma, jen záleží na tom, jak si to člověk zařídí.
Nejedu, koncem cervence mam termin porodu
Jinak nemáš v okolí niake zajímavé destinace, kam by se dalo zajít i pěška, na kole, vlakem nebo busem? Klidně jen vyrazit ráno se sváčou z domu na celý den a pak zpátky. Alespoň niaka změna prostředí.
Tak porad si muzete pomoct u homecreditu, profident apod. ![]()
Ale ted vazne, taky nikam nejedu a nehroutim se z toho. Proste to financne nejde a basta. A kam kdo jede je mi uplne burt. Si predstavte, ze ty krasny fotky z FB budou treba jeste 2 roky splacet, jelikoz si na tu dovolenou pujcili. Uz je vam lip? ![]()
K moři nejezdíme, až budou děti větší. Jezdíme po Česku a Slovensku a úplně nám to stačí. Dyt u i nás je tolik pěkných míst, že mě vůbec neštve že nikam dál nejedu.
Taky nejedeme. Loni jsem byla těhotná, letos je mimčo malé, ale nám to nevadí. Dovolená v čechách je taky krásná.
K moři nejezdíme, cestujeme spíš po ČR a okolí, toto léto budeme trávit v ČR a na Slovensku, možná si uděláme výlet do Rakouska… k moři se určitě ještě pár let nedostanem, ale neva, jsou důležitější věci, není proč se hroutit ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu někdo kdo taky letos nejede na dovolenou?Už pomalu začíná léto, kamarádky pořád mluví o tom kam letos pojedou k moři, na Facebooku vidím fotky z dovolených a mrzí mě, že se letos nikam nepodívám, přišla jsem o práci, tak si to nemůžu dovolit, stačilo by mi i klidne Chorvatsko a byla bych šťastná, ale bohužel
Tak mám z toho už docela depky ze cely leto budu doma
a dovolená = jedině moře?
Nebyli jsme uz asi 6let predtim několikrát za sebou u more, a za těch 6 let mi to more vubec nechybelo.. Stavel se dum, byly maly děti, jezdi se po výletech, prodlouzeny vikendy a bohate mi to stačilo..
Pritel ale letos uz k mori chce, jelikož mame maly deti, tak ja se tam netesim vubec..
Ale většinou kdyz se mi nekam nechce tak je to tam pak super, tak uvidime ![]()
Taky nikam nejedu, změnila jsem práci a nemám tolik dovolený. nevadí mi to, byla jsem vloni, možná s přítelem nějakej prodlouzenej víkend, klidně i u nás. Je tu taky krásně.
Tak zrovna chorvatsko se dá zajet poměrně hodně levně, nemáš vůbec nic?? pro mě letní dovolená bez moře, není dovolená.. jezdíme každý rok, loni jsme byli v Africe tak letos jen Chorvatsko asi pokud nebude nějaký super last minute… nikdy jsme si nemuseli pujčovat ani korunu, jen máme raději jedno dítě a dopřejeme mu moře každý rok než třeba víc dětí a nejezdit nikam
česko je krásné, ale mořský vzduch je nenahraditelný, to naše to potřebuje
Ahoj, je tu někdo kdo taky letos nejede na dovolenou?
Už pomalu začíná léto, kamarádky pořád mluví o tom kam letos pojedou k moři, na Facebooku vidím fotky z dovolených a mrzí mě, že se letos nikam nepodívám, přišla jsem o práci, tak si to nemůžu dovolit, stačilo by mi i klidne Chorvatsko a byla bych šťastná, ale bohužel
Tak mám z toho už docela depky ze cely leto budu doma