Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivuša.Nen Já doufám, že bude po nás obou a jelikož teď jsem hodně v klidu a hodně spím, tak doufejme. Ale děkuju-třeba i ty teď budeš mít andílka
Jelikož budeme chtít pak co nejdřív druhý, tak doufám, že bude andílek
ale zase jsme dosti rebelové… No uvidíme… ![]()
Teda holky vy jste kecalky
mate krasne pejsky
o akvarku jsem uvazovala taky chtela jsem tam rybku pro malou, nakonec mame morcaka
me bylo jeden den dobre tak jsem se radovala, ale uz je mi zas blbe na nic nemam chut ani hlad je to hrozny uz bych se rada s chuti najedla a napila. Jinak mi stale tehu tajime cekam na ten screeningovy utz.
Jeste jsem se chtela zeptat zda mate vytok? Ja ho mam od zacatku tehu, ale ted se mi zda, ze ho mam nejak vic. A taky uz jsem treti den hrozne nadmuta az me z toho boli bricho a mam krece a pritom nejim nic nadymavaho.
@kikina11 taky mám výtok
a dnes jsem si koupila Espumisan na nadýmání ![]()
Tak to jsem rada, ze s tim nejsem sama. Je vidis espumisan tu taky nekde mam tak asi zobnu.
@kikina11 v lékárně mi magistra říkala, že můžu až 4 tobolky denně ![]()
Tak my jsme po oznameni. tchyne v pohode, rikala, ze si to uz myslela…hih.. a jinak ok..
@mamina85 jojoj kamaradka ho taky bere a rikala, ze ji to pomaha
@chico14 Měli radost?
Za mnou byl tchán, zase neohlášen… Mě nakrk…
@Motka no netere jo, je jim 23 a 19 a ty tu skakali do stropu:-) a tchyne taky, jen ta to tak zatim neproziva..ale rada byla..
ono to prijde vic casem..takze v poho..a pristi tyden muj tatka s manzelkou. nevlastni bracha - syn tatovo zeny ma ted od zari prcka na svete, tak ted jim reknu ja, ze budou dvojnasobny dedek s babou
![]()
Tak taky mám výtok. co si pamatuju, tak v těhotenství normální věc. Já na nadýmání jsem si koupila fenyklový čaj. Ty prášky moc nechci. A co se týče tchýně, tak ta to neví. Ani neplánuju jí to v blízký budoucnosti oznamovat. Nedávno řekla, ž e kdyby jsme měli dítě, tak ho hlídat nebude a ani kočárek si nepovozí. Tak nevidím důvod jí to oznamovat. A až to na mě pozná, tak jí řeknu, že jsem tak tlustá. ![]()
@Janule34
Tak takhle budu přistupovat k tchýni i já
No a co, že jsem tlustá jen na břiše
Jsem třeba spolkla meloun ![]()
@Motka tak já jsem tlustá už ted. břicho mi poroste, to vždycky vypadám jak protibojový tank. Může jít o být jedno. Je to naše věc. Děti maj taky zákaz o tom mluvit.