Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janule34 No, já budu asi opravdu vypadat jako když jsem spolkla meloun, ale co, termín, pohlaví…nic se nedozví, nikdo… Kašlat na ně. Tak tak, ona nebude rodit, kojit, přebalovat, platit, vstávat, takže jí je do toho kulový. Chlapovi taky nešlapala na zadek, aby přirážel-tudíž u zrodu nebyla- Zásluhy nulové
Nevidím žádný její nárok, zvlášť pokud má přístup, že hlídat a vozit nebude..
@Motka nešlapala na zadek. tak ted jsi mě rozesmála ale jako bláze. že se mě tady děti ptaj co mě tak pobavilo
@Janule34 Víš, to mi jednou kamarád vyprávěl historku. nějaká akce, venkovní. A týpek tam ohnul mezi auty holku.. No a jak tam tentovali, tak to zbystřil vožralej kámoš, přiběh k němu, začal mu šlapat na zadek jak na pumpičku na nafukovací lehátka a řval na něj:,,Kur. a přidej ne??? ´´
![]()
@Janule34 Podle mě ten kluk pak pár let netentoval v přírodě bez zpětných zrcátek ![]()
@Janule34 nedivila bych se… Ovšem kámoši z toho měli ohromnou srandu ![]()
Ty chlapi jsou taky pitomci
mezi autama. No napadlo by tě to?
@Janule34 Napadlo mě spousta věcí… Ale mezi autama fakt ne
A teď mi došlo, že jsme si ani s mužem neužili žádný letní sex v poli apod… Ach jo… ![]()
Jste me pobavily ![]()
u nas vsichni vyzvidaji zda jsem uz tehu, protoze jsme rikali, ze az mala bude mit dva tak, ze se budem snazit. No a mala mela 2 roky v srpnu tak sonduji zatim snad uspesne mlzim, ze tehu nejsme i kdyz mam problem porad vymyslet proc mi maji hlidat malou. Prece jen uz jsem byla 4× v Praze (dojezd tam 40min), 2× na gynde, 1× na odberech (ty nastesti v meste kde bydli nasi). No jeste me cekaji 2 vymluvy a pak snad uz nebudu vymyslet.
@kikina11 To jsem ráda, že jsme tě pobavili
Já taky musím mlžit ve škole
A jak to, že jsi byla tolikrát? kolikátý už jsi týden sakryš?
já jen jedna návštěva zatím ![]()
@Motka
ahooooj
jak se mas a jak se citis? Ja jsem si byla vcera pro vysledky v 1 trimestru a vse v poradku, jen kvuli negativnim testum na toxoplazmu musim chodit kontrolne kazdy mesic
a za 3 dny prvni ultrazvuk. Co Tyyyy
jsem dneska 7+1 ![]()
@Linda RICCIONE Je ahoj
Nestíhám úkoly do školy, páč jsem yla nachlazená a lenošila v posteli. Ale jinak krom občasného pobolívání bříška nic
Tak super, že výsledky jsou v pořádku, to je dobře, já jdu na utz ve čtvrtek-jsem neskutečně nervozní. A jsem 8+3
Akorád dnes se necítím dobře, ale snad to přejde
spíš psychika je na bodu mrazu
@Motka
to zas bude dobry, to jen hormony jsou jednou nahore a jednou dole
ve CTV to bude taky Tvuj prvni UTZ?
@Linda RICCIONE tak nějak, ale většinou mám dobrou náladu, akorát je toho na mě i celkově moc… Ne ne, druhý, první jsem měla přesně přd dvěma týdny.