Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
29.10.13 17:42

@lpetra ach jo :( Moc mě to mrzí. Přeju ti ať jsi brzo v pořádku :hug: Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
29.10.13 17:43

@siamka7 pred deseti dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
29.10.13 17:44
@lpetra píše:
@siamka7 pred deseti dny

aha :roll: jsi právě psala o 2 stránky zpět, že mu bije srdíčko :think: a v kolikátem týdnu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
29.10.13 17:47

@siamka7 ne ne dneska jsem sla na srdicko a prestalo se vyvijet 5+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
29.10.13 18:02
@lpetra píše:
@siamka7 ne ne dneska jsem sla na srdicko a prestalo se vyvijet 5+3
:? to je smůla, doufám že ti to odejde aspon s měsíčkama, abys nemusela na revizi :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
29.10.13 18:19

@lpetra to je mi lito

ja jdu na kontrolu ve ctvrtek tak jsem cela nervni. Jinak to je drsny co tu pises motka o tchanovcich. Diky bohu za moji tchyni a tchana sice maji mouchy, ale jinak jsou v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
29.10.13 20:17

Peťko, i mě je to moc líto :( snad se vám miminko povede co nejdříve, ale určitě to teď bolí.. :( tak hodně sil, posíláme véliké objetí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
29.10.13 21:00

@lpetra jej, tak to mě mrzí… Posílám hodně sil :hug: a držim moc palce, at to brzy vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
29.10.13 21:06

@Motka Gratuluju k :srdce: Já zatím fotku nemám, špatná viditelnost na UTZ… prý špatně vodim, nebo co :mrgreen: tak snad příště budu vodivá víc :mrgreen: Z IVF mám dokonce fotky embrií co mi vkládali, jsem si říkala, že to jen tak někdo nemá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.13 21:21

@lpetra

strasne me to mrzi :hug: bud silna, uvidis ze to bude dobry a brzy se zase podari :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
30.10.13 08:47
@lpetra píše:
@siamka7 ne ne dneska jsem sla na srdicko a prestalo se vyvijet 5+3

neboj to udelalo pouze prostor pro to prave mimi, hlavu vzhuru a uvidis o mesic ses tady zas :) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.10.13 09:00

@lpetra Ahojky, tak to je mi ze srdce líto. Přeju ať si brzo v pořádku a ať se to brzy podaří znova ;) Někdy je ta životní cesta trošku složitá.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.10.13 09:05

Jinak holky musím říct, že jsem zase v obavě :roll: mám bolesti skoro jako při menzes..
Psaly jste tady, že se to stává a doktor mi to před nedávnem potvrdil, ale stejně bolesti mám teď trošku silnější, tak se bojím.
Na kontrolu jsem objednaná až 20.11.!!!
Je to moje první, tak to možná více prožívám.. nevím.. :nevim:
nemáte nějakou radu, jak tomu ulevit??? nějaký čaj? třeba kontryhel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
30.10.13 09:37
@Snazilka_M píše:
Jinak holky musím říct, že jsem zase v obavě :roll: mám bolesti skoro jako při menzes..
Psaly jste tady, že se to stává a doktor mi to před nedávnem potvrdil, ale stejně bolesti mám teď trošku silnější, tak se bojím.
Na kontrolu jsem objednaná až 20.11.!!!
Je to moje první, tak to možná více prožívám.. nevím.. :nevim:
nemáte nějakou radu, jak tomu ulevit??? nějaký čaj? třeba kontryhel?

hele uklidni se, opravdu jsem kazdy den z uplneho zacatku rikala milackovi, ze tak ja uz rano urcite dostanu MS!!! silene, horsi nez pri menstruaci ty bolesti… pokud nespinis nekrvacis, je to normalni… ja jsem 10 plus 4 a stejne ty bolesti mivam… nejelepsi je se natahnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.13 09:43

@Snazilka_M s bylinkama bych byla opatrná, chce to odpočívat, pokud bříško bolí tak si spíš polehávat. Ono si nevybereš-mě když bolí dýl tak mám strach, že se děje něco špatně a když nebolí vůbec tak vyšiluju, že se nic neděje :mrgreen: Chce to tomu prckovi v břiše trošku věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí