Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Miluzi Děkuji holky za reakce, je to pro mě těžké. Bylo to poprvé a moc jsme se těšili. Byla jsem 9-10týden, při kontrole a i po revizi mi jen řekli že nebyla srdeční činnost a že podle velikosti se vývoj zastavil zhruba v 7týdnu. Do 14dnů budou vědět možná více z laboratoře. Myslela jsem, že to nebudou zkoumat, ale asi nakonec jo. Tak uvidím, snad to bude jak říkali. Že se prostě přestalo dál vyvíjet.
@Linda RICCIONE Ahoj, moc ti držím palce, ať to vyjde. Určitě to ještě nevzdávejte, dokud je nějaká šance. Třeba je to celé trošku pozadu než si myslíš ty i doktor. Jako třeba posunuté o týden myslím.. Nikdy nevíš..
@Bezinkaa píše:
@Sisi137 děkuju @mamina85 děkujuTak mi taky dala doktorka papír na ten Screening do Nymburka… A je tam napsáno že se nemusíme objednávat.
Ahoj,
omlouvám se, že vám lezu do diskuze jen bych se chtěla zeptat, jestli ses opravdu nemusela objednávat na ten screening do Nymburka. Dr. mi říkala, že se nemusím objednat, ale na netu jsem někde našla, že musím. Tak jsem z toho zmatená. Díky moc za odpověď.
@Alises ahoj, nemusíš se omlouvat. Klidně se ptej… Ale já tě nepotěším, já se nakonec objednala do Prahy do Gennetu, tam je jiný přístup a jen o stovku dražší.. a teda byla jsem spokojená ted 7.2 tam jedu na ten druhej ve 20 týdnu a ten se už neplatí..
@Bezinkaa Aha, ale děkuju. No já chci do toho Nymburku, jelikož bych tam chtěla i rodit.
@Bezinkaa Kostelec nad Č. L.
. Na Nymburk jsem slyšela samou chválu tak proto tam ![]()
@Alises jj.. já přemýšlím nad Nymburkem nebo Jičín…V nymburce je na hov.. že na pokojích není sociálka
a musíš na chodbu
@Bezinkaa To je dost blbé. No já bych stejně chtěla svůj pokoj, ale mají tam prej jen dva. Takže asi nereálné ![]()
Tak po 7 letech snažení se nám to přirozenou cestou asi povedlo. ještě čekám na výsledky z krve.