Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivuša.Nen A manžel co? ten jí má to cígo taky urazit od držky, proplesknout ať se probere.. Ach jo… Hlavní je, že my jsme zodpovědné
A můj muž jak je za to šťastný? neuvěřitelně ![]()
@Ivuša.Nen některý ženský jsou neskutečný. ted je další věc. existujou ženský, který u toho chlastaj a hůře berou drogy. mě manžel dneska nalil do skleničky na dně šampus a já ty výčitky ![]()
@Janule34 Ale víte holky co je paradox? že tyhle holky to vždycky donosej… ![]()
@Motka on ji jeste balil cigara pac CHAPAL ZE ONA TY CIGARA POTREBUJE
![]()
@Motka ted budu hnusna: RADSI TO MAJ POTRATIT A PAK SI DALSIHO TEHU VIC VAZIT!!! jediny co tyhle zensky umi rict je :mne se to stat nemuze!
@Motka to máš naprostou pravdu. Nám když zemřel malý, tak ségře známý se narodil kluk a ta denně udělala flašku vína a dvě krabičky cigeret. Toť
@Motka to máš naprostou pravdu. Nám když zemřel malý, tak ségře známý se narodil kluk a ta denně udělala flašku vína a dvě krabičky cigeret. Toť
@Ivuša.Nen Děláš si srandu??? Tak tpo bych propleskla oba. Jsem zhnusena,…
@Janule34 Tak to je hnus no… Holt si asi budem muset občas přihnout, aby jsme donosili nebo já envím… A pak že není recept na donošení…
@Motka ale mu se to taky tak trochu vymstilo.mala jim furt po narozeni rvala(asi silnej abstak ikdyz pri kojeni kourila) a on na ni dostal alergii a prohlasil :to nemuzeme mit normalni decko co nerve?
jako to je ulet
@Ivuša.Nen už jsem to tu psala. Zemřel nám chlapeček dva týdny před porodem.
@Ivuša.Nen Jo jo, malej taky prej pořád řval a řve dodnes… A já tomu ale nerozumím, já děti nemám
Prostě je to hnus… Až nějaká těhotná holka v mém okolí ude kouřit dostane káránío terým se jí ani nesnilo.
@Janule34 jejda strasne moc promin.ja se na to nemela trouba ptat. nekdy si nevidim do huby…je mi to strasne moc lito ![]()