Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chico14 čauky druhá ukecaná ženo
Ty jo, t aky super, já ještě drhla hajzlíky a běhala po hřišti
No masakr
Joooo, nemáš kolem 20.listopadu cestu směr chomutov?
Nic, já ymslela, jak budu kousek od plzně a ono je to 100km ![]()
Příspěvek upraven 09.11.13 v 11:59
5.11. jsem měla pozitivní test a od té doby čárka sílí o sto šest. poslední MS jsem měla 6.10.
@barabelka4 jo taaaaak, no tak to potom jo, já se překoukla
Je dobře, že sílí ![]()
Dneska jsem si dělala ovulační test, nemohla jsem najít těhotenský
, a tam jsou už dvě čárky stejné…
@chico14 jj to mam taky radsi, v tom velkym mame asi 15neonek, 4 cichavce perletove, asi 5 parmicek cernopruhych, pancernicky, prisavniky, a asi 6 nejakych teter. taky sme mely molly, i cerny i goledn, i mecovky…ale proste vsechno pozdechalo. aji krevetky sme meli…ty zase vyskakaly z akvarka
a skalary nemame pac sou to mrchy…oziraj ostatni rybicky… stejnak jsou nejhezci tercovci ale 1000kc za 1 rybu nedam ![]()
@Motka tywe prej kousek
ted jsi me faakt rozesmala… no jako jezdila jsem tam sluzebne, ale uz nejezdim…
@chico14 No mi došlo, když jsem koukla na mapy, jaká jhe to štreka… Jednou mě tam vyzvedávál miláček a já myslela, že to je tak pade a on si pro mě jel přes sto kiláků ![]()
@Ivuša.Nen ja skalary nemam vubec rada, pro je to hnusna mracici se ryba a vypada porad nastvane… a ta molla je pekna, ale uz bych ji asi nechtela.. mela jsem kropenatou, tu cernou, mecovku cervenou
me se strasne libi morsky nano…ale jak oto je palka to jsou strasny prachy to zridit poradne a pak se starat… ale to by bylo uzasny
Normálně holky zvažuju, jstli mužovi k vánocům nepořídím akvárko-ale zas se o to budu starat já sakra ![]()
@chico14 co ja bych dala za sen o spine
ja permanentne sedim naha na zachode uprostred namesti, nebo uprostred skoly o hlavni prestavce, a pokazde se modlim at je to jenom sen a na zaver mi vypadnou vsechny zuby
asi bych si mela zajit shlavou k doktorovi ![]()
@Motka to pojedes z cb? to si taky das peknou cestu.. predpokladam pres prahu bo pres plzen??
@Ivuša.Nen sny o zubech maji jinej vyznam.. jeden cas kdysi davno jsem to mivala taky… a zuby mam vsechny zdravy :-d snad…
ale to jsou spravny uchylarny koukam, to co se nam vsem zda
![]()
@chico14
prej zamraceny
jo..muj to taky chtel a rikal, ze asi 50 l akvarko tak 30 tisic bez rybicek…
@chico14 S mužem přes Prahu a zpátky nevím, to už pojedu sama, tak netuším
Snad nebudu v buse blinkat ![]()
@chico14 no jo jenze moje jsou tak… zivy, ze kdyz se mi zda o manzelove nevere, tak se rano probudim a trva mi hodinu nez se na neho prestanu za tu neveru zlobit…chudak…a ni za to nemuze ![]()