Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kikina11 Já se bála, jestli to není nic vážného, tak to je dobře ![]()
Já si za tím kouřením prostě stojím, vidím, jak dopadaj děti těch, co kouřej-hyperaktivní, ADHD, opožděné.. A myslím si, že pokud ženská má pocit, že dítě je to nej co v životě může být, tak by toi prostě měla ukončit… Už jen pro to dítě. Tak to já ych taky asi mohla potratit, když jsem s tím sekla hned jak jsem to zjistila. Podle mě, je to o psychice-představ si-jak kouříš- a to miminko to do sebe taky dostává-imunita na nule-sotva se vyvíjí a už to do sebe tahá. Já teda nemám na cigaretu ani trochu chuť, ale prostě jsem s tím hned sekla.. Zvlášť ze začátku když se vyvíjí enrvová soustava-vždyť i to je snad důležité ne?
@Motka gymnázium, technicko-administrativní a veřejno-.právní
@Janule34 Moc pěkné
A nedivili se ti všichni, že nejsi na vysoký? Já se s tím setkávám často..
@Motka ne ani ne. tu poslední školu jsem dělala dálkově při mateřské. Pokud se zadaří a dojdu i ted na mateřskou, tak přijde na řadu vysoká škola. Při tom zaměstnání to nějak neni možný. Je toho trošku moc.
@Janule34 Jé, tak ty jsi blázínek jak já.. Já chci v červnu taky zkusit přijímačky na vš
Ale ještě to zvažuju…
@Motka tenhle rok se na to asi vyprdnu. v létě vyprdnem prcky a bylo by to složitý jezdit do školy a kojit. tak to nechám až na ten příští rok.
Manžel se mi směje, že chci dělat školy na starý kolena. ale říkám, že my do důchodu nepůjdem a budu muset ještě min 30 let pracovat. Tak proč nedělat lehcí nebo lepší práci
@Janule34 Mě se asi bude krýt termín porodu s přijímačkama
Takže si asi na příští rok enchám jen jednu školu ![]()
@Motka já spíš tedy plánuju nějakou práci jen na půl úvazku. Za rok končí hypotéka na barák a vše kolem toho i auto. tak už by stačilo něco jen na pár hodin. Doma být neumím.
@Janule34 Já taky ne.. ale u nás je to s prací fakt na nic… Leda fabriky, ale tam už taky nepřijímaj… škola mi snad zatím bude stačit-škola a zakázky co mám a bude to tak akorát ![]()
Teda holky vy jste studentky. To ja uz bych do skoly nesla, ale je fakt, ze na rodicaku bych taky chtela chodit nekam na kurz pac jinak mam pocit ze zblbnu bohuzel nemam pravidelne hlidani tak mam smulu, ale alespon obcas vypomaham z domova do prace.
@kikina11 Já taky nevím jak to všechno budu s mimčem zvládat, ale já když jsem doma ta alespoň neustále něco tvořím
I to je super ![]()